Predator016 1139 Napisano Octobar 23, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovde. Pouzdan prodavac, šalju robu. Moto gume | Baki doo WWW.BAKIDOO.COM Najveći izbor modela. Moto, skuter i ATV gume. Izaberite najbolje gume za vaš motocikl. Gledao, nema mitas u mojoj dimenziji.Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 23, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je... Pirelli, moja greska...Nije rekao konkretan razlog, osim da su kao plasticne.. i ja koliko znam, Mitas su skoz korektne gume, za moje potrebe bi bile super. Verovatno ima i toga sto@Andrej_Hotstepper kaže, predrasude su čudo.. Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Octobar 23, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sa Dunlop-om neces pogresiti sigurno a ni sa Mitasom. Sve je to dobro. Kad su uslovi za voznju extremni vaznija je razlika u glavi nego u gumama 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Octobar 23, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa90 jel valja mitas na Silveru? Odgovori ljudima sta si se stiso. Bilo je price o tome vec, mozda je dobar dok ides pravo. Moja iskustva kazu br 1 Pireli, pa Miselin. Za Danlopa nemogu reci nista nisam ga vozio. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Octobar 23, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo PIRELLI Bajoo moj Evo fotka kada je stavljena zadnja i stanje nakon godinu dana i otprilike 7.500km predjenih sa istom, kapiram da ce i sledeću sezonu biti TOP a mozda i dve jos... pisao sam o iskustvima, vrvtn i smorioo .. malo je skuplja od drugih al vredi svaki dinar koji date više!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Octobar 23, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi sta pomesao slike, ko da je nisi ni vozio. Nisam mislio na dugotrajnost, meni nista nije trajala duze od drugih, ali povratna informacija sa ceste i osecaj sigurnosti je neverovatan. Inace sve zadnje gume na Silveru su mi trajale 8-9000 km, a na 10 je vec bila ko lubenica i sa vidljivim koncima. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Samo PIRELLI Bajoo moj Evo fotka kada je stavljena zadnja i stanje nakon godinu dana i otprilike 7.500km predjenih sa istom, kapiram da ce i sledeću sezonu biti TOP a mozda i dve jos... pisao sam o iskustvima, vrvtn i smorioo .. malo je skuplja od drugih al vredi svaki dinar koji date više!! Pa jes' kad si slikao sa druge strane posle godinu dana.Slikaj ti nama istu stranu pa da vidimo onda :-)I ja bi probao taj Pirelli, od prolećaПослато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Octobar 23, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evoo momci nisam bio lenj i sad se spustih u dvoriste da fotkaam samo sto sad ima laganih 10k km predjenih 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Octobar 23, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Takooo da mozda ima nesto i do vestine vozaca srusen MIT da Diablo Rosso traje 8-9K km, kako su pisali ljudi u ranijim postovima. Potrajace ona bogami i celih 15k bez da gubi na kvalitetu prijanjanja i slicno Slikacu kad bude 15k ako Kymco bude i dalje kod mene 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2583 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @vlado_bo Ne verujemo ti da je slika od danas... Kisa je napolju, a kod tebe suvo, jos ima i neki cvetic dole 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1874 Napisano Octobar 23, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Diablo Rosso stavio pred pocetak sezone. Doduse presle su tek nesto preko 2000 ali i dalje izgledaju potpuno novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Octobar 23, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, MaxiS said: @vlado_bo Ne verujemo ti da je slika od danas... Kisa je napolju, a kod tebe suvo, jos ima i neki cvetic dole Auuuu bratee.. nateraces me da izadjem ponovo napolje i snimim klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Octobar 23, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo ne moze da se uploaduje video klip il sam ja pglu ...?! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, hit!Vlado imaš piće od mene kad te nije mrzelo Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 23, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko dugo su diablo rosso kod mene na silveru, tako sam ga i kupio. Meni i dalje izgledaju odlično, ali je dot 17, sto je vec na granici. Majstor kaze da su zrele za zamenu. Iako ima jos dovoljno šare, unutar šara su nekako ispucale. Na servisu je , pa ne mogu sad da slikam, ali u ponedeljak cu otići pa cu slikati. Kako god, svakako sam rešio da menjam obe, ali nisam naišao na cenu u mojoj dimenziji. Izgleda da je slaba ponuda PirellijaSent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Octobar 23, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ,, stvarno sam snimio samo jos da admin da instrukcije kako da uploadujem videoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Octobar 23, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Takooo da mozda ima nesto i do vestine vozaca srusen MIT da Diablo Rosso traje 8-9K km, kako su pisali ljudi u ranijim postovima. Potrajace ona bogami i celih 15k bez da gubi na kvalitetu prijanjanja i slicno Slikacu kad bude 15k ako Kymco bude i dalje kod mene To koliko traje je do motora i do nacina voznje, odnosno stila voznje. Ja bi iskreno voleo da mi traje duze ali na Silveru koji je nazad izuzetno tezak nije bilo sanse da potraje guma vise od 10k, mozda 12k ako vozis ko baba. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado_bo 23 Napisano Octobar 23, 2021 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vise kao deda 12 minutes ago, Nole Bg said: To koliko traje je do motora i do nacina voznje, odnosno stila voznje. Ja bi iskreno voleo da mi traje duze ali na Silveru koji je nazad izuzetno tezak nije bilo sanse da potraje guma vise od 10k, mozda 12k ako vozis ko baba. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Ja vise kao deda .. nabadam ga gde god mogu ... bice vise da je do Kymca ... i raspodele sile i kocenja ... salim se. lupam u praznoo .. nemam pojma zasto je al nije se potrosila al dobro jee .... mozda se tvoja trosi jer se nikad ne naginjes u krivini .. i vozis kao tetka ,, da ne kazem strinaa pa je samo trosis na sredinii ... buhaaaaahaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Octobar 23, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Mozda jbg sta ces,Nebi ja ali ne volim da ostanem nedorecen, guma kod Darka na zameni sa nepunih 10k, bese nekad, a i sad kad vozim motor samo na pravcu malo brze vozim a kroz krivine skoro istoPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2583 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Predator016 je napisao: Ne znam koliko dugo su diablo rosso kod mene na silveru, tako sam ga i kupio. Meni i dalje izgledaju odlično, ali je dot 17, sto je vec na granici. Majstor kaze da su zrele za zamenu. Iako ima jos dovoljno šare, unutar šara su nekako ispucale. Na servisu je , pa ne mogu sad da slikam, ali u ponedeljak cu otići pa cu slikati. Kako god, svakako sam rešio da menjam obe, ali nisam naišao na cenu u mojoj dimenziji. Izgleda da je slaba ponuda Pirellija Sent from my SM-A515F using Tapatalk Uhhhh, sto sam spreman da primim donaaciiijuuuu. Auuuu Ništa, navijam da sto pre nadjes gume Moje imaju saru, dobar dot, ali mi deluju izvitopereno... kad na 60-70 pustim gas, trese mi korman... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Mozda jbg sta ces,Nebi ja ali ne volim da ostanem nedorecen, guma kod Darka na zameni sa nepunih 10k, bese nekad, a i sad kad vozim motor samo na pravcu malo brze vozim a kroz krivine skoro istoPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka94000 km?Svaka čast!Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 23, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS Hahah.. Na vreme si se javio...što je sigurno - sigurno.. Malopre video, preko 200e je set diablo rosso u mojoj dimenziji, sto mu dođe skoro duplo skuplje od Dunlopa. Ove informacije sam našao na netu, u ponedeljak cu izvrteti neke telefone, pa ćemo videti. Ali, po svemu sudeći, smeši mi se Dunlop ili Mitas.@Nole Bg Video sam ove slike ranije u temi, prosto mi je neverovatno da nova guma bude u ovakvm stanju posle 10k.. Jel tebi svaka tako ili ovde nesto nije bilo u redu? Ja sam ove sezone prešao oko 7k km sa istom tom gumom, koje je vec bila na motoru, i prešla ne znam koliko pre mene, nije ni blizu ovom stanju... čak se i vrlo malo potrošila...Jeste da ne divljam, ni ne mogu sa Silverom i da hoću, znaci neka normalna vožnja, ali znam da zavrnem ponekad, da mi želja mine.. ...Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15819 Napisano Octobar 23, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve je u redu sa gumom, bez brige. SW je poznat po tome da jede zadnju gumu, jednostavno na 10K je nema. Mozda bi trajala malo duze uz laganu/defanzivnu voznju, ovako kad je malko nabrijan prenos + kad se drzi/przi dobar tempo 400-500km vikend voznje.... nemo'z da traje koliko bi voleli. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 23, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na SW600 sam Rosso menjao na maksimum 10.000km, i tad se video konac. Realno je za bacanje posle 7-8k, ali što kaže Dare, uz vožnju koja nije babasta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Octobar 24, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje glasam za Pirelli dobra gumeza, uzimao sam ih u Slo, povoljnije su 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...