BlackKnight_NS 5 Napisano Novembar 26, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel lepši ovako, posle farbanja, sa maskom, ili pre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepsi je naravno sada, posle farbanja. U toj varijanti mi je motor lepsi bez maske, al sad sam pristrasan (ipak vozim "naked-a") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Novembar 26, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pre za naked motore, zato sam mu i skinuo masku kad sam ga uvezao... ali mi se nekako izobličio posle promene auspuha. Mislim da sa ovim auspusima izgleda bolje sa maskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 26, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Lep je u oba izdanja, mada bi mu ja ipak skinuo masku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Maska mu lepo stoji, a ima i svoje prednosti na auto putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbaj i točkove, biće još lepši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Novembar 26, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Točkovi su prljavi od kiše, inače nisu takvi . Mislio sam da ih farbam, ali možda je bolje da ih samo "malo" ispoliram... možda samo nekom finom šmirglom. Ako je neko to radio savet bi mi dobro došao... Ima još par sitnica koje planiram da sredim, taman do sezone. Ovih dana mi stiže sedište, na slici se i ne vidi da je iscepano, ali to je sad najprimetnije... mislio sam i vizir da promenim (pleksiglas), ali mi je to preskupo za sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 26, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma skini ti masku ipak je lepsi bez maske.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Novembar 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja svakako nisam objektivan. SKIDAJ TU MASKU! Mozda si uhvatio doduse los ugao ali meni se ne dopada sa maskom. Mnogo mi je lepsi bez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 26, 2007 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I meni je lepsi bez maske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 26, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mozda da probas sa nekom malom malom maslicom???pozdrav iz svilajnca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Novembar 26, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan razlog zbog kojeg za sada ostavljam masku na njemu - fabrički satovi su mnogo gadni (moraću da postavim sliku), a da kupujem nove trenutno nemam keša. Korman bi isto lepše izgledao da je iz jednog dela - šipka, ali pretpostavljam da i to može da se sredi... jednog dana. Razmišljam i o nalepnicama... ali sve u svemu zadovoljan sam kako sad izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Novembar 27, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike satova. Ovo nije moj motor, ali čisto da se vidi... nekako mi ne idu na naked motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOKIRR 0 Napisano Decembar 19, 2007 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepse je ovako naravno,kako ti hoces ostavi je ako ti je lepse,a za felne uzmi malo benzinapremazi da se skine ta prljavstina, a posle sa nekim uljem da se sijaju... Pozdrav iz SMED PALANKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Meni se više dopada sa maskom. Pa lepse je ovako naravno,kako ti hoces ostavi je ako ti je lepse,a za felne uzmi malo benzinapremazi da se skine ta prljavstina, a posle sa nekim uljem da se sijaju... Pozdrav iz SMED PALANKE Boki, od ulja se sijaju sve dok ne počneš da voziš, a onda se nakupi prašina... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Skidaj masku..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...