ANTIC GM 43 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ma bio bi zadovoljan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 2, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kako hocete ali moj cup je napunjen fazanom.... eto i to je zdrava ishrana, divljac,nema tu ono ovo ima i povrca a cupce je spremno za ostala blaga sremacke kuhinje 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan kako hocete ali moj cup je napunjen fazanom.... eto i to je zdrava ishrana, divljac,nema tu ono ovo ima i povrca a cupce je spremno za ostala blaga sremacke kuhinje Evo mene za koji dan kad malo popusti zima da detektujemo koju riblju corbicu iz kazanceta na Dunavu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 3, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kako hocete ali moj cup je napunjen fazanom.... eto i to je zdrava ishrana, divljac,nema tu ono ovo ima i povrca a cupce je spremno za ostala blaga sremacke kuhinje Evo mene za koji dan kad malo popusti zima da detektujemo koju riblju corbicu iz kazanceta na Dunavu dogovoreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 3, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo?! Privatna zurka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 3, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ko god dodje ...doso je e sad,dal spadne u dan za riblju corbu,ili neki drugi corbaluk...to je vec... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan sta god,,,uz dobro detektovanje..ha,ha,ha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 23, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 4, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan auuu! kolko stara tema! ja zimus počo da se igram, i nisam baš puno napredovo., ima li još ko da je probo da napravi sličnu spravu!?, po stručnim forumima kažu da tek sledi zajebancija sa štelovanjem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 4, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ovo je neki "PI", tako ga zovu, šta ima veze što je gadan, i što rupe izbušene ukrivo, ako bude radio. aj vidi to tvoje pa da razmotrimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 4, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan nisam puno napredovo, samo sam našo neku kutiju u silken elektrinik i izbušio rupe za dugmići, i kupijo ovu baterijicu., dumam kako da napravim štaku, i fali mi žica z sondu, za koju kažu da mora da bude bez kapaciteta., glava da te zaboli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 21, 2019 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan eve ga, i kanda radi, sonda oko 20cm, na toliko i vidi dva dinara u vazduhu. čeka da se sklopi na neku štaku, pa u potragu za zarđotinama 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan sonda od dva poklopca, štaka od cevi za vodu, uvija se ko tanka trska, sad mož se proba u neku njivu; Imgur IMGUR.COM Post with 21 views. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 31, 2021 (promenjeno) Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Au!, Kolko stara tem?, Jel još neko kopa? edit: haha, otvorio prvu stranu, vidim 2013ta, i zaboravio da sam skoro bio! Promenio Januar 31, 2021 član Lug Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
štampar 11524 Napisano Januar 31, 2021 с вером у Бога слобода или смрт, 3647 postova Lokacija: Banja Koviljača Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Lug je napisao: Au!, Kolko stara tem?, Jel još neko kopa? edit: haha, otvorio prvu stranu, vidim 2013ta, i zaboravio da sam skoro bio! Јес'нашо'ћупче с дукати?? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Aha, jesam, kako da nisam! , sovim što sam pravio, mog samo da vadim gvožđuriju, teško razočarenje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 31, 2021 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan A jel neko probao da se bavi ispiranjem? Liskun, kvarc, svasta nesto smo naleteli , ali nikad vremena da se malo zamocimo u vodu i probamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 31, 2021 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Pitam onako, probao bih na leto par potoka da proverim. Samo da nakupim sav alat. Tesko ljudi dele iskustvo, a i razumem ih. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
štampar 11524 Napisano Januar 31, 2021 с вером у Бога слобода или смрт, 3647 postova Lokacija: Banja Koviljača Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Gvozden je napisao: Pitam onako, probao bih na leto par potoka da proverim. Samo da nakupim sav alat. Tesko ljudi dele iskustvo, a i razumem ih. Не треба никакав посебан алат а шта год те интересује помоћи ћу ако могу 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stara tema ali naslov je bitan, treba mi neki amaterski sto pronalazi ni manje ni vise nego zlato, da nadjem taj pradedin cup pa da nakrivim kapu.. Ovi oko 100e na kp vrede li cemu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9785 Napisano Novembar 30, 2021 Ne silazi, 2276 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vredi ćup ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan He he ne znam, ne bi stedeo na detektoru kad bi znao da je veliki. Ustvari ja zato i hocu neki slabiji da moze samo velike cupove da pronalazi, ove male ne iskopavam uopste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9785 Napisano Novembar 30, 2021 Ne silazi, 2276 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Šalu na stranu, prijatelj mi pričao da "otprilike" zna mesto gde je davno zakopano nešto slično, i pitao me isto, gde ima da se nađe, kupi, rentira metal detektor... Pravi uređaji su skupi, a pitanje je da li će "nešto" naći, pa da uloži u aparaturu. Rekoh, batali, i da nađeš, ne bi znao šta bi, to je jedna muka više... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ta muka nego ova sadasnja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...