Nikola-Pera 190 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kalendar i jeste na početku teme,lepo piše, Kalendar motoskupova u 2013 godini. Tema je zalepljena da uvek bude na prvom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Au, al sam ja permutovao dve teme, i još mi nije bilo jasno gde nesta kalendar koji je bio odmah na vrhu. Izvini Pero na nepotrebnoj sugestiji sa moje strane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj malo bolje u kalendar,biće skup! Krajem jula meseca. izvinjavam se, u trenutku kad sam gledao nije bilo upisano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema,zato smo mi tu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano Februar 21, 2013 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znaci i po cemu ce se razlikovati od ostalih moto skup u Smederevu koji se odrzava pod nazivom "Centralni skup MAS-a"? Pogotovo me ovo interesuje jer se datum odrzavanja poklapa sa Bajk rok misijom na KiM, koja se traicionalno odrzava na taj vikend... Maguce da organizatori nemaju veze jedni s drugima,ali je neverovatno da se ovakva dva dogadjaja poklapaju. Ovo kazem na osnovu bombastog naziva skupa u Smederevu koji obecava veliko okupljanje bajkera,a sa druge strane svi znamo masovnost misije. Ako ovom nije mesto ovde,izbrisacu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frenky011 0 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki burgman Prijavi odgovor kao problematičan mozda ovde nije mesto za to ali moram da pitam..... zasto se neodrzava moto skup u beogradu, zar nema niko da se pozabavi tim pitanjem ili mozda ima a ja nisam informisan .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frenky011 0 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki burgman Prijavi odgovor kao problematičan mozda ovde nije mesto za to ali moram da pitam..... zasto se neodrzava moto skup u beogradu, zar nema niko da se pozabavi tim pitanjem ili mozda ima a ja nisam informisan .... izgleda da sam postavio tesko pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kada neće niko evo ja ću da ti odgovorim. Beograd baš i nema neku tradiciju motoskupova a samim tim ni neki "veliki-jak"klub,bez uvrede članovima klubova iz Beograda. Početkom devedesetih,tamo neke 94,95 mislim,Ljuba iz Rolinghroma je organizovao skup na Košutnjaku,bilo je to vreme kakvo je bilo,mi stariji ga se nerado sećamo. Došlo je do pucnjave na samom skupu i to više nije organizovano. Pokojni Peca je osnovao motoklub "Speed" i 2006 organizovao skup na Adi Huji. Na žalost Peca gine na motoru i u sećanje na njega je održan još jedan skup i tu se staje. Posle toga Deki osniva motoklub "Familija" i organizuje prvo skup na Adi i onda još dva na Avali,to je bilo sve. Mislim da je poslednji bio 2009 ili 2010 i od tada se u Beogradu nije ništa organizovalo. Nadam se da sam uspeo da odgovorim,ako sam negde nešto pogrešno napisao neko od starijih bajkera neka me ispravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Tako nekako, ali Beograđani organizuju druge manifestacije i okupljanja (protesti,otvranje sezone,ispraćaji bajk karavana na razna putovanja,druženja sa sugrađanima i decom u svrhu pomoći i edukacije u saobraćaju i približavanja ove populacije, isl.) Inače su Beograđani(računam i okoliš)brojni na svim skupovima, iako su skupovi već prevaziđeni i polako gube inicijalni smisao. Možda sam i ja nešto propustio ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na Skupštini MAS-a u S. Mitrovici konstatovane su sledeće izmene kalendara moto skupova za 2013. godinu 31. maj 01.02. jun - MK "La moto" Lazarevac OVE godine ne pravi moto skup Baroševac MK "Čokanlija" prelazi iz termina 10.11.12. maj u termin 31. maj 01.02. jun MK "Oplenac" Topola Pomera skup sa 09.10.11. avgusta na 30.31. avgust 01. septembar Žurka, 27. jul MK "Kasper" Golubac, ove godine neprave. Tako da konačni KALENDAR MOTO SKUPOVA I LETNJIH ŽURKI KLUBOVA ČLANOVA Moto Aasocijacije Srbije ZA 2013. GODINU Izgleda ovako APRIL 26.27.28. Smederevo MK "Extrem", MAJ 03.04.05. maj Sremska Mitrovica MC "Srem"; 10.11.12.. Zrenjanin MK "Panonski vukovi"; 17.18.19. Obrenovac MK "Warriors" 17.18.19. Šid MK "Šid" 24.25.26. Šabac MK "Čivija"; 24.25.26. Kikinda MK "NO limits" JUN 31.maj 01.02. Baroševac MK "Čokanlija"; 07.08.09. Smederevska Palanka MK "Free riders"; 07.08.09. Lešnica MK "Gonzalesi; 07.08.09. Kula MK "Kula"; 14.15.16. Inđija MK "Inđija 2003"; 14.15.16. Istočno