Velimlje2 707 Napisano Novembar 24, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Bilo da se odlucis za zatamnjenog , cistog ili samo za nastavak , koji licno nisam probao pa neznam , definitivno ti toplo preporucujem te male dodatke levo i desno , winglets na sajtu nippy normana ... Vizir ne mogu toliko da zatamne , ali zato imaju winglests i u dark tint varijanti .... evo ga link za ciste http://www.nippynormans.com/products/r1200gs-04-to-07/item/winglets-pair-clear-r1200gs-all-years-scr-wl-1200gs a ovde su malo pobrkali , slika je dark tint , mada kaze samo tint http://www.nippynormans.com/products/r1200gs-04-to-07/item/winglets-pair-tint-r1200gs-all-years-scr-wl-1200tgs a na Dark tintu su postavili sliku clear .... sta da ti kazem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spale82 56 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Aprilia Pegaso; BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Koja je njihova svrha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 25, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i ovo: http://www.spoileraufsatz.de/?gclid=CNnd6LWZ6bMCFdG6zAodgAoApg ili ovo: http://shop.touratech.de/fahrzeugausstattung.html?cat=10400&limit=96&tt_bikemanufacturer=639&tt_biketype=877 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spale82 56 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Aprilia Pegaso; BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Gledam stalno, uglavnom ima. Prijatelju K1200 bili mi mogao kad budeš imao vremena pogledati na onom njemačkom forumu da nema kakav da se prodaje. Ja sad gledao ali ništa ne kontam Njemački Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan www.louis.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Januar 25, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan http://www.wunderlich.de/Shop/R1200GS-Adventure/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW-K50 4 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: BMW R1200GS DOHC 2012 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko gde u Srbiji ima da se kupe winglets za r1200gs ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spale82 56 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Aprilia Pegaso; BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio GIVI ovde u Slo u TC motoshop i zadovoljan sam sa njim, mislim da je nešto oko 80e. Ima i polovan, mislim da je oko 50e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW-K50 4 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: BMW R1200GS DOHC 2012 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio na ovu zastitu od vetra . Da ih ima u srbiji ? . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TYSON 20 Napisano April 27, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW S1000XR,BMW R1200GS,BMW R80RT,HUSQVARNA TE450 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio na ovu zastitu od vetra . Da ih ima u srbiji ? . Ima u Delti oko 5500 din par sa vijcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW-K50 4 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: BMW R1200GS DOHC 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info , ali kod Delte je predpostavljam od ADV a ne prosireni winglets kao sto su ovi ostali koji su u ponudi . Ispravi me ako gresim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW-K50 4 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: BMW R1200GS DOHC 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Posle duzeg trazenja i vaganja ovaj model mi je nekako najbolji od svih i pruza najvecu zastitu , kosta 99 € . --------------------------------------- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 28, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Boze mili.... Ljudi, a da vi lepo kupite motore sa krstenim full oklopima, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW-K50 4 Napisano April 29, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: BMW R1200GS DOHC 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Majstore volimo udobnost ...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TYSON 20 Napisano April 30, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW S1000XR,BMW R1200GS,BMW R80RT,HUSQVARNA TE450 Prijavi odgovor kao problematičan Majstore volimo udobnost ...... Potpuno te podrzavam.Obzirom da pored GS posedujem i k1200lt zastita od vetra mi je veoma bitna. Ja sam na GS-a namontirao winglets od ADV-a u kombinaciji sa GIWI AIRFLOW stelujucim vizirom i sto neko rece prvi put sam cuo kako radi boxer. Vizir je za svaku preporuku a kostao me u TC motoshopu 110 EUR-a. Pre par dana smo napravili turu od 1900km (CG,AL,GR,MK,Kosovo)tako da sam vizir probao u svim uslovima voznje. Cak se nisam mnogo bavio ni stelovanjem istog vec sam sve postavio na sredinu i sve radi bez greske. Dakle moja preporuka GIVI AIRFLOW + Winglets od ADV-a. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW-K50 4 Napisano Jun 11, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: BMW R1200GS DOHC 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam winglets od ADV i stvarno su dobri , ali je za mene dobitna kombinacija na kraju ispala ova : wunderlich Airflow 330 + winglets wunderlich sa dodatnom zastitom sa strane . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...