sci 26 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Bice prava zimska idila...samo da se probijem 300 metara do ociscenog puta ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 27, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sci jal ti ovo vukovi ispred kuce?????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, ovaj nije iz naših krajeva.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je samo dok se i mecke ne pojave ako me nema, znajte da su vuci siti ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 27, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda ovce nece biti na broju. :-[ ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ovaca uvek ima i previse Nego, mene interesuje sledece:" cujem da je nabavljen komp i jos nesto tehnike"! Nadam se da ce tu tehniku moci da koriste deca, da ne bude da smo kupovali za direktora i sluzbu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, evo ovako. Od medija imamo: 1. RTS 2. B92 3. Pink 4. FOX 5. Tanjug 6. Fonet 7. Beta 8. Politika 9. Večernje Novosti ostaju još neke novine koje ću danas kontaktirati. Kako stvari stoje bićemo bolje medijski pokriveni nego 5.Oktobar. Sve ostale pripreme idu po planu. Jedina stvar koja može da bude problem je ODZIV NAS FORUMAŠA. Zato stisnite zube, sedite na motore i ne dozvolite da se izblamiramo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Posto je danas zadnji dan u ovoj godini da se kuckam ovde na forumu pa tek opet tamo posle bozica zeleo bih da vam kazem da sam stvarno odusevljen svime sto smo postigli u ovoj akciji i da smo pokazali da umemo da budemo slozni kad treba iako ja vozim suzukija a vi bmw-a, hondu, yamahu ili nesto drugo.ustvari sada shvatam da kada ljudi imaju neki human cilj zaboravljaju se sve razlike koje su do juce pravile problem i izazivale svadje.Svaka Cast osnivacima BJB-a koji su ovo sve lepo organizovali i nadam se da ce te sutra ponosno i sa puno osmeha predstavljati nas Forum i ljude sa njega.Posto necu biti u prilici da dodjem sutra da sa vama i decom iz Sremcice podelim praznicno raspolozenje molio bih vas da se sto vise slikate snimate i da to sve posle okacite na forum kako bi i mi koji necemo doci mogli da osetimo makar delic atmosfere. Puno Pozdrava od Mladena i Srecna Vam Nova Godina i Bozic P.S.Pazite na LED!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan U 8:15 me probudi infinitivan, ali melodican glas moga sefa: "Deda Mraze, Deda Mraze paketice vozis 'zglobom', I pozdravi mi Biker-e koji budu isli s tobom..." Dakle, stvar je definisana. Kocija je zglobna, a ja drzim uzde. Vidimo se sutra Deda Mrazovi. Uhhh... tek me sada obuzima trema... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U 8:15 me probudi infinitivan, ali melodican glas moga sefa: "Deda Mraze, Deda Mraze paketice vozis 'zglobom', I pozdravi mi Biker-e koji budu isli s tobom..." Dakle, stvar je definisana. Kocija je zglobna, a ja drzim uzde. Vidimo se sutra Deda Mrazovi. Uhhh... tek me sada obuzima trema... kakva si ti faca....a i svi ostali sto su organizovali brata,sestru, babu, komsiju, medije ili nekog treceg da bi ova akcija uspela. Ponosim se vama....a sutra... 3 para rukavica kozne gace i samo polako po snegu i ledu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ideji da se okiti autobus, da voznja bude prijatnija ljudima unutra a i bila bi to lepa slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan ZCZC SSSS TANJUG 28U003 0007 2812 UPR:BEOGRAD-DECA-BAJKERI Deda Mrazevi na motociklima za decu ometenu u razvoju BEOGRAD, 28. decembra (Tanjug) - Pedesetak Deda Mrazeva na motociklima obradovache sutra poklonima sstichenike Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremccici. Humanitarnu akciju pod nazivom "Bi Dzzej Bi Deda Mrazevi" organizovala je moto-zajednica "Bi Dzzej Bajkers", cciji su cclanovi prikupili novac za ccetiri televizora, dva raccunara i drugu opremu. CClanovi ove organizacije okupiche se na platou ispred Savezne skupsstine, odakle che u 11 ccasova krenuti u "Deda Mraz" kostimima, prema Sremccici. Nakon podele paketicha i poklona, sledi program, koji je za sstichenike Doma pripremio Kulturno umetniccko drusstvo "DImitrije Tucovich", saossteno je iz tog moto udruzzenja. (Kraj) jv/aut/bzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ZCZC SSSS TANJUG 28U003 0007 2812 UPR:BEOGRAD-DECA-BAJKERI Deda Mrazevi na motociklima za decu ometenu u razvoju BEOGRAD, 28. decembra (Tanjug) - Pedesetak Deda Mrazeva na motociklima obradovache sutra poklonima sstichenike Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremccici. Humanitarnu akciju pod nazivom "Bi Dzzej Bi Deda Mrazevi" organizovala je moto-zajednica "Bi Dzzej Bajkers", cciji su cclanovi prikupili novac za ccetiri televizora, dva raccunara i drugu opremu. CClanovi ove organizacije okupiche se na platou ispred Savezne skupsstine, odakle che u 11 ccasova krenuti u "Deda Mraz" kostimima, prema Sremccici. Nakon podele paketicha i poklona, sledi program, koji je za sstichenike Doma pripremio Kulturno umetniccko drusstvo "DImitrije Tucovich", saossteno je iz tog moto udruzzenja. (Kraj) jv/aut/bzz Jeeeee,,,, KAKO SAM SE SAD NAJEZIO...... BEOGRADSKI BAJKERI....sad nema nazad....taman gurali motore do sremchice ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ponosim se vama....a sutra... 3 para rukavica kozne gace i samo polako po snegu i ledu. Svidja mi se sto nam dajes podrsku iz nemogucih uslova u kojima si sada. Hvala ti...i sto bi rekla Brankica - stvarno mi mnogo znaci sto si nas pomenuo ;D PS ovo je Svaba...slika od juce....ne znam da li ste culi za Jamajku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan "Bi Dzzej Bajkers", Dolazi i Dzej da peva, sta? :o ;D ;D ;D Vidimo se veceras na paketicima (javlja mi se da ce deca ostati uskracena za cokoladne slatkise... ;D ;D). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ponosim se vama....a sutra... 3 para rukavica kozne gace i samo polako po snegu i ledu. Svidja mi se sto nam dajes podrsku iz nemogucih uslova u kojima si sada. Hvala ti...i sto bi rekla Brankica - stvarno mi mnogo znaci sto si nas pomenuo ;D PS ovo je Svaba...slika od juce....ne znam da li ste culi za Jamajku? seljoberu....NO COMMENT..... a ako te nema sutra u koloni, bolje nemoj ni da se pojavljujes na sajtu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1431 Napisano Decembar 28, 2007 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je drago , a jos vise sam ponosan sto sam, i sto cu biti deo svega ovoga , sto cu, kad god budem nekome pricao o ovom dogadjaju , imati pravo da pricam u prvom licu i koristim ono " MI " tokom price. Vidimo se sutra !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ....mozda cuje i neki ministar pa i on dodje da nas svecano isprati kako bi skupio bodove(pu,pu,ne daj boze) .... @Djura : samo ti shuti.....majke ti.... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako nas je direktor Doma obavestio da je dobio neke televizore, ekipa iz Sage je spremila 4 računara sa CRT monitorima. Nismo išli sa TFT monitorima, da bi mogli da učestvujemo sa 4 umesto 2 računara. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan 28-DEC-2007 12:07:05 ZEM-BEOGRAD-AKCIJA Deda Mrazevi na motociklima dele paketiche BEOGRAD, 28. decembra 2007. (Beta) - Oko 50 Deda Mrazeva na motociklima pokloniche sutra sstichenicima Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremccici ccetiri televizora, ccetiri DVD-a, dva raccunara, muziccku mini liniju i tradicionalne novogodissnje pakeriche sa slatkissima. Humanitarnu akciju pod nazivom "BJB Deda Mrazevi" organizuje moto-zajednica BJBikers (Beton Jungle Bikers) cciji su cclanovi prikupili novac za poklone za oko 300 ssticenika Doma. CClanovi BJBikers zajednice che se okupiti sutra u 10.30 na platou ispred Doma Narodne skupsstine, odakle che motociklima, obucceni u "Deda Mraz" kostime, krenuti prema Sremccici. Dolazak u Dom predvidjen je za 12 ccasova. Nakon podele paketicha i poklona biche organizovan program Kulturno-umetnicckog drusstva "Dimitrije Tucovich". (Kraj) mnz/per Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan http://www.studio-b.co.yu/vest.php?Id=16464 najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan svi danas da vezbamo malo imam 2km puta u ovom stanju da isteram motor na cistinu (put gde prolazi GSP), svaka ideja za izlazak je dobrodosla... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Decembar 28, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan UPRAVO ISTERAO MOTOR IZ RADIONICE PREKO DESETAK STEPENIKA , NAMONTIRAN OKLOP PA SE SUTRA VIDIMO AKO MI SE NESTO USPUT DO KUCE NE DESI, MISLIM NA NEKI KVAR AKO SAM ZABORAVIO NESTO DA PRITEGNEM KAKO VALJA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan bas mi je krivo sto ne mogu da dodjem,*ebga kad radim non stop,ko prostitutka :-[ :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, evo ovako. Od medija imamo: 1. RTS 2. B92 3. Pink 4. FOX 5. Tanjug 6. Fonet 7. Beta 8. Politika 9. Večernje Novosti ostaju još neke novine koje ću danas kontaktirati. Kako stvari stoje bićemo bolje medijski pokriveni nego 5.Oktobar. Sve ostale pripreme idu po planu. Jedina stvar koja može da bude problem je ODZIV NAS FORUMAŠA. Zato stisnite zube, sedite na motore i ne dozvolite da se izblamiramo I bre direktore sto ispusti ove moje 10. Blic 11. Alo! 12. 24 sata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...