AArnold 84 Napisano Decembar 1, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je drugari ponovio sam se , i to sa jaknom Ixon Endless koji sam kupio u Ns kod Markosa,postavicu vam koju slicicu :D I am happy. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi se svidja .U zdravlju nosio i lepo te sluzila ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 1, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi se svidja .U zdravlju nosio i lepo te sluzila ! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Decembar 1, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan jel to pred bozicnji bonus ;D ;Dpa se malo ponavljamo....sala mala...extra je drugar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Decembar 1, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobra jaša, neka ti je sretna i dugovečna... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa jakna, samo moja je lepsa ;D, ja je uzeo prekjuce (mrzi me da je slikam pa sam maznuo sa sajta) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Decembar 2, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Lepa jaknica. Koji je rang cena, posto i meni treba nesto slicno? Da li je bolja od predhodne koji si nosio? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa jaknica. Koji je rang cena, posto i meni treba nesto slicno? Da li je bolja od predhodne koji si nosio? Pozdrav U svakom slucaju jeste bolja od predhodne,a i cena je lepsa od prethodne ;D cena 16700din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam druze sretno je nosio i bolju promenio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam druze sretno je nosio i bolju promenio. Hvala ti Knele druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom i dobrodosao u Ixon klan, meni je skoro sva oprema Ixon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 3, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom i dobrodosao u Ixon klan, meni je skoro sva oprema Ixon. Hvala ti brate i kako si zadovoljan ? Ja koje poznajem i nose Ixonove jakne i opremu ,su prezadovoljni ,licno jos probao nisam na motoru ali otom potom . ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Decembar 3, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom i dobrodosao u Ixon klan, meni je skoro sva oprema Ixon. Hvala ti brate i kako si zadovoljan ? Ja koje poznajem i nose Ixonove jakne i opremu ,su prezadovoljni ,licno jos probao nisam na motoru ali otom potom . ;D Ma odlicna je oprema, vidjeces. Ja sam zadovoljan, mada sam prije neki dan uzeo Dainese koznu jaknu, naletio sam na nesto jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...