vlada#4 37 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zemun-nbgd Prijavi odgovor kao problematičan BIG PRINT Djordja Stanojevića 4, 11070 New Belgrade, Serbia T. +381 11 3016-528 F. +381 11 3016-529 M. +381 63 344-322 Kao i prosle godine Zeljko- Usamljeni jahac obezbedio je brendiranje jednog motocikla :care: kao malu ilustraciju mogucnosti BIG PRINT-a postavljam sliku od prosle godine, nadam se da se niko nece ljutiti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada#4 37 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zemun-nbgd Prijavi odgovor kao problematičan LUCKY MOTO Tel 061 255 655 0 Prodaja polovne i nove moto - opreme: Kaciga, takstilne i kozne odece, cizama, rukavica, kofera i dodatne opreme za motore i motorcikliste. Lucky Vladano, poznatiji kao pravi Deda Mraz donirao je: - torbica za bok x 1 kom - mrezica za prtljag x 1 kom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan https://maps.google....ed=0CIABEPwSMAM Evo da pomognem gde je,slabo se snalazim sa ovim kordinatama ali pomoci ce.Posto je to moj omiljeni kafic kad idem na Adu uvek sam tu.Na slici do tacke A dodjes kolima(kod tacke A sa leve strane puta veliki pano na stubovima plave boje pise PLAZA) ,parkiras se i sidjes desno kroz sumicu stazom do tacke B ili kafica.Ako hoces mozes motorom do kraja jezera,tu se provuces izmedju dva stubica metalna i dodjes stazom za bicikle bas ispred kafica.Ove godine necu moci da prisustvujem zurci,sto mi je vrlo zao ali nadoknadicemo sledece...Lepo se provedite... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Decembar 6, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Još samo dva dana. JEdva čekam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj lokal dovoljno velik da se spakujemo svi? Zna li se ko svira? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan nova generacija vitezova? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Decembar 6, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da se najavim i ja. A dolazim sa lepsom polovinom, da ne stojim sam u cosku. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Decembar 6, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nekako mi je hladno da dolazim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Decembar 7, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Druženja postaju redja i malobrojnija.Mi smo dokaz za suprotnost.Hvala Bogu. S obzirom da je u nedelju sv.Alimpije Stolpnik,kojeg sa velikom radošću i sam proslavljam,dolazim pa makar i na kratko. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Odoh na "putic" od par hiljada km. Ako stignem na vreme nazad, vidimo se, a ako ne, svima zelim lep provod !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 7, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan KTM SRBIJA ProMoto Centar U prijatno opremljenom salonu uvek ima izloženo desetak motora koje možete pogledati i ako ste spremni odmah za novo iskustvo, kupiti i odvesti. Za sve modele su već plaćene dažbine, tako da Vama ostaje samo da ga registujete ... i pred vama se otvaraja nova vrata u Vašem životu. Za sve one koji imaju nepotrebnu trunku sumlje, uvek možemo da organizujemo probnu vožnju za model koji vas zanima. KTM-ov svet dodatne opreme bi se mogao podeliti na opremu za Vas ili opremu za Vašeg mezimca, KTM motor. U zavisnosti od opredeljenja OFF ili ON roud dopunska oprema pruža jednu potpuno novu dimenziju onog šta sve treba i možete da imate za sebe i motor. Jednom kad stupite u svet KTM-a... Prodajni salon u čijem sklopu je servis i kafic, nalaze se u Beogradu, u blizini Zvezdinog i Partizanovog stadiona na Autokomandi u ulci Jove Ilića broj 9. Posetite nas u nasem salonu u Beogradu svakog radnog dana od 11 do 18 sati. www.promotocentar.com ProMoto Centar donirao je: 1 x KTM majca 1 x KTM kisni poncho - kabanica 1 x KTM X-BOW trakica za kljuceve 1 x KTM snack plate construction 14 x KTM magnet za frizider 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Decembar 7, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Kako je krenulo s nagradama niko izgleda nece otici sa zurke bez iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Decembar 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine je naš Mimi vinča dobio nekoliko nagrada i više od pola podelio drugarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Decembar 7, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ima li na forumu nekog iz Forest teretane ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Decembar 8, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima li na forumu nekog iz Forest teretane ? Ja nedostojni,vlasnik Forest teretane. Svi člnovi BjBikersa će u naredna dva meseca imati popuste i druge povoljnosti prilikom uplata članarina. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Decembar 8, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio letos da se uclanim, ali mi rekose da nema mesta Kakva je sad situacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 8, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Imao si los nastup. Trebao si da udjes u teretanu i kazes: Ja sam Sreten, hvala Bogu! Sigurno se upisujes pod najpovoljnim uslovima 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Decembar 8, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Žariću koliko vidim sliku na avataru,ti treniraš nedovoljno.Moraš više ponavljanja,a manje težine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 8, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se sali, a i ako mi koji smo iz Bgd-a ne mozemo da nadjemo klub kako ce oni koji dolaze npr.iz Pule? Aj da trazim info koristan zenskom svetu, da li je neko vec bio u tom klubu zimi? Da li je toplo-hladno? Da znaju zene da li da se oblace ili svlace? (molila bih vas da se suzdrzite komentara na temu svlacenja i izbegnete saljive lazne informacije da je unutra pretoplo, ozbiljno pitam i ukoliko neko ima info mislim da ce biti damama vrlo korisno da znaju) Pitam jer sam se vise puta skuvala/zaledila a u Plazi nisam nikad bila (bar ne zimi) Iz iskustva , najbolje je doci u majcici kratkih rukava, ali za svaki slucaj preko ogrnuti neki duksic, blejzer ili sta vec ko zeli...jer zna da bude hladnjikavo...dok ljudovi ne pocnu da disu i greju vazduh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Decembar 8, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan A na djuskanje si zaboravila Nansy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada#4 37 Napisano Decembar 8, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zemun-nbgd Prijavi odgovor kao problematičan ...neki smo se odavno probudili, a neki jos spavate... Al' zato veceras ... :aha: :haha1: :dupe2: :jee1: Vidimo se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 8, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan #$%$&&$$ sneg..... Ja cu verovatno samo sankama moci sa ovog mog brda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 8, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine je naš Mimi vinča dobio nekoliko nagrada i više od pola podelio drugarima Pa imao je i sve moje kupone, koje sam mu ostavio (a imao sam dosta) jer sam ja morao ranije da odem....siguran sam da je u tom trenutku imao najvise listica, a o nesebičnosti našeg Mimija ne moram da pričam, pravi "Laf u srcu" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Decembar 8, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zahvalim Mimiju jer mi je prošlje godine poklonio Jack Daniels pljosku koja me je, u hladnim danima, mnogo puta spasla. Mimi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Decembar 8, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imao si los nastup. Trebao si da udjes u teretanu i kazes: Ja sam Sreten, hvala Bogu! Sigurno se upisujes pod najpovoljnim uslovima Vi mi dragi kolega čitate misli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...