Jump to content

Moto Zajednica

Stevarabundevara

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Stevarabundevara's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, da li neko ima slučajno u nekoj škrinji sa blagom, klizač od španera lanca menjača za poštovanu g-dju Hondu CB750 bol d'or?? Moj je počeo da se ljušti inače je ok, ili ako neko ima predlog šta da uradim, da ga oljuštim pa da ostane bakelit? Hvala unapred!
  2. Stevarabundevara

    R1150RT

    Pozdrav svima, imam 100km na satu, sveže uvežen, utisci prvih vožnji fantastični, udobnost i sigurnost na drumu, menjač malo grub i kad se izuzmu neke sitnice odličan motor za putovanja za oko 3500e, imam problem gasi se u leru kad je hladan a ponekad i kad je vruć, ima neke trzaje,prekide u radu,i to ga ugasi,korektno uradjen servis i sve pregledano, malo je bučniji pa smo videli da je auspuh otvaran iz nekog razloga, ima knedlu oko 4000ob pre i posle toga ide solidno, možda nije tema za ovde ali mi HITNO treba pomoć, savet ili kom majstoru se obratiti???
  3. Pozdrav, treba da mi se uradi nesto na BMW R1150RT 04god, znate li nekoga da je ok? Sinhronizacija, chok slabo reaguje i gori lampica crveni trougao sa znakom uzvika, motor se gasi kaf je hladan, padnu obrtaji, kad se dobro zagreje radi jedva na 1000ob pa čak i onda se nekad ugasi, komplet servis uradjen uredno, nove svećice, očišćeni usisi i dizne. Isti problem je bio i pre servisa.

  4. Kupujem heblove tj. dvodelni korman fi 33, treba za Hondu cb400n
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja