noxy91 122 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko vam se isplati da iz bga idete preko tresibabe za nis, put je dobar i ima dobrih krivina.. bar je bio dobar kad sam ja tuda prosao pre 2god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano April 8, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Za ulazak na svetu goru morate da se prijavite. Možete to da uradite ovde, u Srbiji (ne znam tačno gde), a možete i u Uranopolisu. Mislim da onda možete tek sutradan da uđete,tako je bilo pre par godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako bez auto puta,odnosno sa jako malo autoputa trebalo bi ruta do leskovca da izgleda ovako https://maps.google....4c3e5cae3f61d25 uglavnom je put uz autoput i ja ga vrlo cesto prolazim poslom i dobar je sa kratkim losijim relacijama.nije uopste nesto cimanje za voznju(uglavnom su pravci)e sad ako bude cimanje za voznju uvek nam ostaje E75 i cao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 9, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Za ulazak na svetu goru morate da se prijavite. Možete to da uradite ovde, u Srbiji (ne znam tačno gde), a možete i u Uranopolisu. Mislim da onda možete tek sutradan da uđete,tako je bilo pre par godina. Сунчице сунце моје све је то обављено већ!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi a o kojoj brizini putovanja mi pricamo ovde? Vidim da idu i slabiji skuteri pa zato pitam. Meni ne smeta ni brzo ni polako ali cisto da razmotrim cime bi isao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1190 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako bez auto puta,odnosno sa jako malo autoputa trebalo bi ruta do leskovca da izgleda ovako https://maps.google....4c3e5cae3f61d25 uglavnom je put uz autoput i ja ga vrlo cesto prolazim poslom i dobar je sa kratkim losijim relacijama.nije uopste nesto cimanje za voznju(uglavnom su pravci)e sad ako bude cimanje za voznju uvek nam ostaje E75 i cao. Samo posle Mladenovca nema potrebe da skrecete levo preko Kusadka i Azanje, lošiji je put i dalje je. Nego od Mladenovca samo pravo do Palanke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano April 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi a o kojoj brizini putovanja mi pricamo ovde? Vidim da idu i slabiji skuteri pa zato pitam. Meni ne smeta ni brzo ni polako ali cisto da razmotrim cime bi isao. Auto put 100-130 a ostali drumovi 80-100 u najboljem slučaju... grupa je u pitanju i brže ne mož' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Е овако пошто вас занима коначни ажурирани списак поклоника који ће посетити манастир Хиландар,а који су и добили благослов оца Симеона... 1. alexanto 2. Румба 3. Djuxy 4. BracaBGD 5.crni i Pedja 6. Laki_90 7. cobe 8. skohajm 9. Fanky 10.BigRider 11. panta_kg 12. Tony Clifton Gde je @zaric na ovom spisku...odustao ili sta...i ovo je 11 masina i 13 ljudi jer tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano April 9, 2013 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Зелени картон 2000дин , Међународна 2000 дин,Ма тек стару нико не признаје осим црногораца и можда италијана Kad si isao zadnji put? Ja sam prosle godine sa novom saobracajnom i starom vozackom bez problema. Medjunarodnu vozacku mi nikad niko nije trazio. Zeleni karton samo u Makedoniji,obavezno.(BiH naravno,ali to sad nije tema). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Mene su Makednoci proslog leta pitali da limam medjunarodnu. kada sam rekao da imam, nije je trazio na uvid. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja mislim da sko imate nove plasticne vozacke dozvole medjunarodna vam nije potrebna, ja tako putujem vec nekoliko godina u Grcku, doduse niko mi i nije trazio, makedonci samo traze zeleni karton i saobracajnu na granic, onomad sam iz nemacke dovezao auto isto bez medjunarodne, prosle godine isto, madjari me zaustavise nisam imao medjunarodnuu i nista nisu rekli, nove dozvole su svuda iste u evropi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sam hteo da kazem....mislim da ne treba...mada jos uvek niko ne zna tacno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano April 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам све проверавао на сајту АМСС-а,ај позваћу их па да чујем од њих,па вам јављам Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan cekamo bracooo. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano April 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево инфоа за документа,Македонци траже и међународну и зелени картон. А можда да се провучемо без као нека захебана група ал да не буде после Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leica 52 Napisano April 10, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Borča Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan AMSS izdaje tj. zarađuje na izdavanju međunarodnih vozačkih dozvola i naravno da će vam reći da ih izvadite. Iz mog iskustva a skoro svake godine sam odlazio na put u Grčku kamperom , kombijem ili autom nikad mi niko nije tražio međunarodnu vozačku. Za Makedoniju vam treba zeleni karton za Grčku ne (važi naša polisa) saobraćajnu ako nemate na svoje ime obavezno izvadite ovlašćenje za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu. A međunarodnu dozvolu ako bude stani pani možete izvaditi i na granici na šalteru AMSS ako dolazite u radno vreme.Na kraju krajeva zar će Makedonci pre razumeti dozvolu na Engleskom ili na Srpskom, a i inače imali su iste naše dozvole. Žao mi je što ne mogu sa vama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 11, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Setih se još jedne stvari. Kad dođete u Grčku, ako stanete negde u restoran da napravite pauzu. Ako neko pije običnu kafu pa hoće da naruči, nek zaboravi na " tursku kafu " ( turkiš kafe ), jer tako nešto ne postoji u Grčkoj - i oni su bili 500 godina pod turcima . Ako naručite tursku - konobar će se praviti da vas nečuje il ne razume. Običnu kafu naručujete kao : " elanika kafe " ( grčka kafa ) . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e,ovo za kafu znam ali hvala u svakom slucaju... a za ovu medjunarodnu se slazem sa leic-om jer kad god da sam isao u grcku sto kolima sto motorom trazili su samo zeleni karton.a ako bas zatreba ima ams bre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano April 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako: kod mene su se neke stvari promenile. Svadba koju sam trebao raditi 18. maja je pomerena na 11. Za 18. maj mi se najavio jedan deran da će doći da dogovorimo saradnju ali ako (dok) on ne dođe, 18. sam slobodan i ako (a malo je verovatno) ne dogovorim tu svadbu ja bih se vrlo rado priključio ovoj veseloj družini. Kod mene postoji OGROMNA želja da posetim Hilandar a kako bi ti bolje bilo nego sa MAXI bratijom. U maju mi je ludnica od posla ali u stanju sam da 10 dana pre i 10 dana posle radim po 20 sati dnevno da bih ostvario prostor za ovo MAXI hodočašće. Opet kažem, šanse su male ali nada postoji. Gospodža pristaje da me pokrije u radnji, kaže to bi mi bio rođendanski poklon (19. maj) Javljam dalji razvoj situacije. Primljena kapara za 18. maj, svadba pogođena da se snima i slika. Vijali smo čak i zamenu za mene za snimanje ali sve kolege sa kojima sarađujemo su zauzeti taj dan... Pratiću Vaš put sa velikom pažnjom i zanimanjem. Mislim da nema potrebe da pišem koliko mi je žao što ne idem sa Vama. :'( :'( :'( MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 17, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Попе иди мењај човека!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano April 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Е стварно без везе ,ал мислим да ће овај пут прерасти у вожњу коју ћемо радо понављати сваке године.Бар би ја то волео,а мислим да ће се још неки сложити самном 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan NEEEEE BREEE U PM........... Stvarno pope menjaj coveka???????? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 18, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sorry i ja radim 18. i 19. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...predlazem da se pocetkom maja meseca nadjemo i utanacimo se sto se tice ovog putovanja. E sad...moj predlog je recimo da se nadjemo u Smederevu ili Kovinu kod mene posto moj kum ide tamo svake godine po 15-ak dana vec dugi niz godina pa hoce da nas posavetuje sta i kako a malo mi je bzvz da coveka od 50-ak godina vozim do BG-a ili dalje.... Ukoliko se slazete da se sastanci u kovinu mogao bi neki gulas ili pasulj da skuvam pa da bude i klope a za smederevo bi morali negde da sednemo u neku kafanicu ukoliko uopste hocete da se klopa. Bilo bi dobro da se sastanu samo oni koji idu iz razloga sto bi trebali STVARNO da se dogovorimo oko svega....trebali smo i sad na otvaranju sezone ali mnogo ljudi, non stop zezanje pa smo i zaboravili... P.S. opste poznato je da se svi poslovi zavrsavaju u kafani tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 23, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan То једино да буде сад за време ових празника кад већих људи не ради!!! Можда најбоље субота 04.Мај. Изјасните се даље!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...