drumskalisica 8741 Napisano Decembar 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Januar 3, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan danas sam kupio svoj MZ 251 slike stizu sutra dovezao sam ga po ovoj zimi jer nije moglo drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, prava odluka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj odmah avatar ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i dugo i lepo ga vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 4, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, cekamo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 4, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i od mene ! Najlepša stvar je kad kupiš motor i dovezeš ga do kuće ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Januar 11, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan evo je bebana i vec sam poceo da je radim http://cdn.bjbikers.com/images/imported/v2/ydlV7_dobra.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 11, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' mi se cini ili su viljuske malko produzene a i nesto je sa ramom radjeno-u zadnjem delu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan viljuske sam cuvao od ja mislim nekog ktm-a kros masine a zadnja viljuska je maloooooooo secena za nekih +120 mm i jos nije gotovo sve.Ah daa trebao bi mi neko ko ce mi napraviti lindby bar kao za hondu drag stara xvs 1100 ovde u sapcu nezna niko sta je to a rucke i guvernala bice zavrsena u sledeci ponedeljak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan a na svu tu muku me ubi elektrika jer neznam nista o tome. Da prevedem extremno sam glup za elektriku i nikako mi neide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje bi bilo da otvoris posebnu temu sa radovima tvog motora i da postavis VECE slike...Volimo mi da gledamo kako teku radovi a volimo i da savetujemo : :D Imas par tema sa nasim radovima pa ih pogledaj da vidis kako izgledaju pa tako postavi i ti temu! Bice ovo dobar MZ-a steta da to nemamo dokumentovano!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Januar 12, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan a na svu tu muku me ubi elektrika jer neznam nista o tome. Da prevedem extremno sam glup za elektriku i nikako mi neide imas u mz manualima,,,, i u mz elektrika..... ima puno toga zanimljivog.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a na svu tu muku me ubi elektrika jer neznam nista o tome. Da prevedem extremno sam glup za elektriku i nikako mi neide Nema tu nista tesko,reci sta te muci,pomoci cemo. Otvori novu temu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1852 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan a na svu tu muku me ubi elektrika jer neznam nista o tome. Da prevedem extremno sam glup za elektriku i nikako mi neide Imam servisnu knjigu za MZ ETZ 250, a u njoj je kompletna sema elektro instalacije koja je skroz razumljiva i jednostavna za pracenje. Kada po njoj povezes - ne moze da ne valja. Ako si zainteresovan javi se da ti je posaljem (semu, ne celu knjigu) ;D ili ako si blizu dodji sam da je iskopiras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan a na svu tu muku me ubi elektrika jer neznam nista o tome. Da prevedem extremno sam glup za elektriku i nikako mi neide Imam servisnu knjigu za MZ ETZ 250, a u njoj je kompletna sema elektro instalacije koja je skroz razumljiva i jednostavna za pracenje. Kada po njoj povezes - ne moze da ne valja. Ako si zainteresovan javi se da ti je posaljem (semu, ne celu knjigu) ;D ili ako si blizu dodji sam da je iskopiras... Sve ima u MZ Svet-u samo treba tražiti na pravim mestima a ova tema to nije. U temi MZ Elektrika data je ta šema koju imaš a ima i dosta drugih korisnih stvari. Mi smo teme branili od OFF-a, dogovaramo se kada ih otvaramo baš zbog ovakvih slučajeva: kada se neko registruje da ima na raspolaganju odmah sve što može da zatreba. Ova tema je služila privremeno, sada ni meni nije jasno čemu služi... Možda gumica, a? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1852 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nisam ni citao koji je naslov teme, samo sam video da coveku treba pomoc pa reko aj da se ponudim... Sto se mene tice mozes slobodno da je brises ako mislis da tako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da brises, neka ostane ova tema...lakog je naslova, brzo "upada" u oko...ovde se razviju par recenica pa se posle nastavlja dalje po ostalim temama! Mislim da je ne treba brisati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan OK, ostaje. Može da ide dalje kao tema za predstavljanje, uvod u komunikaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se sto sam temu okrenuo u pogresnom smeru cim budem mogao otvoricu NOVU TEMU sad nemam vremena jer sam zauzet oko bebane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubi bebu svoju! :-* :-* :-* Imamo naš skup 22.05.2010 pa bi trebao da dođeš da se vidimo uživo. Detalji su u temi ''dogovori, planovi, predlozi...'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 8, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je Mr. Slobojko?? Daj nesto vise o sebi tebi, Vami... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...