aca-pn 6393 Napisano Octobar 3, 2022 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Gliga je napisao: Dvoje od dvoje ljudi koji su montirali YSS (ne na CRF) su već iste sezone bili nezadovoljni. Jedan amortizer je procureo Ne znam da li mislis na baltrekka, on vozi agresivnije od 99,999 % ljudi, skace XT-om po kros stazi itd. Taj amortizer jednostavno nije napravljen za to. Dosta dugo pratim grupe za crf300 i nezadovoljnih korisnika yss amortizerima ima u promilima, ogromna vecina je zadovoljna. Ova cena od 360e je stvarno bagatelna, mene je taj amortizer kostao skoro 500e. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, dadinho je napisao: takodje na yss ima popust od 20%. yss20 je promo code. Drug narucio zadnji amortizer za 360 eur. Moze link za sajt sa kog je naruceno? Ako je 360e, sto je 200e jeftinije od wilbersa, sto da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Octobar 4, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Honda CRF 300 Rally - YSS suspension - Enduro 91-110 KG WWW.SUSPENSION-STORE.COM Honda CRF 300 Rally - YSS suspension - Enduro 91-110 KG Shiping u DE 12€.Promo kod "yss20" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16947 Napisano Octobar 4, 2022 Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, penumbra said: Moze link za sajt sa kog je naruceno? Ako je 360e, sto je 200e jeftinije od wilbersa, sto da ne. Imas na wemoto za istu cenu. Shipping oko 20e,bar bio. Meni su odatle stizali delovi za 10dana. Honda CRF 300 LA ABS 21 Rear YSS Z-Series Monoshock Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Honda CRF300 LA ABS 21 Picture of Honda CRF 300 LA ABS 21 Rear YSS Z-Series... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Octobar 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Strava! Pogledacu ovo definitivno. Jedino sto ne nalazim za crf300L, samo za rally verzije. Da li se placa dodatno carina ako se narucuje sa wemoto ili yss sajta i dostava je za Nemacku? Promenio Octobar 4, 2022 član penumbra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16947 Napisano Octobar 4, 2022 (promenjeno) Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas za crf na wemoto ako se odlucis tamo. Trebalo bi da se placa carina i pdv iznad 50e. Meni nekad naplate nekad ne. Imas dostavu direkt za Srbiju i dostavi ti posta. Promenio Octobar 4, 2022 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6064 Napisano Octobar 4, 2022 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Moze link za sajt sa kog je naruceno? Ako je 360e, sto je 200e jeftinije od wilbersa, sto da ne.Ja ti ovo nikad nebi savjetovao.Ušparanih 200€ na krivom mjestu.Uloženih 360€ u rizičan proizvod.U oktobru wilbers daje extra popust, odbij njihov PDV i izračunaj koliko te dođe tako.Ta dva amortizera se ne mogu porediti ni po čemu. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Octobar 4, 2022 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, penumbra said: Strava! Pogledacu ovo definitivno. Jedino sto ne nalazim za crf300L, samo za rally verzije. Da li se placa dodatno carina ako se narucuje sa wemoto ili yss sajta i dostava je za Nemacku? Isti je amortizer i za crf300L, pisao je drug na e-mail podršci YSS, potvrdili su mu da je isti amortizer i za rally i 300L. Ne plaća se carina ako se naričuje sa yss sajta za Nemačku. To je konačna cena. Za wemoto mi piše cena 428€ za Nemačku. WILBERS ima akciju do 31.10.2022. treba im pisati na mail, koji motor imas i oni ce ti predloziti cenu. Ako daju stvarno 20% kao sto pisu, onda 640 zadnji amortizer ispadne 480eur sa porezom, sto je korektna cena skroz. Die alljährliche Oktoberfestaktion startet! DAS HEIST FÜR SIE: 20% AUF ALLE WILBERS ARTIKEL!!! Schreiben Sie uns gerne IHR Motorradmodell und was genau Sie möchten. Wir erstellen Ihnen ein individuelles Angebot mit den Konditionen. Erhältlich: - Komplette Gabeln - Cartridges - Gabelfedern und Öle - Federbeine - Lenkungsdämpfer. Gerne übernehmen wir bei Bedarf auch den Einbau für Sie. Alternativ können Sie uns auch Ihre Gabeln zusenden. DIESE AKTION GILT NUR BIS ZUM 31.10.2022 Promenio Octobar 4, 2022 član dadinho 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Octobar 4, 2022 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo samo oprugu, ukratko, sad ima kulturno fabričko vešanje. Sa ovom oprugom je trebalo da dođe iz fabrike. Oko 135e me izašlo, ne znam tačno. . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16947 Napisano Octobar 4, 2022 Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde si pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Octobar 4, 2022 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Naručio preko drugara u UK, stiglo nekim zbirnim transportom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Octobar 4, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Isti je amortizer i za crf300L, pisao je drug na e-mail podršci YSS, potvrdili su mu da je isti amortizer i za rally i 300L. Ne plaća se carina ako se naričuje sa yss sajta za Nemačku. To je konačna cena. Za wemoto mi piše cena 428€ za Nemačku. WILBERS ima akciju do 31.10.2022. treba im pisati na mail, koji motor imas i oni ce ti predloziti cenu. Ako daju stvarno 20% kao sto pisu, onda 640 zadnji amortizer ispadne 480eur sa porezom, sto je korektna cena skroz. Die alljährliche Oktoberfestaktion startet! DAS HEIST FÜR SIE: 20% AUF ALLE WILBERS ARTIKEL!!! Schreiben Sie uns gerne IHR Motorradmodell und was genau Sie möchten. Wir erstellen Ihnen ein individuelles Angebot mit den Konditionen. Erhältlich: - Komplette Gabeln - Cartridges - Gabelfedern und Öle - Federbeine - Lenkungsdämpfer. Gerne übernehmen wir bei Bedarf auch den Einbau für Sie. Alternativ können Sie uns auch Ihre Gabeln zusenden. DIESE AKTION GILT NUR BIS ZUM 31.10.2022 Potvrda za cene i popust od 20%. Wilbers 540 Road: 399,00€Wilbers 640 Road: 479,20€Wilbers 642 Competition: 719,20€+ shippingNisam planirao da menjam još zadnji amortizer, (zbog nedostatka vremena, ne vozim crf300l) ali sad se ozbiljno razmišljam da uzmem. Za 480€ mislim da nema bolje i pitanje kad će opet biti nešto slično za te pare. Ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6064 Napisano Octobar 4, 2022 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan 20% popusta do kraja mjeseca nije nikakva podvala.Kupovao za dva motora, uvijek u oktobru, oba put sa -20% „Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Octobar 8, 2022 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Vozali se ove nedelje skoro svaki dan, krenulo je prljanje, malko sam se navukao... A imali smo i prvo "šta mi ovo treba u životu", uleteo u neki humus, uzoran, brazde pola metra i onda trava pola metra narasla, u šumi oko Kovilja, mislio sam helikopterom će me vaditi.. Pada mrak, sam, nemam vode, koprco sam se sat vremena da izađem... aterirao iz mesta na bok, na rodnu grudu, spustio nogu kad sam se zaglavio - u sred neke brazde - nema tla ! Samo je bilo musaka. Red zemlje, red mene, red motora. Noga nije pukla a mogla je. Sreća zemlja udobna. (moram priznati da pad na zemlju lepši nego na asfalt, koji sam probao više puta, nije mi se svideo). 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Octobar 8, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Videh isti ovakav u Nišu na ZA table. Vrlo lepo i ugladjeno radi i lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Octobar 8, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Vozali se ove nedelje skoro svaki dan, krenulo je prljanje, malko sam se navukao... A imali smo i prvo "šta mi ovo treba u životu", uleteo u neki humus, uzoran, brazde pola metra i onda trava pola metra narasla, u šumi oko Kovilja, mislio sam helikopterom će me vaditi.. Pada mrak, sam, nemam vode, koprco sam se sat vremena da izađem... aterirao iz mesta na bok, na rodnu grudu, spustio nogu kad sam se zaglavio - u sred neke brazde - nema tla ! Samo je bilo musaka. Red zemlje, red mene, red motora. Noga nije pukla a mogla je. Sreća zemlja udobna. (moram priznati da pad na zemlju lepši nego na asfalt, koji sam probao više puta, nije mi se svideo). Takvu tank torbu identicnu sam prodao nekome na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Octobar 8, 2022 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, drmilan_ said: Takvu tank torbu identicnu sam prodao nekome na forum E jesi lud.... Pa meni! Tad još nisam ni imao motor, samo skuter. Super je, radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Octobar 8, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: E jesi lud.... Pa meni! Tad još nisam ni imao motor, samo skuter. Super je, radi posao. Hahahahha, a bijem glavu jesi ti ili nisi Mala ali tehnicar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Octobar 8, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vozali se ove nedelje skoro svaki dan, krenulo je prljanje, malko sam se navukao... A imali smo i prvo "šta mi ovo treba u životu", uleteo u neki humus, uzoran, brazde pola metra i onda trava pola metra narasla, u šumi oko Kovilja, mislio sam helikopterom će me vaditi.. Pada mrak, sam, nemam vode, koprco sam se sat vremena da izađem... aterirao iz mesta na bok, na rodnu grudu, spustio nogu kad sam se zaglavio - u sred neke brazde - nema tla ! Samo je bilo musaka. Red zemlje, red mene, red motora. Noga nije pukla a mogla je. Sreća zemlja udobna. (moram priznati da pad na zemlju lepši nego na asfalt, koji sam probao više puta, nije mi se svideo). I ja se navukao na blato. Isao pre par dana u Deliblato i kroz vetro park da se vozim, naravno, uhvatila me kisa, do gaca sam bio mokar 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6064 Napisano Octobar 8, 2022 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jesto njeđe u amer’kama, put prav ko šnjiraGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Octobar 8, 2022 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Vojvodina brašo, tako ti je to... Jedna od malo pre... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Octobar 11, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugacije nalepnice i drugaciji zadnji lonac. Vise info: https://paultan.org/2022/10/06/2023-honda-crf300l-enduro-pro-now-in-thailand Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 11, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Про ендуро, а нису такли вешање... мислим ако налепнице помогну ништа неће. Да не испадне да сам хејтер, стварно сам разматрао мотор и имао прилике да га пробам офроуд исти дан возећи наизменично кроз блато упоредо њу, KLX250 и наравно ипак двоструко скупљи KTC 350 EXC-F Six days. Мотор лепо вуче равномерно, али је за мене вешање ужас, уосталом био и једини мотор где сам љоснуо у блато при вежби блокирања предње кочнице у блату, јер нисам осетио предњи крај за разлику од KLX, а да не причамо о КТМ-у. Све очекујеш да ће за можда мало већу цену побољшати вешање, а они налепнице и ауспух да више дречи. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Octobar 11, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, СајберГастарбајтер said: Све очекујеш да ће за можда мало већу цену побољшати вешање, а они налепнице и ауспух да више дречи Upravo to pogotovo sto su dodali enduro pro u ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Octobar 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Piše i na autobusu Beobanka .. Da se ne lažemo, Honda je dobro procenila tržište - dala najjeftiniji motor u klasi, a vešanje - to će te sami. Promenio Octobar 11, 2022 član Andrej_Hotstepper 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...