MajorSoul 141 Napisano Jul 27, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi montiraju gume. Bice gotovo za jedno sat vremena. Javljam utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 27, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Svrati u Laboratoriju, naš vulkanizer Peđa menja gume na skuterima bez problema i nabavlja nove Mišelinke za tvoje skuterče Kakav sam degenije... tek sam sad shvatio da i vi imate vulkanizera Nista sledeci put eto me.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 28, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Gume postavljene presao nekih 40ak kilometara juce. Pozitivni utisci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Septembar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam pre 6 meseci uzeo Madisona na njemu je bila prednja guma Sava (fabricka stara nepune dve god).. Pozadi skoro nova Dunlop D207 RunScoot.. Primetio sam da mi volan malo trese kada na oko 60 km/h pustim ruke.. volan pocinje da se trese toliko da ako ga posle dve-tri sekunde opet ne uhvatim padam sigurno.. Zamenio sam prednju gumu i stavio novu D207 da uparim sa zadnjom.. I mogu vam reci da ono tresenje volana je momentalno nestalo.. Sava se deformisala.. Na oko se videla da je kriva.. D207 sam posle toga vozio i po velikoj kisi i meni se bar pokazao extra.. Grip i po mokrom i po suvom extra.. Vec nekoliko hiljada nemam zamerki.. Videcu je kad pregazi jos koju hiljadu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan A na koliko kilometara se u proseku menjaju gume na skuteru, ja to volim da menjam u kompletu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi i od skutera i nacina voznje.. Na vecim i tezim skuterima zadnja guma brze se trosi.. Prednja izdrzi sigurno 10-12k kilometara dok zadnjoj je kraci vek.. MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi i od skutera i nacina voznje.. Na vecim i tezim skuterima zadnja guma brze se trosi.. Prednja izdrzi sigurno 10-12k kilometara dok zadnjoj je kraci vek.. MAXI pozdrav Ma ja to lagano vozim po gradu samo, i pitam konkretno za Bev-a, da vidim kada treba da menjam gume, presao sam 5000km do sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Januar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da skidas tu Savu sa motora.. Uzas od gume.. Ja kad sam stavio D207 nisam mogao da verujem da vozim isti motor.. Savu kad sam skinuo prednjeg tocka bila je kriva na oko se videla.. Nisam mogao da verujem.. Imam pozadi Dunlop Run Scoot jer mi je na prethodnoj Savinoj izaslo 6 balona,a nisam mogao ni jednu drugu da nadjem subotom,dan pred polazak na BJB druzenje u Zabalj osim Dunlopa. Ako se i na tvom motoru dobro pokazala onda uzimam sigurno pred sezonu,taman i da imam obe gume istog tipa na oba tocka.Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... e cao drugari .. da li da uzmem MICHELIN SITY GRIP proizvedene ( AKO NE LAZU ) 2010-e .. pozdrrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Januar 25, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da bude problema sve do 3-4 godine starosti. Ako je u nekoj radnji onda mozes malo da ih ucenjujes pa da ti spuste cenu, ako vec nisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... fala uredniche .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Februar 24, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan City Grip odlicna guma! Imam je vec na dva skutera i stvarno voznja ne moze da se poredi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da se osvrnem ponovo na City Grip, do sada nesto najbolje sto sam imao. Vozim se vec par dana po ovom usranom vremenu, vlazno, voda svuda..ponasa se kao da je sve suvo, ni jednom proklizao nisam, a ja ne vozim bas lagano. Jedino sto nisu bas za sneg, i to sam probao kad sam se parkirao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan a ja ne vozim bas lagano. To mogu da potvrdim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Februar 24, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha Kule, nisi ni ti los bio! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam promasio skretanje to je zbog lose prednje... neka davnasnja najlonka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja na x9 imam pireli gts, i prednja i zadnja...zadovoljan sam, na suvom odlicno drzi, na mokrom se ne izlicem tako da nisam isprobavao, u normalnoj voznji se lepo ponasa...na runneru imam zadnju conti twist, nije losa, ali pireli je daleko bolji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Danas trebao da narucim gume za Madison-a da ga malo obradujem,ali reko da prvo procitam sta se ovde hvali,i vidim da bukvalno na svakoj stranici po 2x se pominje CityGrip,ali sam primetio da se doosta vise hvali za voznju po vlaznom kolovozu nego po suvom. Vecinom vozim samo po suvom,mozda nekad po mokrom(kad me uhvati kisa:) ) Dali moze jos neki savet za gumu za Madisona 250ccm,trenutno na njemu Sava fabricka.. Sto se tice cene dao bi do 11000za obe gume(ako je moguce naci nesto ok za tu svotu novca) dimenzije 140/60/14 --120/70/14 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Februar 25, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Michelin Pilot Sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Opet glasam za City Grip. Aco, akcenat se stavlja na mokar kolovoz jer ako lepe na mokrom onda tek kuju na suvom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 25, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u miraz sa burgmanom dobio nove michelin pilot sport sc ... Nemam reči da ih nahvalim, kad su ovako neutralne po ovom zlom vremenu , leti mogu kako hoću ..... Btw piše na njima made in serbia ----- kupujmo domaće , jel ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Februar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Danas trebao da narucim gume za Madison-a da ga malo obradujem,ali reko da prvo procitam sta se ovde hvali,i vidim da bukvalno na svakoj stranici po 2x se pominje CityGrip,ali sam primetio da se doosta vise hvali za voznju po vlaznom kolovozu nego po suvom. Vecinom vozim samo po suvom,mozda nekad po mokrom(kad me uhvati kisa:) ) Dali moze jos neki savet za gumu za Madisona 250ccm,trenutno na njemu Sava fabricka.. Sto se tice cene dao bi do 11000za obe gume(ako je moguce naci nesto ok za tu svotu novca) dimenzije 140/60/14 --120/70/14 Pozdrav Pozdrav, Ja sam na mog Madisona stavio Dunlop Run Scoot umesto fabricke Save pozadi,a pred sezonu cu i napred.Inace ih imam na drugom skuteru i napred i pozadi i ja sam zadovoljan kako drze.Cini mi se mnogo bolje nego Savine gume. Evo gde sam ih kupio,ali obe ce te izaci oko 12000 i to bez montaze. http://www.autogume....php?m=g&b=&p=17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na ovaj br. 011/304-82-83. Mislim da ces tu dobiti Dunlop po malo povoljnijoj ceni jer su uvoznici. A inace i ja sam na Madisonu iste te dimenzije stavio Run Scoot i neuporedivo je bolji od Save.. Totalno drugi motor.. Maxi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Februar 26, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Btw piše na njima made in serbia ----- kupujmo domaće , jel ...... Sve ili velika vecina skuter guma iz Michelina se prave u njihovoj fabrici u Srbiji tj. Tigru. najgore od svega je sto te gume odu napolje (uglavnom Spanija, Francuska, Engleska...) pa se posle odatle uvoze kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...