pantah 41 Napisano Jun 9, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Jadan moj poznanik i da kazemo kolega iz okoline Pozarevca je imao CX500 Turbo. Nismo se ni culi ni videli godinama, ali znajuci koliko je voleo taj motor, trebalo bi da ga jos uvek ima. Mislim da je bila nesto sva zlatna i to bi trebalo da joj je original boja. Znam da sam ostao prilicno bez teksta kada ga je isterao iz nekog sobicka da mi ga pokaze, znajuci da i ja volim to gvozdje na dva tocka. Valjda CX500 OBRUT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Septembar 14, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan veliki sam ljubitelj starih motora i na moto skupove idem u nadi da vidim neku staru masinu,ali sve ih je manje,ponekad nema nijedan iz tog perioda.ovo je moj motor Kawasaki gpz 750 turbo 1984 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Odlican Kawasaki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 14, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Septembar 14, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,ja ga svakodnevno vozim i nikad nisam imao problem da me negde ostavio na putu,bilo je problema sa potrosnjom ulja koji su vecinom reseni,ostalo sve ko grom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da ga vidim uzivo, to mi je omiljeni motor i danas izgleda i ide odlicno posle toliko godina. Ovaj je iz filma Šećerna vodica je 83 godište i mislim da je 700 kubika ispravite me ako grešim e taj je moja neispunjena želja da ga imam. https://www.youtube.com/watch?v=Nc1vVVj_UeY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 14, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da ga vidim uzivo, to mi je omiljeni motor i danas izgleda i ide odlicno posle toliko godina. Ovaj je iz filma Šećerna vodica je 83 godište i mislim da je 700 kubika ispravite me ako grešim e taj je moja neispunjena želja da ga imam. https://www.youtube.com/watch?v=Nc1vVVj_UeY Meni se čini da je to GPZ 550 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Septembar 15, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste to je gpz 550 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 6, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Jeste to je gpz 550 Koliko vidim, u nekim scenama je i "obican" Z 550. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Octobar 11, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da,zapravo to je z 550 GP,pa mu na kasetama pise GP550,posle njega je izasao GPz550 a on je unitrak ovaj iz filma nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 14, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Da,zapravo to je z 550 GP,pa mu na kasetama pise GP550,posle njega je izasao GPz550 a on je unitrak ovaj iz filma nije. Pogledaj na 24,40 i dalje... i na jos jednom mestu kasnije se koristi "najobicniji" Z550, mozda cak i njegov prethodnik Z500... ne vidi se jasno. Mozda moze eventualno po fabrickoj boji da se nasluti sta je. Ali nije ni GP ni GPZ. Verovatno im za neke dane snimanja onaj GP nije bio na raspolaganju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Octobar 16, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da u pravu si,nisam to primetio do sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Octobar 16, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,ja ga svakodnevno vozim i nikad nisam imao problem da me negde ostavio na putu,bilo je problema sa potrosnjom ulja koji su vecinom reseni,ostalo sve ko grom Ovo mora da je brana na Zlatarskom jezeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Octobar 22, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...