Sarajevo MC "IL paradiso"; 21.22.23. Debeljača MC "De Wheels"; 21.22.23. Ćuprija MK "Iron Bridge"; 28.29.30. CENTRALNI MOTO SKUP MASa - SMEDEREVO JUL 05.06.07. Petrovac na Mlavi MK "Midnight riders"; 05.06.07. Apatin MK "Panter" ; 12.13.14. Pančevo MC "Coyote"; 12.13.14. Bor MK "East bikers" 19.20.21. Negotin MK "Motorhead"; 19.20.21. Despotovac MK "Resava" 26.27.28. Paraćin MK "White angels" 26.27.28. Bela crkva MK "RIP" AVGUST 02.03.04. Zlatibor MK "Highlander"; 02.03.04. Zaječar MK "Trijumf"; 02.03.04. Sutjeska MK "Banat riders" 09.10.11. Majlovac MK "Stiški orlovi" 16.17.18. Mužlja MK "Road flyers" 23.24.25. Kovačevac MC "Peace maker" 30.31. avgust 01. septemba, Sefkerin MK "Fire wheels" 30.31. avgust 01. septembar, Topola MK "Oplenac" SEPTEMBAR 05.06.07. Užice MK "Ere" 13.14.15. MK "Vrsac" Vrsac ŽURKE: 15. JUN - Kruševac MK "Čarapani" 03. AVGUST - Kovin MK"Magrum" Molim administratora da unese promene u zvanični kalendar. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Kada neće niko evo ja ću da ti odgovorim. Beograd baš i nema neku tradiciju motoskupova a samim tim ni neki "veliki-jak"klub,bez uvrede članovima klubova iz Beograda. Početkom devedesetih,tamo neke 94,95 mislim,Ljuba iz Rolinghroma je organizovao skup na Košutnjaku,bilo je to vreme kakvo je bilo,mi stariji ga se nerado sećamo. Došlo je do pucnjave na samom skupu i to više nije organizovano. Pokojni Peca je osnovao motoklub "Speed" i 2006 organizovao skup na Adi Huji. Na žalost Peca gine na motoru i u sećanje na njega je održan još jedan skup i tu se staje. Posle toga Deki osniva motoklub "Familija" i organizuje prvo skup na Adi i onda još dva na Avali,to je bilo sve. Mislim da je poslednji bio 2009 ili 2010 i od tada se u Beogradu nije ništa organizovalo. Nadam se da sam uspeo da odgovorim,ako sam negde nešto pogrešno napisao neko od starijih bajkera neka me ispravi. Tako nekako, ali Beograđani organizuju druge manifestacije i okupljanja (protesti,otvranje sezone,ispraćaji bajk karavana na razna putovanja,druženja sa sugrađanima i decom u svrhu pomoći i edukacije u saobraćaju i približavanja ove populacije, isl.) Inače su Beograđani(računam i okoliš)brojni na svim skupovima, iako su skupovi već prevaziđeni i polako gube inicijalni smisao. Možda sam i ja nešto propustio ... E sad cu ja vama da odgovorim. Moto skup u Beogradu ce biti onda kad neko ko vozi bilo kakav motor a i nemora , objasni nekome na polozaju da moze da opere lepe pare a i i da se ugradi debelo preko organizacije moto skupa MEGALOMANSKIH razmera. Zbog cega ce neko da se drka u gradu od ca. 2.500.000 miliona stanovnika sa najmanje 10000 motocikala da privuce jedva 100-200 iz BG a ostatak iz ostalih gradova Srbije rizikujuci da pukne pare . Tako skupa ce biti samo treba da se skupe pravi matematicari ,politicari ,ugradjivaci ,premostioci i dogovore se oko zarade...a i taj skup ce biti nesto odprilike izmedju bir festa i novogodisnjeg vasara sa besplatnim ulazom za motocikliste . 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frenky011 0 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki burgman Prijavi odgovor kao problematičan Kada neće niko evo ja ću da ti odgovorim. Beograd baš i nema neku tradiciju motoskupova a samim tim ni neki "veliki-jak"klub,bez uvrede članovima klubova iz Beograda. Početkom devedesetih,tamo neke 94,95 mislim,Ljuba iz Rolinghroma je organizovao skup na Košutnjaku,bilo je to vreme kakvo je bilo,mi stariji ga se nerado sećamo. Došlo je do pucnjave na samom skupu i to više nije organizovano. Pokojni Peca je osnovao motoklub "Speed" i 2006 organizovao skup na Adi Huji. Na žalost Peca gine na motoru i u sećanje na njega je održan još jedan skup i tu se staje. Posle toga Deki osniva motoklub "Familija" i organizuje prvo skup na Adi i onda još dva na Avali,to je bilo sve. Mislim da je poslednji bio 2009 ili 2010 i od tada se u Beogradu nije ništa organizovalo. Nadam se da sam uspeo da odgovorim,ako sam negde nešto pogrešno napisao neko od starijih bajkera neka me ispravi. Vise nego tuzna prica za jedan beograd.... al sta se moze dok nedodje neko novo vreme icicemo tamo gde su ljudi organizovani i u svakom slucaju uzivati u druzenju, pozz za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan E sad cu ja vama da odgovorim. . Tako skupa ce biti samo treba da se skupe pravi matematicari ,politicari ,ugradjivaci ,premostioci i dogovore se oko zarade...a i taj skup ce biti nesto odprilike izmedju bir festa i novogodisnjeg vasara sa besplatnim ulazom za motocikliste . 