markone 455 Napisano Novembar 23, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem originalne BMW kofere sa mog R 1150GS. Prodaju se jer planiram da stavim bočne Kappa KGR 46. Realno, i ovi su dobri, ali mi se Kappa više sviđa. Koferi se prodaju u zatečenom stanju. Imaju manja oštećenja (ogrebotine) sa strane. Nadam se da se vide na slikama. Imam originalne ključeve, ali obzirom da su to i ključevi od kontakt brave, kupcu ću napraviti nova dva ključa i prepraviti bravu o mom trošku. Cena 350 EUR. Cena je fiksna. Ako se ne prodaju ostaju. Zainteresovani mogu da ih pogledaju kod mene u firmi svaki radni dan od 9-16h ili po dogovoru. Marko 064 82-44-000 021 67-37-777 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Novembar 23, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ko prepravlja brave? Kod mene je kontra situacija, imam jedan kljuc za kontakt i jedan za kofere. Voleo bih da idu na jedan kljuc. Inace, cena je OK. E da, na testu kofera za GS 1100 (1150) fabricki su naravno najbolje prosli u aerodinamicnom tunelu. Touratech i ostali se zavrsavaju na 120km/h, a fabricki idu do 160km/h bez posledica. Odlicno su uklopljeni u aerodinamiku motocikla, ukoliko je ima uopste kog GS-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4276 Napisano Novembar 23, 2012 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam sa plićim poklopcima, nema ničeg ni pri krajnjim brzinama. A što se tiče areodinamike na GS-u, pa Laki izlazi iz okvira vazdušnog opstrujanja. . Otpo mi jedan kofer na jedno 110-120, ništa mu nije bilo, zato košta al vredi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Novembar 23, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ko prepravlja brave? Kod mene je kontra situacija, imam jedan kljuc za kontakt i jedan za kofere. Voleo bih da idu na jedan kljuc. Inace, cena je OK. E da, na testu kofera za GS 1100 (1150) fabricki su naravno najbolje prosli u aerodinamicnom tunelu. Touratech i ostali se zavrsavaju na 120km/h, a fabricki idu do 160km/h bez posledica. Odlicno su uklopljeni u aerodinamiku motocikla, ukoliko je ima uopste kog GS-a Svaki bravar će ti prepakovati brave.Skini i odnesi brave i ključ,koji hoćeš da ih otključava i za 10-20 eura će biti gotovo za par sati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 23, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ko prepravlja brave? Kod mene je kontra situacija, imam jedan kljuc za kontakt i jedan za kofere. Voleo bih da idu na jedan kljuc. Inace, cena je OK. E da, na testu kofera za GS 1100 (1150) fabricki su naravno najbolje prosli u aerodinamicnom tunelu. Touratech i ostali se zavrsavaju na 120km/h, a fabricki idu do 160km/h bez posledica. Odlicno su uklopljeni u aerodinamiku motocikla, ukoliko je ima uopste kog GS-a Svaki bravar će ti prepakovati brave.Skini i odnesi brave i ključ,koji hoćeš da ih otključava i za 10-20 eura će biti gotovo za par sati. Siguran si ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1835 Napisano Novembar 23, 2012 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Ko prepravlja brave? Kod mene je kontra situacija, imam jedan kljuc za kontakt i jedan za kofere. Voleo bih da idu na jedan kljuc. Inace, cena je OK. E da, na testu kofera za GS 1100 (1150) fabricki su naravno najbolje prosli u aerodinamicnom tunelu. Touratech i ostali se zavrsavaju na 120km/h, a fabricki idu do 160km/h bez posledica. Odlicno su uklopljeni u aerodinamiku motocikla, ukoliko je ima uopste kog GS-a Svaki bravar će ti prepakovati brave.Skini i odnesi brave i ključ,koji hoćeš da ih otključava i za 10-20 eura će biti gotovo za par sati. To ne ide tako kod BMW-a.....bravar ne dolazi u obzir, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1835 Napisano Novembar 23, 2012 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem originalne BMW kofere sa mog R 1150GS. Prodaju se jer planiram da stavim bočne Kappa KGR 46. Realno, i ovi su dobri, ali mi se Kappa više sviđa. Koferi se prodaju u zatečenom stanju. Imaju manja oštećenja (ogrebotine) sa strane. Nadam se da se vide na slikama. Imam originalne ključeve, ali obzirom da su to i ključevi od kontakt brave, kupcu ću napraviti nova dva ključa i prepraviti bravu o mom trošku. Cena 350 EUR. Cena je fiksna. Ako se ne prodaju ostaju. Zainteresovani mogu da ih pogledaju kod mene u firmi svaki radni dan od 9-16h ili po dogovoru. Marko 064 82-44-000 021 67-37-777 Druže, idi sa novim kupcem kod BMW servisa neka ti izvade brave i prepakuju na ključ od novog vlasnika....kod tih brava je telo univerzalno, samo se ulošci menjaju po ključu.....a tih uložaka ima na servisu, pošto oni dobijaju više tih uložaka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Novembar 24, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ko prepravlja brave? Kod mene je kontra situacija, imam jedan kljuc za kontakt i jedan za kofere. Voleo bih da idu na jedan kljuc. Inace, cena je OK. E da, na testu kofera za GS 1100 (1150) fabricki su naravno najbolje prosli u aerodinamicnom tunelu. Touratech i ostali se zavrsavaju na 120km/h, a fabricki idu do 160km/h bez posledica. Odlicno su uklopljeni u aerodinamiku motocikla, ukoliko je ima uopste kog GS-a Svaki bravar će ti prepakovati brave.Skini i odnesi brave i ključ,koji hoćeš da ih otključava i za 10-20 eura će biti gotovo za par sati. Siguran si ? Meni je bravar prepakovao bravicu od Top-casea na ključ od motora,jer sam ga kupio naknadno. Uradio sam to prošle zime i do sada radi savršeno. Naplatio mi je 700 din.Ne može da ih otključa više ni jedan ključ(osim od motora),čak ni onaj stari koji ih je pre otključavao. Uradi kako hoćeš,ja ti prenosim moje iskustvo. I u BMW-u sigurno to mogu da urade samo će te tamo koštati 20-25 eura po bravici. