fABFBAWFBA 806 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan @gixxersixxer Kako to mislis sta ce on koji vozi skuter na moto forumu? Ili neko drugi ko vozi skuter? Npr. ja... I kako to mislis skuter=wc solja? Sto se tice tvog prvog pitanja mislio sam na to da bugiman nije uopste kompetentan da komentarise nekoga ko vozi motor kad on sam vozi skuter. A za ovo drugo, zamisli sebe kako sedis na skuteru i drzis se za volan. A sad skokni do wc-a sedi na solju i uvati novine u ruke. Eto tako mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan uostalom , samo sam savetovao decka da batali te igracke i skutere i za te pare da kupi neki motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Januar 11, 2013 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E odavno me nije neko nasmejao kao vas cetvoro, kakvi opisi dajete . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Januar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan http:// 1357939063[/url]' post='1426581']1357933611[/url]' post='1426527']@gixxersixxer Kako to mislis sta ce on koji vozi skuter na moto forumu? Ili neko drugi ko vozi skuter? Npr. ja...I kako to mislis skuter=wc solja? Mislio sam na to da nije uopste kompetentan da komentarise nekoga ko vozi motor kad on sam vozi skuter.Evo ovako mislim. Zamisli sebe kako sedis na skuteru i drzis se za volan. A sad skokni do wc-a sedi na solju i uvati novine u ruke. Eto tako mislim To sto si sad napisao zvucalo je upravo ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 11, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ako registrujes na majku i onda ne daj Boze padnes, onda nece tebe boleti nego majku . Što mi to ne reče ranije? Pa znaš li koliko bi me manje bolelo? A jel se to važi i za ženu? Ako je na njeno ime jel nju boli registracija i ako omastim negde? :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 11, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto ima 2 tocka i agregat u njemu je motor zato ne ke!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 11, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A vas četvoro smirite strasti. Nemoj posle da urednici ispadnu grbavi ako se neko žali ili vam neko pobriše postove. Skuteri nisu pravi motori ali kao urednik ne smem to javno da kažem. Ispašće da vodim mobing Sine, kupi pravi mali motor i padni ako baš moraš. Proći će Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan da me neko vidi mislio bi da sam skrenuo, sedim za kompom u decijoj sobi i smejem se kao budala zena otvara vrata i gleda dali je sve OK. Idem da je pitam dali mogu da prevedem motor na Tastu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte ljudi ko boga vas molim,oćete dumrem od ,pomislih dosadna tema-kad ono ,aj zdravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako vi ali ja imam osecaj da nas Perhan zajebava Zajebava Perhan sto posto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvonkasta 369 Napisano Januar 11, 2013 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan Sta vam bi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte ljudi ko boga vas molim,oćete dumrem od ,pomislih dosadna tema-kad ono ,aj zdravo Još samo da neko kaže da je Afrika gora nego Tenere i svi izgibosmo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Januar 12, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,spremam se da kupim Djileru raner sp 50 automarik i imam strah da ne padnem,inace moj prvi skuter koj cu da vozim kako da se oslobodim straha? Uvek je to tako, seti se samo prvog vatanja sa devojkom, pa si brzo prebrodio strah? Samo polako, ako padnes izgulices se malo i to je to. Kao i vecina bajkera koje znam, krenuo sam da se vezbam na skuteru, pa onda uzeo malo veci motor. Ako ti je bas cim, kupi jaknu za nekoliko hiljada din i djiraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Januar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Skuteri nisu pravi motori ali kao urednik ne smem to javno da kažem. Ispašće da vodim mobing E SAD SI ME ZA SRCE UJEO !!!! UA VLAST !!!! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 12, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj ja kada sam dobio prvu gileru runner 50sp imao sam oko 12-13 godina i bkvalno sam plakao da ne vozim da ne padnem, kada me cale naterao i okrenuo krug po ulici onda me jedva skinuli sa motora . I da upravu su svi kad ti kazu da je bolje da uvek ima straha! Cim sam se opustio tresnuo sam od zemlju i od tada uvek ima straha ali jbg ... Ako te strah da se izgrebe motor ako padnes to se resi za 50-100 evra i kraj nema tu sta mnogo samo PRVO KACIGU KUPI!!!!! i da ne bude barem kineska makar neku polovnu ali dobru nadji ovde , i mozes neku jaknu i to je to . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3659 Napisano Januar 12, 2013 Malinar u pokusaju, 1729 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam oko 11-12 godina kad sam prvi put provozao tomos automatik. Nikakav strah nisam imao od samog početka, ali sam tomos vozio samo po selu, jer nisam imao dovoljno godina, a i papiri su mu bili zatureni, a čuo sam da takve motore konfiskuje policija (tačno bih se tad ubio da su mi oduzeli taj krš). Moj dobar drugar imao apn 4 i nije smeo ni da sedne na njega, a kamoli da ga vozi. U priči mi reče "Gde ja da vozim to čudo, hoće da obori mog oca, a kamoli mene". Meni je bio smešan i on i njegov strah, stvarno mi to nikad nije bilo jasno, ja nešto čega se plašim ne radim (plašim se visine i nikad ne bih skakao bandži), tako da ne vidim razlog što bi vozio motor ako se već plašiš. Nije da potcenjujem bilo koga, nego prosto i jednostavno, radi ono što voliš i čega se ne plašiš. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Januar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1357984420[/url]' post='1426862']1357943664[/url]' post='1426654']Skuteri nisu pravi motori ali kao urednik ne smem to javno da kažem. Ispašće da vodim mobing E SAD SI ME ZA SRCE UJEO !!!! UA VLAST !!!! Uaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 12, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 12, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan :lol: koja provokacija inace po toj vasoj prici posto skuteri nisu MOTORI to znaci da svako moze bez potrebne dozvole da sedne na skuter jel, jelte po vama oni nisu motori . Toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 12, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan E jesi ga srocio Dzony, evo deseti put citam sta si napisao al' nikako da razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Scuba za predsednika ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 12, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko ako skuter nije motor, to znaci da za njega ne treba dozvola jer nije motor ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 134 Napisano Januar 12, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ode tema u off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 12, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan sad ce admini da nas..... u zbog a bogami i decko sto postavio pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko ako skuter nije motor, to znaci da za njega ne treba dozvola jer nije motor ... stvarno? a za automobil treba dozvola zato sto je automobil motor? jer da automobil nije motor onda ne bi trebala dozvola za njega. to je tvoja logika, skuteri nisu motori. pored toga sto idu kao bicikle i krajnje ponizavajuceg polozaja sedenja za bilo kog muskarca, u voznji skutera nema uzivanja. to su jadne sprave u kojima normalan covek ne moze da uziva, vec samo da se preveze od tacke a do tacke b i da mrzi samog sebe u procesu. zene koje voze skutere podrzavam. muskarce koji voze skuter i tripuju da su bajkeri, nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...