cobe 189 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan kazem ja gospodji sinoc " samo da znas da u subotu ne plniras nista idemo u Arandjelovac na veceru sa drugarima iz MSC " ,a ona ce meno ti definitivno nisi normalan pa u subotu nam je detetu 1. rodjendan i ja ne mogu da idem a ti idi slobodno .... tako da cu maximalno da se potrudim ali iskreno ne verujem da li mogu da stignem ..... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan kazem ja gospodji sinoc " samo da znas da u subotu ne plniras nista idemo u Arandjelovac na veceru sa drugarima iz MSC " ,a ona ce meno ti definitivno nisi normalan pa u subotu nam je detetu 1. rodjendan i ja ne mogu da idem a ti idi slobodno .... tako da cu maximalno da se potrudim ali iskreno ne verujem da li mogu da stignem ..... Ti si kralj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se trudis, mislim da ne treba ni da pomisljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 9, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan kazem ja gospodji sinoc " samo da znas da u subotu ne plniras nista idemo u Arandjelovac na veceru sa drugarima iz MSC " ,a ona ce meno ti definitivno nisi normalan pa u subotu nam je detetu 1. rodjendan i ja ne mogu da idem a ti idi slobodno .... tako da cu maximalno da se potrudim ali iskreno ne verujem da li mogu da stignem ..... Auuuu bre rodjo pa ti si sve izoreo po glave!!! Nek je detetu srecan rodjendan i nek je zivo i zdravo pa ce da se druzimo mi nekom drugom prilikom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan kazem ja gospodji sinoc " samo da znas da u subotu ne plniras nista idemo u Arandjelovac na veceru sa drugarima iz MSC " ,a ona ce meno ti definitivno nisi normalan pa u subotu nam je detetu 1. rodjendan i ja ne mogu da idem a ti idi slobodno .... tako da cu maximalno da se potrudim ali iskreno ne verujem da li mogu da stignem ..... M E N T A L A C ... :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ovaaaj, ima neko dva mesta u aftomobilu? Mazda 5, ja i drakula za sad i jos 5 sedista (stim sto bi na zadnja dva morao malo da se skvrcis, ali posto si vozio beverlija pretpostavljam da ti nece biti problem) KRAKONJA :lol: ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5180 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Restoran je rezervisan za 30 ljudi. Klopu će naručivati ko šta hoće a piće isto takođe. Na kraju saberemo ceh i platimo đuture... Tamo bi trebali da smo u 18h. Predlažem okupljanje na JP pumpi na AK oko 17h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 09. Culle(Kule) naći ću neku,makar crnu ciganku,nekupanu 10. Laki_90....takodje SINGLE! 11. Rohirim i veverica 12. cobe + devojke (znam da cu da dobijem disciplinsku kada Milena ovo vidi ali je bilo jace od mene ) 13. Arsa i Slavica 14. sasha i Proleće 15. Lazarevici puta 3.(Dragan,Slavica,Pedja) 16. motor_che 17. drakula 18.Fanky ( imam ja mesta, verovatno ide Kulence i predpostavimo Djura tako da ostaje za Alexicu krakonju i dragu, mada ako jos zafali mesta zgusnucemo se ) 19. Zajec 20. Румба (захваљујући Црном) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5180 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 09. Culle(Kule) naći ću neku,makar crnu ciganku,nekupanu 10. Laki_90....takodje SINGLE! 11. Rohirim i veverica 12. cobe + devojke (znam da cu da dobijem disciplinsku kada Milena ovo vidi ali je bilo jace od mene ) 13. Arsa i Slavica 14. sasha i Proleće 15. Lazarevici puta 3.(Dragan,Slavica,Pedja) 16. motor_che 17. drakula 18.Fanky ( imam ja mesta, verovatno ide Kulence i predpostavimo Djura tako da ostaje za Alexicu krakonju i dragu, mada ako jos zafali mesta zgusnucemo se ) 19. Zajec 20. Румба (захваљујући Црном) 21. burgman75 Zoki Ljudi, ako još neko misli da ide nek' se meĆe na spisak što pre. Rezervisao sam za 30 ljudi. Moram javiti da nam postave više da ne bi neki bili za posebnim stolom u drugom delu kafane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem pravo dole da ne ubijam km ako ne treba prevoz nikome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Restoran je rezervisan za 30 ljudi. Klopu će naručivati ko šta hoće a piće isto takođe. Na kraju saberemo ceh i platimo đuture... Tamo bi trebali da smo u 18h. Predlažem okupljanje na JP pumpi na AK oko 17h. Slazem se,okupljanje da bude od 16:40,16:45 i u 17:00 čoporativni polazak . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 731 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1357733186[/url]' post='1424922']01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 09. Culle(Kule) naći ću neku,makar crnu ciganku,nekupanu 10. Laki_90....takodje SINGLE! 