Toreador 742 Napisano Januar 23, 2013 Drug član, 1138 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Kakve slike,kakvi predeli UBUNTU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 24, 2013 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis ! Svaka chast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Januar 24, 2013 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo , bravo,bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 24, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno zaista sam više nego uživao i u predelima i u priči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Jedan C/P s maticnog foruma...da se ne ponavljam...vazi i za ovdje: Nije meni mrsko pisat o putovanjima...to me opusta, smiruje, usput i prolazim sve jos jednom...sto nije lose. I sam volim citat putopise. Ali za to treba vremena, volje...ponekad i zivaca. Pogotovo s ovim slikama i glupim uploadom. Tekst je meni najlaksi dio. E, tu vi upadate. Svaki me vas post gurne naprijed. Da nije vas i vasih komentara ne znam koliko bi volje imao za sve poslozit kako treba. Fala svima! :takoje: Ako imate bilo kakvih pitanja...pucajte. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 24, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni jedan od najjačih putopisa na forumu Vrhunski ukomponovan tekst i fantastične fotografije.. bar pola od njih mogu komotno da budu i slike pa čak i muzička podloga čuči i doprinosi kompletnom ugođaju čitanja ovog dela a predeli za nas nepoznati i tako privlačni da čovek samo može da poželi da vozi tuda.. nekako, nekada Hvala Picoda i šta drugo reći osim izvoli doći na neko od naših enduro okupljanja negde u Srbiji.. Nije tako daleka, a isto je lepa.. ‚ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1819 Napisano Januar 24, 2013 Lovely jubbly, 907 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni jedan od najjačih putopisa na forumu Potpuno se slazem, ako ne i najjaci putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala na ovom putopisu, fenomenalan je !!! Pravo uzivanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 24, 2013 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Procitah sve u cugu ... Kao i u svim predhodnim tvojim putopisima, iskreno, uzivao sam. Vrhunski predstavljeno putovanje sa obiljem fotografija i odlicnim tekstom. Hvala sto si sa nama podelio ovo iskustvo, i omogucio nam da bar na jedno popodne dozivimo delic Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 24, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 24, 2013 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan I sta sad? Kako sad treba da se osecam? Da budem srecan sto sam procitao i malo i proziveo ovo sto ste odvozili ili da budem kivan i zavidan sto nisam i ja? Svaka cast!!! Nadam se da cu i ja jednog dana do tih predela... mnogo godina vec mastam o tome i spremam "puskice"... a do tada mogu samo da kazem: KAD PORASTEM, BICU PICODA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 24, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci o putopisu a ne ponoviti nesto sto je vec receno? Prava uzivancija!!! Mene interesuju utisci o Triumph Tigeru koji je kolega vozio, ako te ne mrzi napisi koju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci o putopisu a ne ponoviti nesto sto je vec receno? Prava uzivancija!!! Mene interesuju utisci o Triumph Tigeru koji je kolega vozio, ako te ne mrzi napisi koju. Odlican motor. Vozili smo ga obojica. Ide ko metak, a tako miran. Smooth, rekli bi dolje. Samo zujanje cujes. Za teren bi ga samo malo trebalo smeksati, bar ovaj nas, bio je malo tvrd. U svakom slucaju, motor i po. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par filmica. Sirovih. Ne idu me filmovi...mozda bi trebao dati nekome ko se kuzi da to malo slozi. Ima toga. Sad sam samo nabacao svaki drugi. Nisam ih sve ni pogledao... Ovo su Ivan i Marina u jednom skvotu, a kasnije nas dvojica na plazi pored skvota. Ovo je na farmi kod Marka...ostatak fali jer je nestalo baterije...bilo bi jako interesantno za vidjeti kako zivotinja od skoro pola tone preskace quad i vozaca... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Sljedeca dva posta su samo za zagrizene endurase. Ostali neka preskoce. Samo za one koji znaju kako to lagano izgleda na kameri, a kako u real timeu. Iz DeWildta imam 4 sata filma. 80 malih filmica. Ovdje sam stavio svaki peti cisto da se dobije dojam o kakvim se terenima radi. Ostale nisam jos ni pogledao al znam da fale jos pjescani usponi, neke uzbrdice, drveni mostici i slicne ludosti. Malo je dugo, ko ima volje nek gleda. Druga polovica su ludji tereni... Evo i malo iz rudnika...s treninga malog Troya... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 24, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci o putopisu a ne ponoviti nesto sto je vec receno? Prava uzivancija!!! Mene interesuju utisci o Triumph Tigeru koji je kolega vozio, ako te ne mrzi napisi koju. Odlican motor. Vozili smo ga obojica. Ide ko metak, a tako miran. Smooth, rekli bi dolje. Samo zujanje cujes. Za teren bi ga samo malo trebalo smeksati, bar ovaj nas, bio je malo tvrd. U svakom slucaju, motor i po. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Jos dva iz rudnika... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4965 Napisano Januar 25, 2013 Ne silazi, 5588 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno iskustvo, cak i nama samo citajuci...Odlicno preneseni utisci, razvijanje misljenja o jednoj prelepoj zemlji je podignuto na visi nivo! Bravo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 26, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Prihvati izvinjenje od svih nas x miliona koji ne pisemo izmedju tvojih postova, od svih koji samo klikcu plusice i od svih koji jednostavno samo uzivaju u tvojim putopisima. Svi te mi vec dobro poznajemo. Legendo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 71 Napisano Januar 26, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast!! Prvi put sam preleteo preko svega, posle polako, na tenane... Trajaće celu zimu! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4571 Napisano Januar 26, 2013 Advanced Member, 2008 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je... Uh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Da. Sve je vec receno i napisano. Pisao si i o kulturoloskom soku, ali nisam se pripremio kada sam usred tvoje price o putovanju u Cape krenuo u garazu da nalozim i ugledao snijeg. Kako sam bio iznenadjen. Stvarno sam bio sa vama po cijeloj Africi i kao da me je neko na silu vratio u ovo j... godisnje doba. Jos ne mogu sebi da dodjem, a imao sam pravi ugodjaj. Gledam slike, slusam muziku koju si postavio, citam. Cak su mi i usta suva i usne ispucale od "prasine i pijeska" sa roga Afrike. Picoda - svaka cast!!! HVALA!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Duboki naklon za ovo prikazivanje Afrike! Uživao sam čitajući. Afrika je prelep kontinent i vi ste to u najboljem svetlu opisali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Fala ljudi! Lipo je vidit da vam se svidja... Evo jos jedan mali filmic...samo mu ime kaze sta je unutra. Ne znam s tim filmovima, pola ih nisam ni pogledao. Ako se jedan moj znalac uhvati posla moglo bi se nesto i sloziti jednog dana. Za sada je to to... Hvala svima na lijepim komentarima jos jednom! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...