Rade koenig 1053 Napisano Decembar 10, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu kao prošle godine kad dođem na skup uplatim i uzmem odelce? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 10, 2012 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Deki, čekamo te Po dogovoru, bio, uplatio donaciju, preuzeo odela za ekipu WeRideEverywhere [VozimoSvuda] Vidimo se na akciji 100% Pozdrav 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 11, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu kao prošle godine kad dođem na skup uplatim i uzmem odelce? Uvek je moglo. Ne vidim zašto bi sada bilo drugačije a valjda će ti neko i dati tačnu informaciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 11, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da dajete ovakve informacije. Za odela nema veze i uzmite ih na samom okupljanju ako hoćete ali donacije dajte čim pre da bi ljudi imali vremena nešto i da kupe za te paketiće. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 11, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ali donacije dajte čim pre da bi ljudi imali vremena nešto i da kupe za te paketiće. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada#4 37 Napisano Decembar 12, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zemun-nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Deda Mrazovi, ostalo nam je jos 17 dana do Akcije podsećamo vas na lokacije gde možete uplatiti donaciju i preuzeti deda mraz odelo: Moto Laboratorija Višnjička 84, Karaburma 063/269-759 Auto škola VIR blok 45, Jurija Gagarina 235 011/718-2524 MotoRing, moto radnja Hadži Nikole Živkovića 2 (Simpo zgrada kod Bus stanice) 011/2021-850 Guevara, moto radnja bulevar Arsenija Čarnojevića 80, Novi Beograd 011/3130-587 Biker House, moto radnja Tošin bunar 95, Novi Beograd 011/411-20-25, 063/825-82-41 http://www.youtube.com/watch?v=gWEk2veqJg8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 12, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan jos 17 danaaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Decembar 12, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo "Strah da tako na zovem"imam neke plasticne gume i motor klizna i na zebri na suvom a ne na vlaznom..mada sam se vracao jednom iz Subotice po kisi ali bio sam na ravnom...pa mi malo cim sa ovim KENDA gumama sta kako da ne budem baksuz pa da ljosnem jer moj motor kad vidi zebru ko kad lavica vidi zebru samo skace i ripa xD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 13, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi siguran nemoj da voziš. Biće prilike, ne treba siliti 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 13, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jos 17 danaaaa 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 13, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18531 Napisano Decembar 13, 2012 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan A i Sunce je granulo... punite polako akumulatore Inače, juče smo se videli sa Direktorkom doma i njenim zamenikom - samo da znate da nas deca već mesec dana željno čekaju. Kažu, pitaju svaki dan hoće li i ove godine doći deda mrazevi, a oni im odgovaraju "ako budete dobri" Deca ubrzano pripremaju poklone za bajkere i ovo im je bukvalno glavna tema ovog meseca, u radu sa vaspitačima. Red je da ih ponovo ne razočaramo! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 13, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude snega i eto nas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vala ako bude snega i BAS NIKAKO ne bude moglo motorima, onda organizovati nas koje imamo automobile pa svako se izdogovara sa jos 3-4 putnika i idemo kolima za Sremcicu. Napravimo neke spiskove ko ce svojim kolima, a ko kao putnik. Evo ja prvi nudim u slucaju snega moju Fabiu. Mozda ne bi bas bilo to-to, ali jos veca gre`ota bi bila da se ne pojavimo! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Decembar 13, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vala ako bude snega i BAS NIKAKO ne bude moglo motorima, onda organizovati nas koje imamo automobile pa svako se izdogovara sa jos 3-4 putnika i idemo kolima za Sremcicu. Napravimo neke spiskove ko ce svojim kolima, a ko kao putnik. Evo ja prvi nudim u slucaju snega moju Fabiu. Mozda ne bi bas bilo to-to, ali jos veca gre`ota bi bila da se ne pojavimo! Evo i ja da se ponudim ako bude takva akcija. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja7 31 Napisano Decembar 13, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Vala ako bude snega i BAS NIKAKO ne bude moglo motorima, onda organizovati nas koje imamo automobile pa svako se izdogovara sa jos 3-4 putnika i idemo kolima za Sremcicu. Napravimo neke spiskove ko ce svojim kolima, a ko kao putnik. Evo ja prvi nudim u slucaju snega moju Fabiu. Mozda ne bi bas bilo to-to, ali jos veca gre`ota bi bila da se ne pojavimo! +1 u slucaju takve akcije ali ne sumnjam da ce biti lepo vreme! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 13, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vala ako bude snega i BAS NIKAKO ne bude moglo motorima, onda organizovati nas koje imamo automobile pa svako se izdogovara sa jos 3-4 putnika i idemo kolima za Sremcicu. Napravimo neke spiskove ko ce svojim kolima, a ko kao putnik. Evo ja prvi nudim u slucaju snega moju Fabiu. Mozda ne bi bas bilo to-to, ali jos veca gre`ota bi bila da se ne pojavimo! I moja skoda je na raspolaganju, u slucaju da ne moze da se vozi motor bez spajkova 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Decembar 13, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Vala ako bude snega i BAS NIKAKO ne bude moglo motorima, onda organizovati nas koje imamo automobile pa svako se izdogovara sa jos 3-4 putnika i idemo kolima za Sremcicu. Napravimo neke spiskove ko ce svojim kolima, a ko kao putnik. Evo ja prvi nudim u slucaju snega moju Fabiu. Mozda ne bi bas bilo to-to, ali jos veca gre`ota bi bila da se ne pojavimo! Pošto bi se u tom slučaju Lucky vozio u svojim kolima, i ja prilažem sebe i svoje vozilo, ako baš ne bude moglo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Decembar 13, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Možete da racunate i naj moj auto ako bude neko ludooo vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 13, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto baksuzirate? Svake godine nas poslužilo fenomenalno vreme. Verujmo u lepo vreme pa će tako i biti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Decembar 13, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto baksuzirate? Svake godine nas poslužilo fenomenalno vreme. Verujmo u lepo vreme pa će tako i biti To se zove kontrabaksuziranje - da izbaksuziramo baksuz! Kod mene uglavnom radi. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Decembar 13, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Zašto baksuzirate? Svake godine nas poslužilo fenomenalno vreme. Verujmo u lepo vreme pa će tako i biti To se zove kontrabaksuziranje - da izbaksuziramo baksuz! Kod mene uglavnom radi. Zovite vi to kako god hocete ja to zovem rezervni plan da se deca ispostuju i da se tradicija nastavi. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je upravo to: REZERVNI PLAN !!! Naravno da cemo gledati da idemo motorima, meni kada nije smetalo da prosle godine idem motorom, nece ni ove, samo da nema snega na KOLOVOZU. Ali ako bude, mislim da je ovo mnogo bolja solucija nego da ode samo nekakva "delegacija". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 13, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je upravo to: REZERVNI PLAN !!! Naravno da cemo gledati da idemo motorima, meni kada nije smetalo da prosle godine idem motorom, nece ni ove, samo da nema snega na KOLOVOZU. Ali ako bude, mislim da je ovo mnogo bolja solucija nego da ode samo nekakva "delegacija". vidi može sneg i u kofama da pada uvek će biti par koji će doći motorima (ja oću sigurno) 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 13, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ti mala da sutis i da mi se javis zbog donacije i deda mraz odela....ima da ides i tacka ...i to medju onima da i ako padaju kofe snega...na dva tocka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...