PAUN 348 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Imam par predloga za tebe, ako ides preko Mostara kada je smestaj u pitanju. Sto se tice Venecije moja preporuka je da spavate u Mestreu gde je smestaj daleko jeftiniji nego na ostrvu, prevoz je bukvalno dzabe, ako koristis voz koji ide na 10-15 min , obavezno idite do Verone, kao sto je neko rekao, ona je mozda i lepsa od Venecije. Od Trsta do Venecije uopste nemoj auto putem, preskup je, takodje odite do Palmanove i outleta ali i do mesta koje je fantasticno, celo mesto je napravljeno u krugu a u centru veliki trg sa prelepim kaficima. Ako budes imao vremena odite do Treviza koji je 50-tak km udaljeno od Venecije ali prelepo mestasce koje vredi videti. O jezeru Garda necu ni da govorim , ako si resio da vidis Veronu, onda je greh ne videti i jezero, Javi se na pp da razmenimo telefone mozemo uz kafu dobro da procaskamo da ne smaram vise sa predlozima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam nesto u vezi hercegovine,pakao,temperatura 50c. .sto se tice puteva,odlicni,nema guzve,lada a bogami ni benziske pumpe. da me neko ne shvati pogresno i da se uvredi,ljudi su super ali je mnogo toplo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nisam znao.U avakom slucaju,jos nije pala definitivna odluka,kroz Bosnu ili jadranska magistrala.Videcemo.Najveci je problem gde prespavati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Januar 7, 2013 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene lično tiče, potpuno iste nedoumice, tako da čekam prave savete. Hvala svakom na vremenu, preporukama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Brat,svi saveti su odlicni,ali kombinacija je mnogo.Svako ima svoje ukuse a o njima ne treba raspravljati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Januar 7, 2013 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Brat,svi saveti su odlicni,ali kombinacija je mnogo.Svako ima svoje ukuse a o njima ne treba raspravljati Slažem se potpuno, medjutim ipak se mnogo može naučiti iz tuđih iskustava. Meni je to u životu uvek pomoglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Brat,svi saveti su odlicni,ali kombinacija je mnogo.Svako ima svoje ukuse a o njima ne treba raspravljati Slažem se potpuno, medjutim ipak se mnogo može naučiti iz tuđih iskustava. Meni je to u životu uvek pomoglo. Apsolutno se slazem.Samo bi voleo da kao medved prespavam zimu ali nazalost ne mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,u medjuvremenu je ispala kombinacija pa sam uplatio Krf od 26.5. do 5.6. pa planiram posle od Igumenice za Italiju.Koja je najbolja,tj.najjeftinija varijanta za trajekt do Italije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Februar 5, 2013 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Razlike izmedju kompanija nisu velike, jedino gde mozes da ustedis je tip smestaja na brodu. Najjeftiniji je deck tj. paluba (u pitanju je unutrasnji prostor da ne mislis da je napolju)-mozes da se smestis gde god nadjes mesto, cak je uobicajeno da prostres vrecu u nekom cosku i spavas. Sledeca varijanta je aircraft seats, to je nesto kao bioskopska sala sa udobnim sedistima, takodje moguce spavanje u vreci izmedju sedista. Posle toga idu kabine, sa ili bez kupatila, i sa ili bez prozora, od cega zavisi i cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan ja sam gledao kabine i cene nimalo nisu interesantne.i ne znam da li da idem na Brindisi ili severnije.o tome cu tek da razmisljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan ja sam gledao kabine i cene nimalo nisu interesantne.i ne znam da li da idem na Brindisi ili severnije.o tome cu tek da razmisljam Sa jedne strane gledas da te trajekt kosta sto manje, a sa druge strane kabina sa tusem ima svojih prednosti ( ne znam koliko imas godina i da li si dovoljno mlad da prespavas u vreci na podu i da nakon takve noci nastavis cjelodnevnu voznju ) Brindisi ili sjevernije: ja bih isao na sto kraci prelaz odnosno da se iskrcas sto prije jer ces se duze voziti kopnom i uzivati na svom motoricu, da ne spominjem da ces vise vidjeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja jesam mlad,i u kondiciji za voznju ali imam saputnika(citaj:zenu ),pa moram da razmisljam i na to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Februar 6, 2013 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam vise puta sa zenom trajektima i svakako ti treba kabina, mislim da je reda velicine oko 180-200E kabina za dvoje+motor, u jednom pravcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja jesam mlad,i u kondiciji za voznju ali imam saputnika(citaj:zenu ),pa moram da razmisljam i na to Testiraj se: odspavaj jednu noc kuci na podu, pa vidi kakav si ujutro. Da ne krivis zenu za trosenje para na kabinu ako se ujutro, nakon noci na podu kod kuce, probudis kao prebijen i shvatis da kabina ipak nije skupa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ciao druze,ja sam u Bolonji a igrom slucaja se moji drugari i bajkeri iz bg spremaju isto tako krajem maja da mi dodju ovde na 5-6dana i isto tako neki u paru sa lepsim polom.organizujem spavanje kod moje sestre u hotelu za neke normalne pare.ako moze da te zanima,kontaktiraj ovde clana Avijaticar,inace Toske moj brat pa popricaj sa njim o detaljima,mozda te zanima stvar...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno,burazeru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan samo napred pa ako bog da i da se vidimo i druzimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Februar 7, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam gledao kabine i cene nimalo nisu interesantne.i ne znam da li da idem na Brindisi ili severnije.o tome cu tek da razmisljam Kabina ti je zakon,ali nije nimalo jeftina.Airdeck je sviranje k.....,bolje uzmi običnu kartu ponesi vreće i spavanjac na podu.Idi na Bari ,a onda gde te Stromče odvede(Sicilija možda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dace Bog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Mare tek sad shvatih ko si ti, pa jel sam kod tebe lezao na hirurgiji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Mare,ali sa neurohirurgije.Zvao si me prosle godine u vezi Burgmana 650,Bobanov kum,iz Duvanista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan samo napred pa ako bog da i da se vidimo i druzimo a jel' mogu i ja da se sa Vama?ove godine Avijaticar i ja bicemo u istoj klasi motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro drustvo je uvek dobrodoslo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan O'sonesi majstore hehe pa brate koji djavo pitas jbt,logicno da si u drustvo sunce ti zareno...tek sam hteo da te obavestim o celom programu kad utvrdimo koliko ih stvarno dolazi...nisi valjda sumnjao u mene naopako )...zovem te ovih dana da se ispricamo,ok....ciao bello....pozdravi kuci tvoje zene ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam se danas sa drustvom...ima ih tri motora za sada ali se i neki ozbiljno razmisljaju...Avijaticar organizuje sve.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...