pronto 6798 Napisano Januar 9, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se napravi malo prostora u podrumu...za novo gvozdje Pa eto izmedju ostalog imam da prodam jednu malu testeru marke McCulloch. Marka je americka, ali je testera naravno sklapana u Kini. Bez obzira, sve funkcionise kako treba. Posle zavrsenog rada jos pre ppar godina, kompletno ociscena i tako ostavljena. Probao sam da upalim...radi. Ima potpuno nov lanac. Ja sam to uzeo da se za kratko posluzim, sada sam sebi nabavio nesto ozbiljnije. Da se javi onaj kome je to interesantno. Dao bih to za verujem popularnu cenu, ali ne i za dzaba. To izgleda nekako ovako http://www.mcculloch.com/au/products/chainsaws/m3414/ Videcu da slikam to ovi' dana, da se vidi kako i doticna izgleda. Prilicno je ocuvana i kompletno ispravna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 9, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Januar 9, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan 8000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6229 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Napiši dužinu mača i snagu testere. Imam nešto slično, kupio Guja za 50e novu na E-bay, radi ko'o matora, samo troši kao da je ruska i lanac se rasteže poput žvake. Izvini ako kvarim oglas, stvarno mi nije to namera. Odlična je sprava za "manje zahtevne" korisnike, da orežu voće, naprave nešto od drvene građe, istružu desetak metara drva za zimu. Koliko para, zna se kakva je muzika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu, sigurno je bolja, nego ona viladžerova od 10-tak hiljada... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Januar 9, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa to bi bila zaista prava namena. Da se ponekad nesto presece, okrati na meru i tako...sitnurija. NIKAKO nije za obaranje stabala i za celodnevni rad. Za to su neke druge sprave. Mac bi trebalo da je jedno 35/40 i pravo da kazem deluje mi preterano dug u odnosu na jacinu motora. Izgleda da je i menjan jer je bele boje i na njemu nepise nista...ali je skroz ok i ja sam eto uzeo jedan potpuno nov lanac koji nikada nije upotrebljen, misleci da cu je jos koristiti...al' stigla ozbiljna zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Januar 9, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Idem sutra kod drugara kod koga je ostavljena, jer su navodno neki bili zainteresovani, da je jos jedared pokrenem i slikujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...