el classico 6392 Napisano Februar 15 Drug član, 4301 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kove ti je koplje gore od CRFa 300 Rally u svemu.Za jedno koplje ispredGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 205 Napisano Februar 15 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l, GG es700 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, al to pocetniku nista ne znaci, jer nece iskoristiti 20% mogucnosti tog motora. A sa druge strane CRF je neverovatno lagan za vožnju, sa 0 vibracija, dosta duzim servisnim intervalima i zbog svoje "snage" mnogo vise prasta greske. Verujem da se i manje gubi novca, posle pri prodaji. Al za off bih preporucio obicnu verziju,.jer ima dosta manje stvari za polomiti, malo je i laksi i moze lepo da se opremi aftermarket delovima. Pre svega mislim na skid plate, posto je to na Rally verziji dosta lose reseno. Suspenzija moze da se sredi za cirka 500e (YSS), a bude i kod nas u oglasima sa vec promenjenim amortizerom. Ja sam zeleo da mi se Kove svidi, al onaj zvuk nisam mogao da svarim, bukvalno se cuje kao krunilica za kukuruz. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7259 Napisano Februar 16 Enduraš, 6682 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno isti razlog sto nisam kupio Kove i što ja na onom instrument tabletu kovea ne vidim nista. I slazem se da je crf ubedljivo najbolji motor za učenje offroad vožnje, pocetnik ce najviše uživati i najbrže savladati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 913 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Honda CRF 300 Rally 5600€ trenutno na akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 169 Napisano Februar 23 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan znaci trenutna razlika izmedju direktnih konkurenata je 1800e, mada je ovo model iz 2024., znaci pre unapredjenja oslanjanja, doduse i sa unapredjenjem kazete da mora novo da se radi, tj stavlja. Da li je honda bolja za ovih 1800e od Voge-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3654 Napisano Februar 23 BJB Maxi Scooter Club, 1198 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pa što se tiče vožnje mislim da nije bolja ni 1€, ali za ovu cenu bih možda već razmotrio Hondu iz drugih razloga.. To što je 2024. manje-više, meni je veći problem što je izašao novi model u medjuvremenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1474 Napisano Februar 24 Drug član, 1267 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam oba, vožnji nema razlike, čak mi se Voge i malo više sviđa što se tiče položaja sedenja, ima i vizir za otvoreni put, i za nijansu bolje vešanje za off ali ništa epohalno. Mane su mi neke sitnice što se tiče pouzdanosti i kasnije postprodaje, pa sada kome je šta bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 176 Napisano Mart 2 U prolazu, 85 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hondica me prijatno iznenadila za vikend. Bila je ovu zimu napolju na minusu, samo ispod nadstrešnice i cerade. Bio sam ubedjen da ću morati ili da menjam akumulator ili makar da ga skinem da ga dopunim, ali kako ubacih ključ, vidim da sve svetli... Klik na starter i upali odma. Dolio sam sveže gorivo, napumpao gume i teraj. Konačno izlazimo iz zimske depresije, ponovo se vozi posle 3 meseca! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 169 Napisano juče u 19:56 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Iz BMW foruma se polako prebacujem u ovaj, jer sam pre neki dan uplatio 300 Rally. Ostace u salonu Jos nekih mesec dana dok ne budem mogao da ga doteram kuci. Od maja se nadam da cemo se susretati po sumskim puticima 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 176 Napisano pre 9 sati U prolazu, 85 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stigle bisage. Na Acinu preporuku sam naručio Rhinowalk 2*14l Waterproof Motorcycle Pannier Side Bag 18/28/48L - Pair/Rackless RHINOWALK.COM Two bags of approx. 9L each. Total 18L of storage capacityTwo bags of approx. 14L each. Total 28L of storage capacityTwo bags of approx. 24L each. Total 48L of storage capacity... Razmišljao sam se izmedju ovih od po 14l ili 2 po 24l, ali mi se čini da bi 2x24 bilo preveliko na CRFu. Ako baš zapne prostor, uvek može i ranac ili neka torba pozadi na rep dodatno. Prvo sam preko burnouta u januaru poručio, gde su mi odma rekli da će se čekati do februara jer nemaju na stanju. Zovem ih sredinom februara, kažu stigla roba, al im nisu stigle bisage ove veličine. Ja u medjuvremenu video da ih ima na TEMU-u za 4k jeftinije nego što ih kod nas prodaju i poručim tamo. Danas stigle kod mene, za divno čudo, meni carina nije naplaćena dodatno. Šaljem za koji dan sliku kako su legle na motor, dok se nakanim negde dalje da krenem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 150 Napisano pre 52 minuta Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Skandi said: Razmišljao sam se izmedju ovih od po 14l ili 2 po 24l, ali mi se čini da bi 2x24 bilo preveliko na CRFu. Ako baš zapne prostor, uvek može i ranac ili neka torba pozadi na rep dodatno. Isto sam i ja radio sa kreiga OS, uzeo 2x12 umesto 2x18 jer su mi delovale ogromno za crf. U te torbe stavljam hranu i odecu, a u roll torbu od 50L opremu za kampovanje i alat. U zdravlje da te sluzi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 176 Napisano pre 22 minuta U prolazu, 85 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Slično razmišljamo oko kampovanja i pakovanja. Ja hoću ove godine da probam da noćim negde i u hammocku. Ako to bude išlo, onda prelazim na hammock (ionako kampujem samo kad je toplo) i to će biti pravi lightweight setup. A ako ne bude išlo tako, onda ću verovatno morati da uzmem neki malo manji šator. Trenutno imam neki za troje (u realnosti dvoje) i kad se zapakuje to je nekako previše kabasto, mada sad sa bisagama sa strane to možda i čučne kako treba... Ide prvi maj uskoro pa će se proveriti, da ne nagadjam sad ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...