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Novembar 24, 2012 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ko prepravlja brave? Kod mene je kontra situacija, imam jedan kljuc za kontakt i jedan za kofere. Voleo bih da idu na jedan kljuc. Inace, cena je OK. E da, na testu kofera za GS 1100 (1150) fabricki su naravno najbolje prosli u aerodinamicnom tunelu. Touratech i ostali se zavrsavaju na 120km/h, a fabricki idu do 160km/h bez posledica. Odlicno su uklopljeni u aerodinamiku motocikla, ukoliko je ima uopste kog GS-a Svaki bravar će ti prepakovati brave.Skini i odnesi brave i ključ,koji hoćeš da ih otključava i za 10-20 eura će biti gotovo za par sati. A Saleru za cega ti sluzi onaj katanac? Siguran si ? Meni je bravar prepakovao bravicu od Top-casea na ključ od motora,jer sam ga kupio naknadno. Uradio sam to prošle zime i do sada radi savršeno. Naplatio mi je 700 din.Ne može da ih otključa više ni jedan ključ(osim od motora),čak ni onaj stari koji ih je pre otključavao. Uradi kako hoćeš,ja ti prenosim moje iskustvo. I u BMW-u sigurno to mogu da urade samo će te tamo koštati 20-25 eura po bravici. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Novembar 24, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan A Saleru za cega ti sluzi onaj katanac? Dane,tu čuvam hranu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Novembar 26, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan Ko prepravlja brave? Kod mene je kontra situacija, imam jedan kljuc za kontakt i jedan za kofere. Voleo bih da idu na jedan kljuc. Inace, cena je OK. E da, na testu kofera za GS 1100 (1150) fabricki su naravno najbolje prosli u aerodinamicnom tunelu. Touratech i ostali se zavrsavaju na 120km/h, a fabricki idu do 160km/h bez posledica. Odlicno su uklopljeni u aerodinamiku motocikla, ukoliko je ima uopste kog GS-a Svaki bravar će ti prepakovati brave.Skini i odnesi brave i ključ,koji hoćeš da ih otključava i za 10-20 eura će biti gotovo za par sati. Siguran si ? siguran 100% johane na satelitskoj pijaci kljucar uradio mi kufere na isti kljuc 300din po bravi momci sve otvaraju garazu mi otvorio za 2min pa ne moze za bmw-a da kosta ne znam koliko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Novembar 26, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ko prepravlja brave? Kod mene je kontra situacija, imam jedan kljuc za kontakt i jedan za kofere. Voleo bih da idu na jedan kljuc. Inace, cena je OK. E da, na testu kofera za GS 1100 (1150) fabricki su naravno najbolje prosli u aerodinamicnom tunelu. Touratech i ostali se zavrsavaju na 120km/h, a fabricki idu do 160km/h bez posledica. Odlicno su uklopljeni u aerodinamiku motocikla, ukoliko je ima uopste kog GS-a E onda ništa jer ja ne vozim ispod 200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Decembar 10, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Već je i sneg pao, a nema ni jedna jedina ponuda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Decembar 10, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Već je i sneg pao, a nema ni jedna jedina ponuda? Da li je cena fiksna ili očekuješ ponude,nisam razumeo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Decembar 10, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Već je i sneg pao, a nema ni jedna jedina ponuda? Da li je cena fiksna ili očekuješ ponude,nisam razumeo? Cena je fiksna, ali ruku na srce očekivao sam i ponude Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Decembar 10, 2012 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Po ovom snegu, mozes ocekivati samo bracne ponude. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Decembar 11, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Po ovom snegu, mozes ocekivati samo bracne ponude. Ko što rekoh, cena je fiksna Fala zauzet sam! A ti bi mogao da svratiš, nisi davno bio. Jest da nije vreme za onog apenca, ali možeš da došetaš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Decembar 16, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Sve izlepi taj na kofere osim nalepnice SRB.... Pa zar smo najgori 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Decembar 17, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Sve izlepi taj na kofere osim nalepnice SRB.... Pa zar smo najgori SRB stoji gde treba. Pozadi ispod tablice. Ovo su zemlje kojima sam prošao do sada motorom. Fali D kroz koju sam napravio celih 20km 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Decembar 31, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Januar 15, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Februar 13, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Februar 21, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi? Niko ništa? Ponudite neku cifru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Mart 7, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno još uvek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Maj 17, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi vreme putovanja... možda nekog podsetim da je AKTUELNO i dalje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...