Vuja 36 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Slobojko, ubaci podatke u profil a ne u post, treba da su stalno vidljivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan uradjeno a za 22.05 cu naj verovatnije svratiti ako nedobijem otkaz na poslu a za vise informacija mozete na pokusate na fejsu Slobodan Cosic sabac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROADRUNNER 0 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: BATOCINA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav MZjasi !! Duze vreme citam i posmatram ovaj forum pa reko ajd i ja da se javim! Svaka cast na forumu, ovde ima sve sto treba ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. Nadam se da ćemo što pre izlečiti tvog ljubimca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROADRUNNER 0 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: BATOCINA Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao Al tesko ce ici to lecenje ovaj moj je umro jadnik pre 8 godina i od tad nije paljen - i da napomenem da je u katastrofa stanju - ja sam se kao klinac slatko navozao i naravno unistio maltene sve Razmisljao sam da kupim ETZ250 ispravan ali iskocise neki drugi troskovi i drugi problemi pa sam resio tj dao sam sebi zadatak da do zime prikupim sve sto mi treba od delova i za zimu da ga uradim i spremno docekam leto 2011-te tako da necu da zurim al ako mi se poboljsa finansiska situacija mozda zavrzdi i ovog leta ko zna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROADRUNNER 0 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: BATOCINA Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slika - mozda je bolje sto se ne vidi ceo motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 16, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao... ;D ovo i nije toliko strasno.... samo ako je masina u solidnom stanju, mislim da nisi polomio menjac ili otkinuo klipnjacu, lamelu, i da ne nabrajam,a sve ostalo da se srediti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROADRUNNER 0 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: BATOCINA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sumi Zmaj ! Naravno da jesam polomio sam prenos trece brzine ito 2 pyta polomio sam ja tu jos sto sta al necu da lupam sta sve tu fali otprilike cekam godisnji odmor za jedno mesec dana , pa cu sve lepo da rasturim i bacim na papir sta sve fali , pa onda u nabavku. Bice to dugacak spisak ;D zato sam i hteo da kupim drugi MZ al sad nista od toga jer morao sam da uradim generalnu na auto i tu sam puko mnogo polako ne zurim a i MZ Svet je opsiran po pitanju svih radnji i popravki ostaje samo da citam i da se zanimam videcemo sta ce ispasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan moj nije paljen pet godina i ja sam ga sredio. ima jos posla na njemu,ali mogu da ti kazem da sam se jutros vratio sa njim iz bosanskog prnjavora za sabac i to bezproblema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 6, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan odlicno.... !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keder 0 Napisano Jul 11, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bela Crkva Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za sve ljubitelje MZ-a, od mene i moje ljute masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao u Porodicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za sve ljubitelje MZ-a, od mene i moje ljute masine Dobrodosao i da vidimo slike MZ-a!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 12, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za sve ljubitelje MZ-a, od mene i moje ljute masine Pozdrav !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 15, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav tebi i tvojoj ljutoj masini, od ljubitelja MZ-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
autodario 0 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vinkovci (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima, najviše ljubiteljima Mz-a Eo par slikica moje Emze: I još par komada za dijelove, da se ima šta raditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan heheheheee... Dobro nam dosao... :) lep ti emzo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Zanimljiva ideja,dobre gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bogatiji smo za još jednog prijatelja. Dobrodošao Autodario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 14, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! zar na tvojoj plavoj ptici nema "viska" diskova?! ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav jos 1x... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Lep mz.... welcome i od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Eto tebe medju nas. Dobro dosao-bolje nas nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 15, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan i ja volim mz al ga nemam nadam se da cu uzeti nekad mz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...