Jump to content

Moto Zajednica

KTM LC4 SM '03

Recommended Posts

• festina lente, 754 postova
  • Motocikl: XRV

Prodajem KTM LC4 SM 2003. godiste.

Kupljen od clana foruma.

Ima KTM klizace na obe osovine, KTM stitnike ruku, SXC Competition auspuh,

far i blatobran od novijeg modela i BiXenon.

Frajlauf ne radi, pali na kurblu, tako je kupljen.

Registrovan.

Cena 2300E.

Bez zamene.

Kontakt na pp ili na 066/5169-521.

27122012078_1024x768.jpg

27122012079_1024x768.jpg

27122012080_1024x768.jpg

27122012081_1024x768.jpg

27122012083_1024x768.jpg

27122012084_1024x768.jpg

Zamolio bih potencijalne kupce i one koji to nisu da ne zovu i ne nude sve i svasta u zamenu,

ne zovu da pitaju za "zadnju cenu" i ljute se kada im bude receno da je ovo zadnja cena ili da nude manje, praceno frazama tipa: "Druze uzmi ili ostavi vise neces dobiti, itd..."

:zdravo:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Druze koja je ZADNJA cena, daleko zivim, spusti mi za troskove puta, treba i gorivo sipati, odsustvujem sa posla, majka mi bolesna, moram kupiti cizme da ga palim na kurblu, zasto ima slajdere je li to sa trka, imas li drugi far necu taj xenon greje mnogo i far i instalaciju, sta fali motoru kad je ovo slikao profesionalni fotograf..............

• Podržavam 24

• svrati kad mu je dosadno, 258 postova
  • Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001

Druze koja je ZADNJA cena, daleko zivim, spusti mi za troskove puta, treba i gorivo sipati, odsustvujem sa posla, majka mi bolesna, moram kupiti cizme da ga palim na kurblu, zasto ima slajdere je li to sa trka, imas li drugi far necu taj xenon greje mnogo i far i instalaciju, sta fali motoru kad je ovo slikao profesionalni fotograf..............

Jel ovo sala za xenon ili ozbiljno mislis?

Druze to kad upalis pa obasja sta mislis koliko to optereti instalaciju sve prsti, da je malo toplije napolju zapalilo bi se, kad ga upalis on izvuce struju da se napuni sijalica, ne daj boze da pokusas da upalis motor sa upaljenim xenonom izvuce akumulator a onda ti crkne i alanser, a za ovaj motor nema delova nigde. Da ne pricam sad o faru, pobeli nacisto jer ga xenon sagori iznutra.

ps. ja imam 2x H7 na motoru :)

• Podržavam 10

Jel to ti Milose iz nekog iskustva pricas?

Druze stric kupio pasata uvoz nemacka, ko nov, stavio xenone i posle 2 meseca pobeleo far.

je l motor tockaren?

• Podržavam 1

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Jel to ti Milose iz nekog iskustva pricas?

Druze stric kupio pasata uvoz nemacka, ko nov, stavio xenone i posle 2 meseca pobeleo far.

je l motor tockaren?

Koj bre brate motor nije tockaren . Pojescu ga odma ako ga neko nadje naravno osim ovih Harlejaca i copera tj.crusera .

To za Xenone je takva budalavstina samo tako . Kao prvo ko zna koliko je taj auto preso i verovatno je neko stavio pre tebe jace sijalice . Imao sam mercedesa kojeg sam skoro prodao i od 98-e do dan danas ima Xenone a farovi kao novi . Osim ako nisi stavio one Kineske Xenone .

Sto se tice motora ne moras da kurblas a motor mislim da znam pa mogu samo toplo da ti ga preporucim . To sto ima slajdere zaboravio verovatno da ih skine sa posledje trke a to sto je slikao profesionalac je zbog silnih igrebotina pa da se ne vide .

Idi bre begaj nego ako si ozbiljan kupuj motor je extra .

Ti druze izvini ako ti miniram oglas .

• Drug član, 1632 postova
  • Motocikl: V-STROM

Ne znam šta ti znači da podjebavaš i kvariš čoveku oglas? Ti kad budeš prodavao nešto verovatno ćeš zaključati oglas da ti se neko ne bi posrao na njega kao ti na ovaj!

• Podržavam 3

Ne znam šta ti znači da podjebavaš i kvariš čoveku oglas? Ti kad budeš prodavao nešto verovatno ćeš zaključati oglas da ti se neko ne bi posrao na njega kao ti na ovaj!

druze ja sam prodao motora i motora poslednji je bio gpz900r fabricko stanje pogledaj tu po forumu. evo tvoj mi se motor svidja ako hoces u zamenu ytong blokove imam i nesto izolacije knauf. i kes 500 eura.

• Podržavam 7

• svrati kad mu je dosadno, 258 postova
  • Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001

E sad samo fali da se pojavi neko i da pita:``ima li neko da hoce motor, ja sa zainteresovan za xenon, pa da kupimo po pola`` :lud:

• Podržavam 2

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09

Izvini druže ako ti kvarim oglas, ali da li si možda zaintresovan da ga prodaš u delovima?

U principu, mene zanima zadnji točak i po koja plastika. Ako neko hoće ostale delove, možemo da se dogovorimo nešto.

EDIT:

A da, i treba mi sijalica od zadnjeg stop svetla, može i plastika.

Imam u zamenu ruske armature i još nekog građevinskog materijala ako si zantresovan.

Ne, ne, druže ti da si ozbiljan ti bi već zvao, tebe u stvari ni ne interesuje motor!!!!

Ti leonardo mora da si neki preprodavac čim si se odmah ostrvio na delove !!

:lol:

Šalu na stranu, motor ide sutra na deda mraza :moto3:

Ja ne vidim problem. Ovo je moto forum a ne halooglasi, pa da ne sme da se komentarise.

StefiVa cena je smesna, placen je pre 2 meseca dosta vise a identicno godiste, bez opreme, na oglasu je 3000E :neznam:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja