rboban 1038 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan SUZUKI BALENO 1.3 GS TNG zamena za motor, prednost SM, naked ili enduro. Japanac pozeljan, ali NE i obaVezan. Godiste 1998, reg. na moje ime, poreklo sa foruma, uzeo ga od clana u zamenu za moj SUZUKI SweetFighter pre nesto vise od godinu dana. Tada zamenjeni SVI kaisevi i spaneri (nove dobio sa njim) Treba uskoro i NOVA vodena pumpa da stigne, da se nadje... Kilometraza 260.000, kome je puno neka je SKINE sam, ja se time nisam nikada baVio!!! Oprema: - podesiv volan - 2xAIR BAG - el. komande ventilacije - biksenon, maglenke i ponesto LED rasvete - CB sa daljinskom komandom, kod kljuc - el. podizaci, muzika USB/SD, el. retrovizori, stelovanje farova - sportska sedista, spojleri - atestiran gasni uredjaj, upisan u saobracajnu Oglas postavljen PRVO ovde, pa ako NE bude nista, idemo dalje... Vrednost u zameni 2200e, a za kes ide KOREKCIJA naravno!!! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slike unutrasnjosti: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan email i telefon mozete dobiti ako mi se obratite na PP AtraktiVan auto, male potrosnje i jeftine registracije! P.S. naravno ima i poneku manu kao i sVaki polovnjak, nije problem RAZGOVARATI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 96 Napisano Decembar 14, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraza 260.000, kome je puno neka je SKINE sam, 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa nestalo,navalite forumasi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 18, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Motor u vrednosti ili par stotina € vise... a za jeftinije moze dogovor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jos podataka: Prva registracija:19.04.2004 Registrovan do maja 2013 Masa: 980 kg Zapremina: 1298 ccm Ukupna masa: 1400 kg Pogonsko gorivo: TNG P.S. ocitao saobracajnu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Decembar 26, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ajde provozaj se do sapca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ajde provozaj se do sapca Zasto da NE ako imam dobar razlog, navozah se ovih vikenda ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan KES cena je 1600e.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Decembar 26, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Opa, vec postaje interesantno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja ili ZAMENA aktuelna u i u ovoj godini!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Navozah se, i nagledah se LESEVA ovih dana... a danas ugledah RASPAD!!! Nekim ljudima bi trebalo oduzeti motore po SLUZBENOJ DUZNOSTI!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Izgreban ajde, zardjao ajde nekako, savijena rucica kvacila ajde, polomnjena rucka kocnice ajde,,, ali ne radi pola stvari, trokira, samo sto se nije pregrejao od 2 min rada u mestu, kriv volan, ceo motor vuce u levo, lanac raspad... da NE duljim, to je motor u oglasu kao sredjen bez ulaganja!!! Pa naravno da je bez ulaganja, jer je rupa bez dna!!! LES!!!! P.S. a na slikama je bas vesto prikazan, nista se NE vidi!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Januar 4, 2013 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dva samara i trazis pare za troskove dolaska i izgubljenu dnevnicu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 4, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Daj link ka tom oglasu da ne prođe još neko kao ti. (Ako nije sa foruma) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Daj link ka tom oglasu da ne prođe još neko kao ti. (Ako nije sa foruma) http://www.polovniautomobili.com/oglas2707970/suzuki_freewind/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Inace da pohvalim da je NAJkorektniji motor i OK prica i odnos upravo bio sa foruma FREEWIND nemanje iz zemuna!!! Dodje mi da opet odem i uz pivo ga pogledam opet!!! Iako ima NAJvecu kilomtarazu, vidi se da je pazen, i ODLICNOM stanju je!!! Jedino sto nemanji vise ne treba auto, i ako prodam za kes eto me kod njega uz manju korekciju cene... http://www.polovniautomobili.com/oglas2884985/suzuki_freewind_650/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Povlaci se iz ponude na 3 (tri) dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Navozah se, i nagledah se LESEVA ovih dana... a danas ugledah RASPAD!!! Nekim ljudima bi trebalo oduzeti motore po SLUZBENOJ DUZNOSTI!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Inace da pohvalim da je NAJkorektniji motor i OK prica i odnos upravo bio sa foruma FREEWIND nemanje iz zemuna!!! Dodje mi da opet odem i uz pivo ga pogledam opet!!! Iako ima NAJvecu kilomtarazu, vidi se da je pazen, i ODLICNOM stanju je!!! Jedino sto nemanji vise ne treba auto, i ako prodam za kes eto me kod njega uz manju korekciju cene... http://www.polovniautomobili.com/oglas2884985/suzuki_freewind_650/ Hvala Bobane na lepim recima, uvek si dobrodosao. Moje misljenje je da se pri kupovini motora treba malo osvrnuti na onu pri kupovini zene "Gledaj majku, biraj cerku" , Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima ISTINE u tome sto zboris!!! Posto mi je znao auto da zatrese neki put kad se krene sa malim gasom ili skoro uvek na uzbrdo opterecen, a i pre neki dan primetih da na uzbrdici malo KLIZA lamela resih da sredim to, da se buduci vlasnik ne bi NERVIRAO... poravant zamajac, remontovana korpa,zamenjena lamela i lezaj, i naravno SVEZE ulje u menjac, cena naravno OSTAJE ista!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slika, i jedna kako izgleda auto od dole... sasvim KOREKTNO stanje !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 13, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Za ljubitelje papirologije da napomenem da imam upustvo, servisnu knjizicu, i sve papire od uvoza iz 2004 godine... Atest i papirologija od TNG uredjaja se podrazumeva, i garantni list MP3 plejera u vaznosti + daljinski.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 13, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo oVo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...