11. Rohirim i veverica 12. cobe + devojke (znam da cu da dobijem disciplinsku kada Milena ovo vidi ali je bilo jace od mene ) 13. Arsa i Slavica 14. sasha i Proleće 15. Lazarevici puta 3.(Dragan,Slavica,Pedja) 16. motor_che 17. drakula 18.Fanky ( imam ja mesta, verovatno ide Kulence i predpostavimo Djura tako da ostaje za Alexicu krakonju i dragu, mada ako jos zafali mesta zgusnucemo se ) 19. Zajec 20. Румба (захваљујући Црном) 21. burgman75 Zoki 22. Bugiman + zence ( mozda podju drug i drugarica decko nije sa foruma ali voli motore za njega javljam veceras naravno ako nije problem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Toooooooooooo Bugiiiiii :) !!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2084 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan kazem ja gospodji sinoc " samo da znas da u subotu ne plniras nista idemo u Arandjelovac na veceru sa drugarima iz MSC " ,a ona ce meno ti definitivno nisi normalan pa u subotu nam je detetu 1. rodjendan i ja ne mogu da idem a ti idi slobodno .... tako da cu maximalno da se potrudim ali iskreno ne verujem da li mogu da stignem ..... Pa gde ti zivis. Aj sto sam ja zaboravio kumcetu rodjendan i hteo da dodjem,al prvi rodjendan prvencu Bogu hvala na zenama da nas podsecaju,ovako bi i glave jednom zaboravili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Laki ne moras do Bga, hvala na ponudi, bice izgleda mesta za sve koji nemaju prevoz. _Che, mogu ja sa vama? Direktore, kako je krenulo bice nas preko 40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Laki ne moras do Bga, hvala na ponudi, bice izgleda mesta za sve koji nemaju prevoz. _Che, mogu ja sa vama? Direktore, kako je krenulo bice nas preko 40 naravno, samo da se dogovorimo kad i gde i eto nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Pope Pope, da se nisi ti to nama uplasio da ne bude opet sin pa vas nema na spisku :lol: ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan ja i veverica vas cekamo na pumpi knez petrola ispred Mladenovca ( gde je Djura izvodio bravurije prosle godine) posto cu biti u tazbini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 9, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Jok ja .... Usisavam kola, pripremam teren za dobrog Dejana, da ne bude posle..... stativa 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 09. Culle(Kule) naći ću neku,makar crnu ciganku,nekupanu 10. Laki_90....takodje SINGLE! 11. Rohirim i veverica 12. cobe + devojke (znam da cu da dobijem disciplinsku kada Milena ovo vidi ali je bilo jace od mene ) 13. Arsa i Slavica 14. sasha i Proleće 15. Lazarevici puta 3.(Dragan,Slavica,Pedja) 16. motor_che 17. drakula 18.Fanky ( imam ja mesta, verovatno ide Kulence i predpostavimo Djura tako da ostaje za Alexicu krakonju i dragu, mada ako jos zafali mesta zgusnucemo se ) 19. Zajec 20. Румба (захваљујући Црном) 21. burgman75 Zoki 22. Bugiman + zence ( mozda podju drug i drugarica decko nije sa foruma ali voli motore za njega javljam veceras naravno ako nije problem) 23. SuperPOP i najdraža mu ženica Milenija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5180 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ću zakazivati za 40-oro 'ladno neka... neka... (samo da me gazda kaVane ne otera u tri lepe...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan posto sam ja u Mldenovcu mora neko da se vozi sa Popovicima predostroznosti radi pogotovu je povratak kritican. :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 10, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan ja i veverica vas cekamo na pumpi knez petrola ispred Mladenovca ( gde je Djura izvodio bravurije prosle godine) posto cu biti u tazbini. Ja dolazim tamo....koja kola vozis da znam da te nadjem i od kad st tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Januar 10, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ja juže saznah za ovo, a uplatili već ski vikend .....ne meremo doleteti ovaj put jbg .....uživajte šta da vam kažem, pa se vidimo na prolećnom okupljanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko od beogradjana da mi kupi dve h4 sijalice od 35w i da mi ponese u subotu , u kgu nema da se kupe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5180 Napisano Januar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda krep'o xenon...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...