Jump to content

Moto Zajednica

BJB Deda Mrazevi

Recommended Posts

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Jedna informacija za sve znaci BGD, NS i ZR:

Bice objavljeno u nedelju u Blicu prica o akciji ;D ;D ;D ;D

Sad cu da proverim sa Alo!, a 24 sata ce objaviti u ponedeljak ;) (dusmani ne rade vikendom)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 173 postova

Jedna informacija za sve znaci BGD, NS i ZR:

Bice objavljeno u nedelju u Blicu prica o akciji ;D ;D ;D ;D

Sad cu da proverim sa Alo!, a 24 sata ce objaviti u ponedeljak ;) (dusmani ne rade vikendom)

Svaka cast!

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

Ovako: Probao sam sinoc odelo, ali u full verziji. Imam preko 100kg, obukao sam skijaske helanke i donji deo trenerke, preko toga radni kombinezon, preko kombinezona gornji deo trenerke, i na kraju koznu jaknu za motor sa svim protektorima. Onda sam obukao odelo deda mraza, i stavio pojas za motor jer je onaj uz kostim bezveze. Onda da vidim da li moze da se funkcionise i kako izgleda. Moze komotno, odelo je veliko, a kako izgleda  prosudite sami ;D

ne vidim baš dobro sa slike.. jesu li brada i kapa preko kacige, ili..? ;D ;D

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Da li je izvodljivo i prikladno da oblacimo deda-mraz odela ispred skupstine,za nas koji jos nismo uzela odela?

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Da li je izvodljivo i prikladno da oblacimo deda-mraz odela ispred skupstine,za nas koji jos nismo uzela odela?

Apsolutno, samo dodjite na vreme (citaj u 10 pre nego u 11) :D

I tako to odelo ide preko jakne i svega

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Ostavio sam pare juce u auto skoli. Malopre sam se cuo sa Brkom, nece mi motor biti gotov na vreme... :-[ Ako stignem, videcu da dodjem sutra da pomognem oko pravljenja paketica (radim do 19h)...

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

danas je ociscen put sve do same Sremcice i nema leda po njemu. Informacija je od pouzdane osobe ali je pitanje samih kriterijuma (nije motordzija) pa i to treba relativno shvatiti. Ukoliko je to tacno, najveci problem je sto ce svima biti kaljave nogavice do kolena dok stignemo ;)

Pozdrav,

danas je ociscen put sve do same Sremcice i nema leda po njemu. Informacija je od pouzdane osobe ali je pitanje samih kriterijuma (nije motordzija) pa i to treba relativno shvatiti. Ukoliko je to tacno, najveci problem je sto ce svima biti kaljave nogavice do kolena dok stignemo ;)

Odlicno! Ako ne bude vise padavina, bice extra. Sto se kaljavih nogavica tice, to nam je sto nam je :) To samo znaci da ne treba da oblacimo Deda Mraz pantalone odmah, vec kad udjemo u komplex Doma za decu :)

Sve je spremno. Najbitnije ce biti da sto vise motora bude u Subotu. Znam da ce biti hladno i da vreme nikako nije za motore, ali moramo stisnuti petlju i doci zbog smisla cele akcije - da decu obradujemo nasom pojavom i da pritom doprinesemo opstem utisku o motoristima nasom humanitarnom akcijom. Zato je jako bitno da se dodje motorima...

Inace, rekli smo da je okupljanje od 10 do 11, kada je polazak. Gledajte da dodjete ipak do 10 - 10:15 svi, zato sto ce trebati vremena da se organizujemo oko Deda Mraz odela, ali i zbog ljudi i novinara koji ce tu biti. Busman ce doci autobusom ispred Skupstine isto, da bi vozio plesace KUD-a i novinare. Ako neko ne moze doci motorom, neka planira da dodje ispred Skupstine svejedno i ako ima vremena neka podje tim busom do Sremcice jer ce mesta biti.

Pozdrav!

Stvarno ekstra i VELIKA pohvala za BusMan-a,pa to jos nisam ocekivao,ici ce sigurno moj burazer i devojka busom sa njim ako ima mesta,imaju markicu,valjda vazi do Sremcice ;D ;D ;D

Sve se vise i vise ponosim sto sam bajker!

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Dragi moji BJBikers-i,

Veliko mi je zadovoljstvo da Vam kazem da sam presrecan sto je menadzment  GSP-a na molbu BJB-a i moju odgovorio

pozitivno i ukljucio se u nasu humanitarnu akciju. Zahvaljujem se ovim putem svim ljudima dobre volje iz GSP-a koji su

doprineli da dobijemo jedan autobus za potrebe nase akcije.

Ali, moram da se zahvalim i osnivacima BJB-a jer su svakog momenta precizno reagovali, kao i nasim

drugarima "Direktoru" i "Vuji" koji su upotrebioli svoje organizacione sposbnosti i veoma doprineli srecnom ishodu ove price.

Dakle, imamo autobus za prevoz KUD-a "Dimitrije Tucovic" i  novinara.

"Markice" vaze... ;), ali Vas molim da imate u vidu ogranicen broj mesta. Mozda da porodice odlozimo za neku drugu priliku,

kada ovo postane tradicija i kada budemo uspeli da dobijemo vise autobusa.

Sutra cu znati da li smo dobili "zgloba" ili "solo" i da li cu ja uopste voziti taj bus (cemu se iskreno nadam).

Ovu informaciju dodajem sutra.

• Drug član, 1414 postova

Ovo je fenomenalna vest, mada je ne smemo zloupotrebiti, pa se sa motora, preseliti u bus :-[ Kako koji motor "zaledi", ubacujemo ga u bus ;D ;DEto, sad imamo i pratecu ekipu, sa sve muzikom, kao da smo na Pariz-Dakar reliju ;D :D :D ;)

Ma za moju porodicu nema problema,naravno da  su KUD i novinari u ovoj akciji vazniji,jos jednom svaka cast svima koji su dosad doprineli i koji ce doprineti da akcija uspe!

• U prolazu, 5 postova

Prvo da vam kazem, svaka chast na ovome, zadivljen sam slogom i zalaganjem. Ako me primate dosao bih sutra da pomognem oko pakovanja, samo m ijavite kada, i da ponesem pare/slatkise, sta god vam vise odgovara. Sve pohvale svima, da je vise ovakvih ljudi, u drugacije svetu bi zievli...

Naravno, sutra posle 20h pakujemo paketice kod Jasminka u autoskoli Vir, u bloku 45. Ko god dodje, dobrodosao je :)

• U prolazu, 17 postova

BusMan svaka cast, pre samo nekoliko dana kad se uclanih nisam ni sluto da je ovo tako ozbiljan forum sa toliko ozbiljnih i sposobnih ljudu...svaka cast svima

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

BusMan svaka cast, pre samo nekoliko dana kad se uclanih nisam ni sluto da je ovo tako ozbiljan forum sa toliko ozbiljnih i sposobnih ljudu...svaka cast svima

.. ja i dalje ne verujem... ::)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja