Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 15, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan i ja volim mz al ga nemam nadam se da cu uzeti nekad mz ;D ma oces samo da nadjes neki koji ti odgovara... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
autodario 0 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vinkovci (HR) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! zar na tvojoj plavoj ptici nema "viska" diskova?! ;) Hehehe ima jedan viška, ali dobro izgleda ovako. Možda u skoroj budućnosti bude i na njemu kočiona čeljust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan pre svega interesantno pozdrav i od mene i dobro nam dosao po tablama vidim da si iz osijeka ja sam kao klinac svake godine letovao u selu pored nasica"klokocevci"ako znas gde su i tamo je u to vreme (81-89)bila popularna jawa i mz jel to jos uvek tako ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 16, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzdrav i dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 16, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dariju i junioru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
autodario 0 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vinkovci (HR) Prijavi odgovor kao problematičan pre svega interesantno pozdrav i od mene i dobro nam dosao po tablama vidim da si iz osijeka ja sam kao klinac svake godine letovao u selu pored nasica"klokocevci"ako znas gde su i tamo je u to vreme (81-89)bila popularna jawa i mz jel to jos uvek tako ? Nisam iz Osijeka, tablice su ostale od prošlog vlasnika. Što se tiče trenutne popularnosti Jawe i Mz-a kod nas, totalno su na marginama. Maltene, ne možeš vidjeti registriranog Mz-a na cesti. Danas ih koriste, uglavnom, klinci bez vozačke za "offroad" po oranju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladja_Batajnica 0 Napisano Octobar 21, 2010 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Kao sto kaze korisnicko ime zovem se Mladen i iz Batajnice sam. Od pre 3 meseca sam vlasnik (jos uvek ne u papirima, nisam imao vremena) jednog MZ ETZ 125cc. Zavoleo sam MZ jos pre 2 godine kada sam razmisljao koji bih motor mogao da kupim. Ali posto sam bio u takvoj "situaciji", tacnije studiram pa je malo teze odvojiti koji dinar a kamoli evric. Ali dobro parice su se skupile a i imao sam dovoljno vremena da razmislim i da pronadjem pravog. Malo krace pratim i ovaj forum...sve pohvale. Posto ne znam da postavim sliku stavicu je u prilog, pa ako je neko ljubazan moze da me uputi kako se to radi. Inace slika je od starog vlasnika a ja cu nove da postavim cim mi stigne fotoaparat sa popravke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladja_Batajnica 0 Napisano Octobar 21, 2010 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam uspeo! Odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao medju MZ-jatore!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 21, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Lep ti MZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u porodicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav saljem u Bataju. A sada polakoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Šta polako??? Cccc,šalim se.Vozi kako tebi odgovara (po preporuci -POLAKO),lako će brzina da dođe kad joj bude vreme. Dobrodošao ti nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Octobar 21, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan cestitam i dugo ga vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Kada budes upoznao nekoga, shvatices zasto kazam polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shortikus 0 Napisano Decembar 2, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: NIS Motocikl: HONDA Afica Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se na informacijama momcima iz ts-chopper (Milan, Mikac, Dule...) koje su spasile cika Mileta i njegov MZ iz 71. godine.Kolegijalno nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimmy borgir 1 Napisano Decembar 4, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: leskovac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima ja sam Maki iz Leskovac inace sam kupio pre 3-4 meseca jedan MZ ETZ 250 koji je promenio nekoliko vlasnika a ja sam mozda 5-ti po redu tako da je u ocajnom stanju bio kad sam ga kupio.Posto je poslednji put registrovan 1990g.potrazio sam prvog vlasnika zbog papire i onda cujem vesti koje je taj motor imao u svojoj mladosti vlasnik je s njim isao po celoj bivsoj SFRJ preko zime ga je cuvao u svojoj sobi a ja sam ga nasao u jednom dvoristu na kisi sav zardjao ali nadam se da cu mu vratiti stari sjaj koji zasluzuje.Radim na njemu vec 2 meseca ima puno prepravki ali ne zalim se meni je zadovoljstvo raditi ga,ovi prethodni vlasnici ga uopste nisu cuvali pa pojedine delove nema.Nadam se da cu ga zavrsiti do pocetka sezone i da MZ i ja krenemo drumovima.Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 4, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav na Maki iz Leskovac. Dobro nam došao u društvo.Puno sreće i strpljenja ti želim,da bi na proleće se vozao ko čovek na MZ-u u punome sjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 4, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Postavi fotografije u Caffe da vidimo o kakvom je motoru reč i kako idu radovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 4, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao. Znam kako je tebi sad, ja sam moj motor takodje kupio u dosta jadnom stanju, stajao je pod 30cm sneg azaledio bez masine na ramu, i ostalih delova... meni je trebalo oko 8 meseci da ga sastavim i prvi put upalim.. sad je za njim vec oko 8-9.ooo km... Zelim ti puno zivaca i novaca u sredjivanju.. , mogao bi da otvoris temu ovde o radovima koje si vec zavrsio i koji su u toku , da malo pratimo desavanja.. uz slike obavezno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Decembar 4, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimmy borgir 1 Napisano Decembar 5, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: leskovac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima bice i slika uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 5, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Leeeeeeeeeeeeeeeeeeei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...