cormoran 173 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno ulaganje ali ja zadnjih nedelju dana predjoh 400km sa njim-samo sam naftu sipao.Jako mali potrosac,registrovan do sutra. Prodajem ga iz razloga sto imam vec dva auta i kombi i nemam ga gde trenutno a jos veci razlog je sto sam se zaljubio u jednu masinu sto kolega sa foruma prodaje i stvarno nebi da je ispustim!Cena je fixna. Imam problem sa ubacivanjem slika ovde pa evo linka:http://www.polovniautomobili.com/oglas2727846/peugeot_205_dizel/ Za sve ostale informacije ovde na pp ili 062424816-Goran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 24, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan u sta treba da se ulaze? Meni treba tako nesto pa pitam za slucaj da prodam motor tj. dodjem do para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Q imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Novembar 24, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje sta to treba da se ulozi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Motor duva,raspitao se kod majstora karike od "keca" znaci nisu skupe a dihtung glave 1600 din..Vozaceva vrata lose uradjena,ispucao kit.Trap nije srecan,sta mu je-nemam pojma stvarno,onako polu-laicki bi rekao da su ta njegova ramena. Enterijer ok,sve funkcionise,novi zadnji paknovi i sajle rucne.Auto mi stoji napolju i zasad jako lako pali ujutru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Smanjena cena za iznos prenosa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Ne druze,aktuelno i dalje!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Decembar 8, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Litru ljute loze dajem pride Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Decembar 19, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...