1.Nama koji imamo motore i vozimo ne treba odgovor i mi ga tražimo, 2.Adrese si lepo naveo u drugoj rečenici, 3.Sadržaj uobličava organizator pa je slobodna volja svakoga da li mu odgovara i da li će ići,i 4.Ulaz za motorcikliste i treba da bude besplatan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Bas onako los osecaj,barem meni,kada stojim na ulazu cekam da platim 500din na moto skup da bi se video sa svojim prijateljima a pored mene samo strika kolona,ljudi pesaka,koji neplacaju nista.I imaju sav provod kao i ja i to za dzabe a realno i netrebaju da budu tu 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan mala ispravka,skup na adi huji je bio 2005,nebitno za sustinu,ali da napomenem. Raja- slazem se sa tobom ali i ne. pogotovo u ovoj jadnoj zemlji u manjim mestima gde se retko kada nesto desava,ljudi dodju na taj skup,povedu celu porodicu,kako ti njima da naplatis ulaz i realno za sta? da prodju kroz zamisljenu liniju i udju u livadu? mislim da to neide. 2000 i neke ovde u Cacku postojao klub lavovi,brzo nastali,brzo nestali,a u medjuvremenu napravili skup.bilo je motora poprilicno,isli su svuda prethodnu sezonu, "domacini" naplacivali uzal pesacima kao i motorima,video sam par slucajeva dodje cela porodica,cuje cifru,okrene se i ode.to je po meni sramota. isto je u istocnom sarajevu,prosle godine su naplacivali ulaz i deci,ali bukvalno,opet po meni velika sramota. zasto je to postao trend da se dovode veliki bendovi da sviraju,pa je to opravdanje za naplacivalje pesacima,ako je i tako,naplati ulaz taj dan,a ne oba dana i za neopravdano visoke cene pica. licno meni su drazi obicni bendovi koji sviraju sve sto treba,nego ovi poznati drkosi koji sviraju samo svoje pesme. alavost za zaradom je preuzela skupove(vecinu) nekada se naplacivalo samo da se pokriju troskovi,a danas samo da se zaradi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan Bas onako los osecaj,barem meni,kada stojim na ulazu cekam da platim 500din na moto skup da bi se video sa svojim prijateljima a pored mene samo strika kolona,ljudi pesaka,koji neplacaju nista.I imaju sav provod kao i ja i to za dzabe a realno i netrebaju da budu tu Rajo ja poceo da ucim da strikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivislav 0 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kobilje Prijavi odgovor kao problematičan Moto žurka MK HEROES iz Kobilja - 27.jul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Nije brate fora u strikanju,naucicemo mi svi da strikamo.Dali vidis da se gomila ljudi vozi predje gomilu kilometara i neide ni na jedan skup.Poenta je da je sve manje motorasa na moto skupovima.Pogledaj okupljanja forumasa i nekih klubova,bio sam na par.Prave stvari.Videces koliko ce ove godine biti posecenost skupovima.Iskren da budem ako moram da platim 500din za ufur i da me tamo saceka pasulj u sest sati uvece,pasulj bez pasulja,radije cu da odem u homoljsi cvet na cuveni kacamak,napravim 260km svratim kod tebe na kafu i do koske.Svaka cast onima koji jos uvek prave skupove da bi okupili prijatelje.Evo bas sinoc citam na forumu kako je neki klub podelio svoju zaradu od zurke nekima kojima treba.Svaka im cast 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan "pasulj bez pasulja"- xxaaxxaxa istina!) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Moto žurka MK HEROES iz Kobilja - 27.jul Dodato u spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frenky011 0 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki burgman Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte pogresno da me shvatite da sam hteo da napravim raspravu o skupovima u srbiji kakavi su, jbga takvi su sa i bez pasulja u njima samo sam mislio da se nadje neka pametna glava koja moze da napravi nesto od beograda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup NIS 26,27,28 april MK SHADOWS SRBIJA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan MOTO SKUP "KRALJEVI SLOBODE" SVILAJNAC 16,17,18 AVGUST Dodato je vec u kalendar al da napisem za ljude koje prate temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan P Moto žurka MK HEROES iz Kobilja - 27.jul Kobilje kod Pozarevca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Nema moto skupa u Lazarevcu . Bas steta, ubedljivo jedan od naboljih. Pozdrav za komsije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...