Sky Milan 5 Napisano Novembar 26, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Trebaju mi dve gume za cross ili mi dajte predlog. Front tyre dimensions:110/70-17Rear tyre dimensions:140/70-17 Mogu i korišćene ali dobre. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 26, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan idi bre, prvo sam mislio da prodajes... mislim da ti treba prednja 21-ca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky Milan 5 Napisano Novembar 26, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan idi bre, prvo sam mislio da prodajes... mislim da ti treba prednja 21-ca Ma, prodajem ja moju YAMAHA WR 125 X ali mi u međuvremenu trebaju gume za off-road... 17-ce su mi obe felne. Pratim klinca kada vežba Cross, a moje su slick, pa malo proklizavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...