Jump to content

Moto Zajednica

Mladja_Batajnica

Članovi
  • Broj tema i poruka

    29
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Mladja_Batajnica's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. prodajem nov auspuh za mz 125/150, vracam originalni, proban ali ne svidja mi se zvuk. 20 evra
  2. A kako ide sa tim auspuhom? Problem je u tome sto mi je majstor rekao da mi je auspuh zapusen i ja sam kupio drugi, ali to nije resilo problem, tako da trenutno ide ocajno, tj. isto kao i pre. Moram da nadjem nekog majstora da mi sredi prvo motor kako treba a onda cu da javim utiske. Mada kako god da ide, vracam stari ili ako neko moze da sredi da se ovaj cuje drugacije??!
  3. da na bih otvarao novu temu, pitao bih u ovoj. Imam slican problem. Elem, generalno tesko pali (svecica i akumulator su novi), pri pokretanju se gasi tako da moram da isturiram da se ne bi ugasio i na kraju kad ga vozim gasi se u cetvrtoj i petoj kad dodjem do 3500-4000 obrtaja. Kad se ugasi, resenje je da malo sacekam pa da ga upalim (nece odmah da upali) i da ga drzim na nizim obrtajima. Pretpostavljam da je karburator u pitanju?? ali sta i kako?? Znam da je tesko sad reci nesto tek tako ali posto ga sam popravljam dobro bi mi dosao neki savet. Inace vec sam mu rastavljao karb, da vidim da li je prljav i da li je plovak u redu, vratio, ali nista se nije promenilo. Hvala i na citanju ove poduze poruke a svakako i na odgovoru.
  4. Kupio sam madjarsku kopiju originala. Lepo izgleda ali se ocajno cuje. Pomagajte. Da li postoji neko resenje? Ubija me zvuk u pojam. He, he. Kad bi nekako mogla kombinacija, starog zvuka i novog izgleda???
  5. Mladja_Batajnica

    MZ Caffe

    Ja se izvinjavam. Prebacite postove u mehaniku. Nisam imao nameru nikog da davim. Hvala na odgovorima.
  6. Mladja_Batajnica

    MZ Caffe

    Evo i slika: A ujedno i da vas pitam... Posto sam prvi put skidao dekle, od kako ga imam, a bas zbog curenja ulja, pitam se jel kurbla nema nikakav semering? Samo ima gumica u dekli? Vidim na osovini dva zljeba, nije mi bas najasnije! I posto moram da menjam auspuh, rece majstor da je zapusen, ja ga palio al slaba vajda, video sam u katalogu neki dihtung auspuha?? To nemam. Je l' bi trebalo? He, he. Imao bih jos dosta pitanja, al da ne davim sad odmah.
  7. Mladja_Batajnica

    MZ Caffe

    Sutra cu da slikam i da okacim. Manja pukotina. nNje rucka od kurble bila namestena kako treba, pa je udarala o deklu kad se vracala. S obzirom da lomi ruke, aluminijum joj nije bio neki problem.
  8. Mladja_Batajnica

    MZ Caffe

    Cime da popunim pukotinu na dekli? Jel imao neko iskustva sa tim?
  9. Treba mi leva dekla za 125-icu! Ima li ko?
  10. Potreban mi je auspuh jer je moj zapusen, gde da kupim? Jel postoje bolji, losiji?
  11. I mene ovo interesuje samo za 125-icu! Ko, gde, kako? Ako moze neko da mi objasni da ne lupam glavu. Da li neko ima elektronsko paljenje i kakva su mu iskustva?
  12. Nije valjda da nece niko?????
  13. A i ako prodam moram dva meseca u corku. Jbt, sad mi je smesno al stvarno ne znam sta cu. He, he, streljacu sam sebe. Jos mi kaze sudija, dacemo vam na 3 rate. Hahaha. Ja joj kazem, alo, student, nezaposlen, ovo ono. Kaze mi, bolje bi prosao da si krivicno gonjen onda bi mogao na drustveno koristan rad, narukvica... cak i manju kaznu, a prekrsaj je iskljuciv. Sta me snadje Sunce ti poljubim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja