JeeP 5 Napisano Novembar 28, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc vas forumasa. U pitanju je moja kawa, ima problem oko hladjenja. Dva puta mi se desilo da digao temperaturu do crvenog, a imam ga tek mesec i po. Znaci situacija je sledeca: Vozim ga auto-putem sa prilicnom dozom gasa, kazaljka na termometru stoji malo iznad hladnog, ovako nekako. Cim sam sisao sa auto-puta, temperatura je pocela naglo da se dize do crvenog. Sva sreca pa mi je kuca blizu, tako da nije dugo radio u takvom stanju. Kad sam dosao kuci skinuo sam hladnjak, prikacio ga na masinu za ciscenje kamenca. Proverio pumpu, sve je ok. Sve sam ponovo vratio i sipao tecnost. Upalio motor, radio na leru nekih 15min, ugrejao se do pola skale na termometru potom se upalio ventiator, sve ok. Vozio sam ga nekih 150km bez problema, dok mi se ista situacija nije desila na auto-putu. Sve isto kao prosli put. Zanima me stva sve moze da bude problem. Da li je termostat, da li je dihtung glave? Pomagajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Novembar 28, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda smer ventilatora nije dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Novembar 28, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Za početak bih proverio/promenio tečnos', možda je omatorela ili je jeftinija nego što treba... U njega mora bar G-12 (ili G-13) Da je dihtung glave, gubio bi ti popriličnu dozu tečnosti, tj trošio bi je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dihtung glave!! Brka je imao identican problem na njegovoj "pokojnoj" kawi, malo skace u crveno,pa posle promene termostata nekoliko dana je ok., pa sve ponovo. Na kraju -- dihtung. Kontaktiraj BRKU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mozda pumpa slabo tera vodu,i dali ti ventilator uvek upali?kada ti skoci temperatura dali radi ventilato?trebalo bi da radi,ili ti mozda termostat glavi svremena na vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Dihtung glave!! Brka je imao identican problem na njegovoj "pokojnoj" kawi, malo skace u crveno,pa posle promene termostata nekoliko dana je ok., pa sve ponovo. Na kraju -- dihtung. Kontaktiraj BRKU. Njemu je koliko se secam prvo vrisnulo neko crevo, pa motor izgubio tecnost i na kraju fasov'o dihtung glave! Uglavnom, imao je iste simptome kao i ti na istom modelu kao tvoj. Pitaj Brku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sve sto si napisao lici na gubitak tecnosti, nemora mnogo tecnosi da izgubi da bi lose pokazivao. Posto se termo davac nalazi na najvisem delu u sistemu, cim ostane bez malo tecnosi on laze za temperaturu jer nije u tecnosi nego u vazduhu a vazduhu treba vise vremna da se zagreje. Pregledaj prvo dobro dal ti negde ne curi na sitno. Posto kazes da se to desava samo posle voznje po autoputu. Moze biti da ga peglas i temperatura se dize i raste pritisak u sisitemu i onda negde da postoji mala pukotina na crevu il cak mozda na samom hladnjaku i pri velikim naprezajima gubis tecnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Novembar 29, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice tecnosti, sipao sam 1,5l g12 antifriza sa destilovanom vodom. Ne verujem da pusta tecnost jer posle svake voznje kada nije "kuvao" nije kapljala tecnost ispod njega. Sto se tice pumpe, ona radi, ventilator, pali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 29, 2007 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti pumpa i ventilator rade dobro kao sto kazes, onda si problem sveo na dva uzrocnika, dihtung glave i termostat. Skini termostat i stavi ga u vrucu vodu i vidi da li otvara, mada cak ni to nije 100% dijagnoza, jel moze da se desi ponekad da zaglavi. Ako otvara kako treba, znas sta ti valja sledece da gledas. Kawa je to, ne sme da bude problema! (malo sale nije na odmet) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice tecnosti, sipao sam 1,5l g12 antifriza sa destilovanom vodom. Ne verujem da pusta tecnost jer posle svake voznje kada nije "kuvao" nije kapljala tecnost ispod njega. Sto se tice pumpe, ona radi, ventilator, pali. Ne mora da kaplje ,da bi se videlo. Posto ti je motor oklopljen uzmi lampu i ogledalce i trazi tragove curenja antifriza (osusena zelenkasta ili sivkasta boja) na bloku. Zavlaci ogledalce svuda i dobro gledaj. Ako nema nista, onda ..biga!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorio sam ti detaljno na PM koji si mi poslao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 3009 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kad sve to proveris, ranija faza paljelnja (struja i distrubucija) moze da poveca grejanje, kao i siromasna smesa..... Kad vozis na otvorenom ok, ali kad udjes u grad pocinju problemi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Termostat sam proverio, tako da se svelo na dihtung glave. Sve u svemu hvala svima na savetima, ali moracu da vozim kod nekog doktora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1204 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Dihtung glave ili je mozda pukla glava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Razgovarao sam sa Jeep-om preko PM-a i rekao sam mu sta sve treba da proveri i ako sve to radi onda je dihtung glave u pitanju. Proverio je sve i ustanovljeno je da je otisao dihtung glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...