vlado_bo 23 Napisano Octobar 24, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Alexa90 said: Na SW600 sam Rosso menjao na maksimum 10.000km, i tad se video konac. Realno je za bacanje posle 7-8k, ali što kaže Dare, uz vožnju koja nije babasta. Izvini Valentino nismo te prepoznali auuu sve sami MOTO GP vozaci na temi Gume za Maxi skuteree 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Octobar 24, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj malo ovaj sajt! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Octobar 24, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan slike/ .::: UGLJO doo :::. Moto dijelovi i oprema. YAMAHA METZLER PIRELLI bih bijeljina. WWW.UGLJO.COM Moto dijelovi i oprema. YAMAHA METZLER PIRELLI BiH Bijeljina. Pogledaj ovdje ako imas koga da ti to prebaci iz Bijeljine. Cijene su korektne a cesto se moze dobiti i popust od oko 10% ili gratis montaza i balansiranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 24, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Komplikovano mi je da ih uzimam preko, nemam nikoga da ih dobaci, a i nemam vremena da čekam. Trebaju mi vec za utorak ili sredu. Da imam strpljenja ko svi normalni ljudi, brdo para bi uštedeo do sada... . Kod mene mora sve i mora odmah.. ili ništa.. znam da ne valja tako, al ajd....kako.mene ubediti. @Vule Gilera koliko su tebi trajale diablo rosso? Jesi.ih vozio na Nexusu ili SRV? Čitam ovde da im je rok trajanja kod kolega 7-8k km, znaci 1 sezona, pa i kraće, pa se razmišljam kako ja onda mog silvera uopšte ne teram kako treba.... Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano Octobar 24, 2021 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Predator016 je napisao: pa se razmišljam kako ja onda mog silvera uopšte ne teram kako treba.... Ma ja bih rekao da izgleda nisi debo za silvera kolko treba. Konzumiraš li taj leskovački roštilj u dovoljnoj meri? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 24, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da sam tu omanuo... Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 24, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, vlado_bo je napisao: Izvini Valentino nismo te prepoznali Rossi ili ne, babasto svakako nije 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Octobar 24, 2021 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Sine, ovo oni moji Beograđani (zloje8i ) zovu Vojvođanska šara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Octobar 24, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Predator016 je napisao: Komplikovano mi je da ih uzimam preko, nemam nikoga da ih dobaci, a i nemam vremena da čekam. Trebaju mi vec za utorak ili sredu. Da imam strpljenja ko svi normalni ljudi, brdo para bi uštedeo do sada... . Kod mene mora sve i mora odmah.. ili ništa.. znam da ne valja tako, al ajd....kako.mene ubediti. @Vule Gilera koliko su tebi trajale diablo rosso? Jesi.ih vozio na Nexusu ili SRV? Čitam ovde da im je rok trajanja kod kolega 7-8k km, znaci 1 sezona, pa i kraće, pa se razmišljam kako ja onda mog silvera uopšte ne teram kako treba.... Sent from my SM-A515F using Tapatalk Vozim ih na Srv-u, treca sezona, za km moram da pogledam. Sto se tice nexusa Michelin 2ct pure power sam vozio i Dunlop, Michelin bolji a na Srv-u probao Brigenstone i klizala se uzas plus popucali konci iznutra iskocilo jaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2588 Napisano Octobar 24, 2021 (promenjeno) Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da verujem, i ako imamo 2 primera. Koliko je SW tezi od burgman 400 koji ima 215kg? Ja presao cirka 8.000 i nije ni mrdnula sara. Ovo mi deluje kao da tocak ne stoji u osi. Drugo, kako dozvoljavate da sara ode ovako do zice? Cim omanji sara, odmah se menja. Ovako nece docekati kod mene guma nikada... Promenio Octobar 24, 2021 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 24, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad do tad mi nije došla do konca, tad nisam mogao da nađem novu gumu. Nije ih bilo na stanju nigde pa sam tu vozio do kraja koliko god je moglo. Jbg, nije baš kao da sam uživao u tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 24, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Vule, tri sezone, po 5 - 7k km prosek, to je već u redu. Ipak je ovo premijum klasa guma, ne bih je ni uzimao ako mi ne istera ni jednu sezonu. SRV je verovatno i teži od Silvera, da ne pominjem što je duplo jači...Znam i kako ga vozis, bio sam tu... doduše kratko, ali meni dovoljno..Zvaću sutra, pa ako ima negde na stanju, kupujem Pirelli, a ako ne, onda Dunlop. A mogu i da napravim kombinaciju, zadnja Pirelli, a prednja Dunlop..Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano Octobar 24, 2021 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Trošenje gume verovatno zavisi i da li se pretežno vozi u paru ili solo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 24, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS Silver je 245kg suve mere. Nije to prevelika razlika u odnosu na bugija, trebalo bi se troše približno isto. I meni se gume maltene ne razlikuju od pocetka do kraja sezone, isto oko 7k km. E sad, meni je stariji dot, pa su mozda otvrdile, i slabije se trose. Inače drže odlično nisam imao problema do sada...Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Octobar 24, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Predator016 je napisao: Komplikovano mi je da ih uzimam preko, nemam nikoga da ih dobaci, a i nemam vremena da čekam. Trebaju mi vec za utorak ili sredu. Da imam strpljenja ko svi normalni ljudi, brdo para bi uštedeo do sada... . Kod mene mora sve i mora odmah.. ili ništa.. znam da ne valja tako, al ajd....kako.mene ubediti. @Vule Gilera koliko su tebi trajale diablo rosso? Jesi.ih vozio na Nexusu ili SRV? Čitam ovde da im je rok trajanja kod kolega 7-8k km, znaci 1 sezona, pa i kraće, pa se razmišljam kako ja onda mog silvera uopšte ne teram kako treba.... Sent from my SM-A515F using Tapatalk Evo sad videh 10.000km i dve sezone 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Octobar 24, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Vule Gilera je napisao: Evo sad videh 10.000km i dve sezone S tim da imam preo 100kg a skuter 276kg Promenio Octobar 24, 2021 član Vule Gilera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Octobar 24, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dragance tebi je teziste rasporedjeno, agregat ti je na sredini, a na Silveru je savteret na zadnjem tocku, s toga i tako trosenje zadnje gume. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Octobar 24, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli Angel su savrsene, Mitas ne vole kišu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Octobar 24, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nole Bg je napisao: Dragance tebi je teziste rasporedjeno, agregat ti je na sredini, a na Silveru je sav teret na zadnjem tocku, s toga i tako trosenje zadnje gume. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Jeste ali ja u koferu uvek vozim prvu pomoc Promenio Octobar 24, 2021 član Vule Gilera 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Octobar 25, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Alexa90 said: Rossi ili ne, babasto svakako nije Druzee ,, ja sam bacao sale ... nista ozbiljno ... al naterao si me na detaljniju analizu pa da vidimo cinjenicee PRVOO bolje nemooj vise da vredjas populaciju "BABA" jer je moja baba vozila motor 1948. godine i bila prva zena u svom gradu koja je imala polozeno za motor (citaj za motro sa brzinama, ne skuter)... a sigurno je bolje vozila i od mene, a od tebe pogotovo jer se ovde JASNO vidi po potrosnji gume koja je potrosena na SREDINI tvoj stil voznje*(objasnjenje dole na Engl.)* Zakljucujee se veoma lako nacin na koji vozis SKUTER , (da ne kazem motor, uvredice se pravi bajkeri) a to je najvise u USPRAVNOM polozaju i vrlo malo ga obaras na koleno ... BEZ DA ZELIM DA TE VREDJAM ja stvarno ne znam kakva je umetnost voziti pogotovu SKUTER brzo i u uspravljenom polozaju i ici PRAVO jer to zaista moze i neka baba, a verovatno i tetka , a neretko i strina upravo se vidi da gumu nisi potrosio sa strane SKORO NISTA... dakle vozio si najcesce uspravno... a to nije agresivna voznja niti je posebna vestina.... MOOLIMM NEKA SE I DRUGE KOLEGE SA FORUMA IZJASNE U DEBATI STA JE ZA NJIH AGRESIVNA VOZNJA A STA JE TO BABASTA VOZNJA, mozda i posebna tema da se otvori?! P.S. al nemoj da mesamo babe i zabe vise jer dok god vozimo skutere realno smesni smoo inace post je saljiv sa ozbiljnim objasnjenjem .. i verovatno sam ja losiji vozac od tebe posto je moja guma nakon 10.000km skoro kao nova *Chicken Strips on a motorcycle are the unused outer part of your tires* Chicken strips typically occur or are mainly noticed on sport bikes. You can notice them a little more because they will still look fairly new compared to the center part of your tire. They are called Chicken Strip because it is said the rider is too “chicken” to lean the bike over and they are always sitting up straight. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 25, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, vlado_bo je napisao: ja sam bacao sale Baci se ti sa foruma, jedan takav kao ti beše ovde pre više godina koji je tako drndao ljude, provocirao… a uživo sasvim druga priča. Ovo ostalo tek neću da komentarišem, još si ti jako, jako zelen. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Octobar 25, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Alexa90 said: Baci se ti sa foruma, jedan takav kao ti beše ovde pre više godina koji je tako drndao ljude, provocirao… a uživo sasvim druga priča. Ovo ostalo tek neću da komentarišem, još si ti jako, jako zelen. Izvini ako si se nasao uvredjen .. nije bila namera ... a pogotovu ne vidim gde je moja provokacija ,,, nisam u tom fazonu ,,, vise si ti provocirao sa ovim babasta voznja a ja ti odgovorio... ovo su cinjenice ,,,, A uzivo moze sta god ko zeli ....diskusija, pice ,, uporedjivanje guma, voznje i sve ostalo sto vam pada na pamet a ako bilo koga nerviram svakako cu se povuci iz ovakve diskusije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Octobar 25, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Aiii...opusteno ljudiajmo mi u neku voznju da trosimo te gume nebitno kako, kad se vozi Ostrovica?! Promenio Octobar 25, 2021 član Vule Gilera 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 25, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nebuloza je porediti skuter od 20ks sa skuterom od 50ks, i porediti trošenje guma između ta dva… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Octobar 25, 2021 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam čuo što brže voziš to si veća faca, i noću kad spavaš polni ud poraste za koji mm, svakih par dana... Tako kažu... Ja ne znam. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...