pajche 185 Napisano Jun 3 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: CRF 300 Rally, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na voznji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 370 Napisano Jun 3 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @lemy 2/4 pogodjeno. Blizu, ali može pivo za dobar pokušaj Ništa nije u Srb. Ide detaljan izveštaj kad dodjem kući 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 370 Napisano Jun 13 (promenjeno) Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo pošto sam obećao detaljan izveštaj: Što se tiče samog CRFa, ja sam prezadovoljan. Evo mašina je blizu 30k kilometra i sve radi perfektno. Put je prošao bez ikakvog problema kod mene. Devojčice u gradu kažu da je sladak (CRF), a lepo ide i po planini. Obožavam što ovako malo troši, lako kvačilo i što je mašina baš linearna. Wilbers je pun pogodak, naštelovan je tačno za mene i opremu. Jako mi je žao što nisam imao vremena po Velebitu dodatno da ga testiram, ali evo jedan duži klip sa Zelengore (TET): Promenio Jun 13 član Skandi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 370 Napisano Jun 20 (promenjeno) Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mali jubilej hondici, dočekala 30k simbolično na dragačevskom makadamu. Ne pokazuje znake umora a ne štedim je Promenio Jun 20 član Skandi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 2008 Napisano Jun 21 Drug član, 798 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome zatreba service manual: prilicno detaljan Cyclepedia koji nisam nalazio do skoro i Hondin. 2021-2024 CRF300L Service Manual.pdf Service_Manual_CRF300L.pdf 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 370 Napisano Nedelja u 12:53 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam se upoznao i vozio sa @Hacky i @hatch. Malo smo uživali, a malo se i mučili po Goču i Željinu. Evo kratkog snimka dok smo lutali Željinom: Sve u svemu, fina vožnja i druženje. Nadam se da ćemo se uskoro ponovo voziti, ostalo je još mnogo puteva i brda za istražiti u okolini 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 2008 Napisano pre 5 sati Drug član, 798 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja oglasim i okačim koju fotku sa ekspedicije Goč - Željin - Stolovi. Jako lepa vožnjica, nekih 200ak km off-a. Hvala Skandiju na upoznavanju i druženju, nadam se da ćemo ponoviti u skorije vreme. Interesantno je da smo izgleda na usponima ka Željinu i Stolovima nehotično izabrali teže trekove, ali dobro, u tome je draž. Sve u svemu super vožnja, predivni predeli i naravno odlični motori Pogled sa Ljuktena (vrh Goča) Vrh Željin ,,na dohvat ruke" al zamalo. Uspon ka Željinu, naravno ne sa strane sa koje ide sav normalan svet i kuda može i kolima do gore...kreće rastresita vlažna zemlja gde uzbrdo kad se stane jako je teško uhvatiti grip ponovo...ali ništa od toga ne utiče na fotogeničnost Hondice Konačno na vrhu Željina, posle dobrog čupanja i guranja po pešačkoj stazi uzbrdo kroz šumu...na prvoj slici nešto i piše na kamenju dole, ne znam da li se lepo vidi šta Sa TET-a ka Stolovima... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...