Nikola Stev. 4 Napisano Januar 10, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima....Doslo je vreme da se promeni zadnja guma na motoru,pa sam hteo da se posavetujem sa vama oko izbora i kvaliteta pneumatika....Vozim suzuki gsx 750 inazuma velicina zadnje gume 170/60 zr 17 .Voleo bih da cujem vasa iskustva i savete i nadam se da cete mi pomoci u izboru....Naravno ako neko zna za neku akciju i sl. i to dolazi u obzir.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Januar 10, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Michelin Pilot Power ili Dunlop Sportmax GP Pozdrav svima....Doslo je vreme da se promeni zadnja guma na motoru,pa sam hteo da se posavetujem sa vama oko izbora i kvaliteta pneumatika....Vozim suzuki gsx 750 inazuma velicina zadnje gume 170/60 zr 17 .Voleo bih da cujem vasa iskustva i savete i nadam se da cete mi pomoci u izboru....Naravno ako neko zna za neku akciju i sl. i to dolazi u obzir.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10500 Napisano Januar 10, 2013 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ja imam Bridgestone BATTLAX BT-023 Sport-Touring gumu i zadovoljan sam, mozda joj je malo slabija tacka mokar asfalt pa treba malo opreznije sa gasom, ali generalno sasvim dobro radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Januar 10, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi gde i kako vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim temu Imam u ponudi gume proizvodjaca AVON,gume su proizvedene 2010 godine,nove su,nikada montirane....Da li ta godina proizvodnje remeti nesto i da li neko zna da mi kaze nesto u vezi te marke?Da li se isplati uzeti ove gume,s' obzirom da je cena korektna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim temu Imam u ponudi gume proizvodjaca AVON,gume su proizvedene 2010 godine,nove su,nikada montirane....Da li ta godina proizvodnje remeti nesto i da li neko zna da mi kaze nesto u vezi te marke?Da li se isplati uzeti ove gume,s' obzirom da je cena korektna? gosha je jednom kupio avon i trajale su mu 30k i nisu bile ni do pola potrosene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ok....Da li jos neko ima iskustvo sa ovim gumama?I sta mislite oko godine proizvodnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim temu Imam u ponudi gume proizvodjaca AVON,gume su proizvedene 2010 godine,nove su,nikada montirane....Da li ta godina proizvodnje remeti nesto i da li neko zna da mi kaze nesto u vezi te marke?Da li se isplati uzeti ove gume,s' obzirom da je cena korektna? gosha je jednom kupio avon i trajale su mu 30k i nisu bile ni do pola potrosene Obično kada gume dugo traju, znači da su tvrde, odnosno ne prijanjaju na podlogu koliko neke mekše. Kakvo je bilo iskustvo sa tim gumama u vožnji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obicno je koliko para toliko muzike (kao analogija za koliko mekane, toliko ljepljive i toliko kratkotrajne). Da drze i da se ne trose ne moze. To je jare i pare prica. ALI, ako neces voziti na koljenu, onda su ti bolje tvrdje, jer drze dovoljno za tebe ( a ovo "za tebe" je kljucno i po tome treba da biras) * ovo je duza verzija MireCBR-ovog posta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan https://www.mopedreifen.de/V2/splash2/fs2_splash2.html pronadji ovde tvoj moped i naci ces dosta podataka o gumama koje idu na njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan https://www.mopedrei...s2_splash2.html pronadji ovde tvoj moped i naci ces dosta podataka o gumama koje idu na njega Одличан сајт!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1621 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 980 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga obaras, uzimaj mekse, jeste da krace traju, ali si i malo sigurniji. Ja imam odlicno iskustvo sa Bridgstone BT gumama i sada sam stavio Metzeler Sportec i zadovoljan sam - napomena jedna, ne vozim po kisi itd, tako da nemam pojma kako se ponasaju na mokrom, na suvom su i jedne i druge odlicne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 58 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan Imam Metzeler M3, djubre od gume Vozim po gradu i otvorenom putu 50:50. To što guma duže traje, ja na to ne dajem 5 para. Mora da drži, a da bi držala mora i da se troši, ne znam ima li bitnija stvar na motoru od guma, naravno posle kočnica. Koliko sam čačkao po netu i čitao mišljenja, moja sledeća guma definitivno Michelin pilot road 2 ili 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam Metzeler M3, djubre od gume Vozim po gradu i otvorenom putu 50:50. To što guma duže traje, ja na to ne dajem 5 para. Mora da drži, a da bi držala mora i da se troši, ne znam ima li bitnija stvar na motoru od guma, naravno posle kočnica. Koliko sam čačkao po netu i čitao mišljenja, moja sledeća guma definitivno Michelin pilot road 2 ili 3. To ja koristim trenutno, kao neki kompromis. Nisam jos nikud kliznuo (na nepodmazanoj podlozi ) sa ovim gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na iznetim iskustvima,siguran sam da ce mi pomoci pri odabiru....Posto je moja zadnja guma 170/60 zr17,kako kazu svi prodavci dosta retka,mnogi mi preporucuju da uzmem 180/55 zr 17...Sta vi mislite o tome,da li ima neke smetnje?A takodje hteo sam da pitam, da li je neko imao iskustvasa sa MICHELIN PILOT POWER (jednokomponentna guma)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Maj 15, 2013 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan uz'o Pirelli Angel ST (sport turing guma) za GSXR-a. Zadivljujuće dobro leži za jednokomponennu gumu. Doduše, nije baš ni jeftina. Pre toga sam imao pomenuti Metzeler, ali teško mi je da poredim jer je ta guma davno bila nova, vozio sam je potrošenu u poslednje vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bole r6 0 Napisano Maj 17, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: sabac Motocikl: yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV SVIMA.IMAM U PONUDI NOVE AVON GUME "VIPER SUPER SPORT" 120/60-17,180/55-17 PA ME ZANIMA JEL IMA NEKO ISKUSTVA SA NJIMA,KAKO SE PONASAJU U KRIVINAMA I KAKVA SU GUME GENERALNO? UNAPRED HVALA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Maj 17, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto skacem sa teme,a koja je cena tih guma,posto i ja razmisljam o kupovini istih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bole r6 0 Napisano Maj 18, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: sabac Motocikl: yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan oko 150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1621 Napisano Maj 18, 2013 Drug član, 980 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Imam Metzeler M3, djubre od gume Vozim po gradu i otvorenom putu 50:50. To što guma duže traje, ja na to ne dajem 5 para. Mora da drži, a da bi držala mora i da se troši, ne znam ima li bitnija stvar na motoru od guma, naravno posle kočnica. Koliko sam čačkao po netu i čitao mišljenja, moja sledeća guma definitivno Michelin pilot road 2 ili 3. Sta ti se konkretno ne svidja? Pretpostavljam da si nove imao na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 58 Napisano Maj 19, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan Imam Metzeler M3, djubre od gume Vozim po gradu i otvorenom putu 50:50. To što guma duže traje, ja na to ne dajem 5 para. Mora da drži, a da bi držala mora i da se troši, ne znam ima li bitnija stvar na motoru od guma, naravno posle kočnica. Koliko sam čačkao po netu i čitao mišljenja, moja sledeća guma definitivno Michelin pilot road 2 ili 3. Sta ti se konkretno ne svidja? Pretpostavljam da si nove imao na motoru? Jednostavno tvrda guma, ne osećam se sigurno na njoj, klizi... Sada je pumpam na pritisak pola bara manje od deklarisanog, zadnja 2.0 prednja 2.2, za nijansu bolje ali i dalje nije to to. To je moje iskustvo sa njom, jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...