Djuxy 1752 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je Dare ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ма тебе уфатила еуфорија јер си ти проверавао машине. А за свесрдну помоћ у опреми , деловима и техничким саветима шта рећи осим 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Узећемо још један компресор од нашег брата Алекса,ваљда ће да нам позајми Šta bre valjda, nemoj da te uštrojim sad, dogovorili smo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog moje prirodne predispozicije ako ja nekako mogu da pomognem TU SAM, posto na moju veliku zalost ne idem a imam potrebu da ucestvujem pa makar i kao podrska u svakom smislu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 13, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Е овако после 3 дууууга дана нервирања и стрепње да ли ће ми бити издата саобраћајна дозвола за мој АА на време ,после проналажења разно разних путева кроз иглене уши,пре пола сата ми је саопштено да сутра после 14 часова могу да је преузмем у Љермтонтовој!!! Мојој срећи и радости нема крааајааааааааааааааааа!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ža dlaku šinko ! ! ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 13, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zbog moje prirodne predispozicije ako ja nekako mogu da pomognem TU SAM, posto na moju veliku zalost ne idem a imam potrebu da ucestvujem pa makar i kao podrska u svakom smislu Stigla mi drva kod babe pa ako bi mogao....salim se naravno... FankU....meni licno je jako krivo sto ne ides sa nama....ja sam vec video ludilo u najavi.... JBG...posao je posao.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hahhaha kralj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 13, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...KADA SE KRECE SA AK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 13, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan око 7.30...цирка!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Cirka....Juhuuu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 13, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ja vas cekam u 8 u velikoj plani pa vi kad stignete....nosim neko pivce za uvece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Maj 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Чекај бре а доручак на АК ништа .Џаба пиво носиш до доле га већ неће бити Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leica 52 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Borča Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Spremio sam vam 10 tak nalepnica SRB da imate za svaki slu;aj a sa poslom sam blizu Crnog i Rumbe pa se javite da vam dostavim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Spremio sam vam 10 tak nalepnica SRB da imate za svaki slu;aj a sa poslom sam blizu Crnog i Rumbe pa se javite da vam dostavim. Ja danas radim do 18-30 u Dunav st. kad krenes iz Luke svrati na kafu i ponesi...Mada mislim da vise to i ne treba jer po novom imas SRB na tablici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari sta je plan za sutra, ide li ko na kraju do Leskovca da vas isprati? Na ozbiljnom sam iskusenju da i ja krenem ako budem imao drustvo iz Ns-a! @BigRider Da li ide Bojan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan око 7.30...цирка!!! JUUUPIIIII cirka ranom zorom!!!! I ja dolazim na ispracaj da pocirkamo to sto imaaa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 14, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan DA NE BUDE ZABUNE .. SKUP NA AK U 7.00 A POLAZAK U 7.30!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Bio @Leica doneo nalepnice,popismo kaficu i tu su ako zatreba.....set za reparaciju sajli nije stigao a ista ce nam .A sad odo da udarim one moje pilule za lilule pa se vidimo ujutru na AK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Momci zelim vam srecan put! Vidimo se kad se vratite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Maxi drugari srecan vam put ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Maj 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan srecan put.. ne mogu vas cekati jer radim do 2... vi ste sigurno ranije u PN, ako uopste prolazite tim putem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan polazimo iz NSa u 5.50h. vidimo se na AK u 7h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4934 Napisano Maj 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put momci! Želim Vam svu sreću na putu, da se lepo provedete (u šta ne sumnjam) i da se bezbedno vratite kućama! MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Sale puno,vec sam se zabrinuo sto te nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...