nesa boldor 7 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan Epa drugari ja zapoceh neku preradu,doradu ili sta vec,polako pa ce mo da vidimo na sta ce izaci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Samo druze ko Boga te molim smanji slike ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Decembar 15, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa boldor 7 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan molim za misljenje,da li da ostavim ovako rep ili da ga prepravljam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Decembar 15, 2012 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ne diraj rep, to je zastitni znak RF motora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Po mom skromnom mišljenju prerada se ne pravi od full cijelog i ispravnog motora... ali to je samo moj stav i nemora se netko s tim slagati ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Decembar 15, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Po mom skromnom mišljenju prerada se ne pravi od full cijelog i ispravnog motora... ali to je samo moj stav i nemora se netko s tim slagati ... Uze mi rech iz usta, greota... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 15, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Po mom skromnom mišljenju prerada se ne pravi od full cijelog i ispravnog motora... ali to je samo moj stav i nemora se netko s tim slagati ... Da se ja pitam,ne bi ga dirao,moze farbanje ali drugo jok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan e baš tako ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan Neko rece ne diraj rep, i ja sam za to da ne diras, jer sta god da sam video na RF umesto njegovog repa je ruzno... a i ovi sto rekose da ne prepravljas nesto sto radi su u pravu po meni, sem ako ne pravis namenski motocikl tipa stunt mashinu ili tako nesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Epa drugari ja zapoceh neku preradu,doradu ili sta vec,polako pa ce mo da vidimo na sta ce izaci.. Шта уопште фали твом мотору? Шта то хоћеш да урадиш? Ниси сигуран? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa boldor 7 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da prepravim rep i resetke na stranicama,ali se sad kolebam,mozda ga samo ofarbam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan По мом скромном мишљењу, ако то урадиш мотор ће изгубити своју посебност и идентитет јер је баш то што хоћеш да промениш оно што га одваја од других. Ако баш хоћеш да мењаш и да се разликујеш можеш то да урадиш и необичним и мало скупљим бојама или комбинацијом истих. То је ипак само моје мишељење... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 15, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas dosta para,neka ti neko odradi sa airbrushom nesto po tvojoj zamisli i eto ti jedinstvena masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Po mom skromnom mišljenju prerada se ne pravi od full cijelog i ispravnog motora... ali to je samo moj stav i nemora se netko s tim slagati ... mozda samo kod nas! To sto je kod nas praksa da se samo skrseni motori prepravljaju je posebna prica, ljudi u celom svetu kupe nov motor u salonu i odmah ga preradjuju. Ako covek ima ideju i zamisao kako sebi da ulepsa i poboljsa motor, zasto da ne...ili treba prvo da padne i da ga skrsi pa tek je onda po vama to ok da radi?! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 15, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Po mom skromnom mišljenju prerada se ne pravi od full cijelog i ispravnog motora... ali to je samo moj stav i nemora se netko s tim slagati ... mozda samo kod nas! To sto je kod nas praksa da se samo skrseni motori prepravljaju je posebna prica, ljudi u celom svetu kupe nov motor u salonu i odmah ga preradjuju. Ako covek ima ideju i zamisao kako sebi da ulepsa i poboljsa motor, zasto da ne...ili treba prvo da padne i da ga skrsi pa tek je onda po vama to ok da radi?! Ma jok,pogresno si shvatio,to su nasa misljenja a on kako odluci sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 15, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam farbao jedan RF ,imam par slika ,uzivo bas dobro izgleda ...mozda ti moze pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ako covek ima ideju i zamisao kako sebi da ulepsa i poboljsa motor, zasto da ne.. Мислим да он нема ту идеју како би његов мотор требао тачно да изгледа кад заврши: Epa drugari ja zapoceh neku preradu,doradu ili sta vec,polako pa ce mo da vidimo na sta ce izaci или бар нама није рекао ништа конкретно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa boldor 7 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan sta znam,mozda ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 2985 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Šta fali žutoj? Nema nas puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Rep nemoj da diras! Taj motor mi se najvise svidja bas zbog takvog repa Skiciraj motor, uradi neke kombinacije boja pa vidi sta je najlepse.. Dobra kombinacija boja, personalizuj ga i bice kao lutka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 15, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Rep nemoj da diras! Taj motor mi se najvise svidja bas zbog takvog repa Skiciraj motor, uradi neke kombinacije boja pa vidi sta je najlepse.. Dobra kombinacija boja, personalizuj ga i bice kao lutka Nesto slicno sam mu i ja predlozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan po meni najbolja kombinacija boja(bas deluje mocno) ,a ako vec zelis da menjas nesto vidi ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Decembar 15, 2012 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan predlog od mene, sve je na mestu, osim one produzene viljuske, to je totalno nepotrebno, ali ovo ostalo je extra, ispolirane felne, ram, detalji od aluminiuma, mreza na skrgama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa boldor 7 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan hvala na predlozima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...