Evil_Zo 9 Napisano Septembar 8, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se,daj da vidimo bas me interesuje. :) Ako autor insistira Ja sam to vidio nekako ovako (sto ne znaci da to tako treba i mora ): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Septembar 8, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ocigledno je poenta bila da se napravi osecaj kretanja i u kadar smesti ono najbitnije, a to je vozac, bez previse okoline ispravi me ako gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan AHA, a palo je malo i ostrenja (-2 & +5, otprilike). Odlicne su Smith-ove obzirom da ih nije obradjivao. Al` je PS tu da jos bolje naglasi pokret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ocigledno je poenta bila da se napravi osecaj kretanja i u kadar smesti ono najbitnije, a to je vozac, bez previse okoline ispravi me ako gresim Citao sam jednu knjigu i autor u jednom poglavlju naglasava: "Pocetnici, ne bojte se, slobodno popunite kadar." ...Odlicne su Smith-ove obzirom da ih nije obradjivao... Upravo to Opet ponavljam, nije ono sto sam ja gore postavio neki reper za kadar, to je samo ono sta sam ja u trenutku vidio. U sledecem trenutku cu to isto mozda vidjeti nekako drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan E sad si me podsetio sa fotkom ove afrike na jednu moju koju sam napravila kriveci se na motoru. Mozda sam je vec i kacila....?Malo je sprzena al sta sad...Tad nisam ni cula za panovanje :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Lijepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Ako autor insistira Ja sam to vidio nekako ovako (sto ne znaci da to tako treba i mora ): U pravu si ,ovako je ostrije i naglaseniji je vozac . Slike su inace bile sirove bez ikakve obrade,moracu ubuduce da pocnem da koristim PS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Te osnovne stvari mozes i u ACDSee ili nekom slicnom programcicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Te osnovne stvari mozes i u ACDSee ili nekom slicnom programcicu Zasto da bude jednostavno kada moze komplikovano :D Evo,upravo instaliram ACDSee Pro2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Septembar 11, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kamioncic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kamioncic Izem ti kamion, neki MAN !? Ja imam boooljiiii !!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Septembar 12, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta uardi sa onim stubicem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kamioncic Izem ti kamion, neki MAN !? Ja imam boooljiiii !!! ;D ;D ako ovo nije bolji , sta jeste?? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Izem ti kamion, neki MAN !? Ja imam boooljiiii !!! ;D ;D Jes' da je FAP, al' je zato cirada do dza-dza... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izem ti kamion, neki MAN !? Ja imam boooljiiii !!! ;D ;D Jes' da je FAP, al' je zato cirada do dza-dza... ;D ;D ;D ;D a pod ciradom .... BusMan sa ekipom razgovaraju kako globalno zagrevanje utice na ukus ...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Septembar 21, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Busdzija, razocarao si me. Ja sam mislio da se ti razumes u ta velika vozila. Gde bre moze neka tamo trideset trojka ili petica da budu bolje od MAN-a, sem zbog tovara. Ovja mali je samo za brze posiljke. Verovatno prevozi narkotike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Izem ti kamion, neki MAN !? Ja imam boooljiiii !!! ;D ;D Jes' da je FAP, al' je zato cirada do dza-dza... ;D ;D ;D ;D a pod ciradom .... BusMan sa ekipom razgovaraju kako globalno zagrevanje utice na ukus ...... ;D ... i mir u svetu. Malo sam utrnuo od razgovora pod ciradom. ;D ;D Busdzija, razocarao si me. Ja sam mislio da se ti razumes u ta velika vozila. Gde bre moze neka tamo trideset trojka ili petica da budu bolje od MAN-a, sem zbog tovara. Ovja mali je samo za brze posiljke. Verovatno prevozi narkotike FAP je FAP, i samo on moze da ima onakav sadrzaj u sanduku. E, dobar ti ovaj Little Dostavljac. Brz je, nema sta. Al` evo ti jedan, cisto zbog bandere, znam da ti nedostaje. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Septembar 21, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E neces banderu pa da si jos toliki. Malo me mrzelo da zgodam, ali bitna je sustina :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E neces banderu pa da si jos toliki. Malo me mrzelo da zgodam, ali bitna je sustina :D AAAAAAAAA... vrati mi banderu !!! ??? ;D Tacno sam znao da neces izdrzati !! ;D ;D ;D Zgodaj to kako valja kad bude bilo vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 22, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan E neces banderu pa da si jos toliki. Malo me mrzelo da zgodam, ali bitna je sustina :D Mikane, naučih i ja ponešto od Čak Norisa, evo prepeglao sam ti ovu "limenku" malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad neko nek stavi tu banderu tik ispred njega , do branika, pa da se malo i smejemo;) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2025 Napisano Septembar 23, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Eh, jos da je ostao natpis SERVISNA SLUZBA na vratima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Septembar 23, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jos sto ce Bus da nas tuzi zbog autorskih prava. Ja sam malo iscukao ono gde je bilo udareno, a Cubric je iz limarske porodice, pa je to dovrsio kako treba. Platite i stavicemo nalepnice koje fale ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jos sto ce Bus da nas tuzi zbog autorskih prava. Ja sam malo iscukao ono gde je bilo udareno, a Cubric je iz limarske porodice, pa je to dovrsio kako treba. Platite i stavicemo nalepnice koje fale ;D Alooo vas dvojica !! Vracajte banderu ili saljem dojavu gradonacelniku Beograda. Jel znate vi posto je jedna bandera sa autoputa?!! > ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Septembar 24, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 800 e sa sve onom betonskom stopom u koju je posadjena. Mozda je sad malo jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...