Jump to content

Moto Zajednica

tomos bt 50

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 427 postova
  • Motocikl: U potrazi

430e

Bt50s,presao 100 km posle generalne,odjavljene tablice,sva dokumentacija...prenos nije problem..

klip 42 mm,agregat je ko nov,stavljeno hladjenje(od apn-a),sportski filter(pecurka),ide neverovatno za 50 ccm...dodjite i uverite se...imam i prednju masku koja je na farbanju pa je skinuta sa motora,a dajem i nju uz motor...sve radi,kocnice kopaju u mestu..pogotovo prednja...prosle sezone stavljen nov disk i plocice...prelep zvuk...gume isto nove stavljene prosle sezone...cena moze malo da se koriguje

ODLICAN MOTOR

:zdravo:

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 246 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion

Tu je samo nedostaje poklopac oko cilindra, a i šta će on tu, samo otežava motor.

Nego znamo da je aktuelno i da nije fiksno, još malo pa nestalo...Ne moraš nas svaki dan potsećati.

• Podržavam 4

A gde mu je to hladjenje?

deklo i ventilator od apn-a....motor sam vozio sat vremena bez prestanka i nije se pregrejao,nije cak ni bio puno vruc...

Tu je samo nedostaje poklopac oko cilindra, a i šta će on tu, samo otežava motor.

Nego znamo da je aktuelno i da nije fiksno, još malo pa nestalo...Ne moraš nas svaki dan potsećati.

ok,izvini :)

Ne dizi oglas svaki dan, procitaj pravila foruma.

4.Zabranjeno je svakodnevno u oglasu pisati aktuelno i slicne stvari da bi oglas bio na vrhu, a ostali oglasi padali na dno. To nije korektno prema ostalim forumasima koji su okacili svoj oglas. OSEZITE SVOJ OGLAS PROMENOM CENE ILI DODAJTE NEKU NOVU SLIKU ILI INFORMACIJU O VASEM MOTORU.

• Podržavam 1

jutros me neki covek zvao u 04:00 sata....haos...cena moze malcice dole,motor je mnogo bolji od svih kineskih skutera pa i onih ostalih koji imaju za te pare...

• Svrati ponekad, 309 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600

Samo sto tvoj motor izgleda mnogo losije od bilo kog kineza, realno tesko ces da dobijes 400e za ovaj bt.. Ako dobijes 250 ja cu te castiti, bez ljutnje ali ne mozes da trazis za motor od 20+ godina te pare a da pritom on nije u savrsenom ili fabrickom stanju. Pozdrav

• Podržavam 9

Samo sto tvoj motor izgleda mnogo losije od bilo kog kineza, realno tesko ces da dobijes 400e za ovaj bt.. Ako dobijes 250 ja cu te castiti, bez ljutnje ali ne mozes da trazis za motor od 20+ godina te pare a da pritom on nije u savrsenom ili fabrickom stanju. Pozdrav

cena nije fiksna,moze jos dole,masina je kao nova,a motor ide bolje od skutera 50 ccm,jedino ulaganje je da se presvuce sediste,a ne mora...pogledaj kako se krecu cene bt-ova...i jos nesto,SKUTER NIJE MOTOR :moto3:

• Xtreme, 391 postova

Na stranu generalno stanje celokupnog motora dve stvari su mi privukle paznju: a) kupac bi trebao da racuna da ce morati da juri polovan cilindar u blizoj buducnosti b) ono hladjenje nema apsolutno nikakvu funkciju osim sto obozava da jede pertle

• Podržavam 2

• suzuki rider, 365 postova

4.Zabranjeno je svakodnevno u oglasu pisati aktuelno i slicne stvari da bi oglas bio na vrhu, a ostali oglasi padali na dno. To nije korektno prema ostalim forumasima koji su okacili svoj oglas. OSEZITE SVOJ OGLAS PROMENOM CENE ILI DODAJTE NEKU NOVU SLIKU ILI INFORMACIJU O VASEM MOTORU.

Mali nemoj da pametujes previse, mogao sam i ja za moj suzuki da stavim cenu 2000€ i svaki dan da spustam cenu po 10€ kako bi oglas bio na vrhu. Dakle iskuliraj malo, nisi jedino oglasivac na ovom forumu.

A sto se tice tvog motora, ja sam bt u 5x boljem i lepsem stanju prodao za 250€. Toliko.

• Podržavam 6

Mali nemoj da pametujes previse, mogao sam i ja za moj suzuki da stavim cenu 2000€ i svaki dan da spustam cenu po 10€ kako bi oglas bio na vrhu. Dakle iskuliraj malo, nisi jedino oglasivac na ovom forumu.

A sto se tice tvog motora, ja sam bt u 5x boljem i lepsem stanju prodao za 250€. Toliko.

veliki,ja ne spustam cenu svaki dan po 10e,nego sam stavio da nije fixno...ti ne znas u kakvom je stanju moj bt,tako da,nemoj da pricas previse!!!i ne off-uj oglas...

Na stranu generalno stanje celokupnog motora dve stvari su mi privukle paznju: a) kupac bi trebao da racuna da ce morati da juri polovan cilindar u blizoj buducnosti b) ono hladjenje nema apsolutno nikakvu funkciju osim sto obozava da jede pertle

a) cilindar je nov i glava nova stavljeni u avgustu...

b) ima i to veliku,pre mi se motor stalno grejao,sada uopste ne,ne moze da jede pertle,imam deklo,mom drugaru se atx posle 20 minuta pregreje,tako je i moj bivsi apn...ali ovaj posle sat vremena voznje,nista...

• Xtreme, 391 postova

b) ima i to veliku,pre mi se motor stalno grejao,sada uopste ne,ne moze da jede pertle,imam deklo,mom drugaru se atx posle 20 minuta pregreje,tako je i moj bivsi apn...ali ovaj posle sat vremena voznje,nista...

a) Brate tebi svaka cast ako si odneo nov cilindar da razbuse na 42.. Ne znam da li ti je neko napomenuo da posle te mere nema druge opcije osim zamene cilindra..

b) Takodje ne znam kojom logikom se vodis kad si ubedjen da to ima bilo kakvog uticaja na hladjenje. Da bi to hladjenje funkcionisalo treba ti dekla koja ce da usmerava vazduh preko rebara cilindra i glave. Ovako on uvlaci vazduh kroz otvore na bocnoj dekli i usmerava ga napred,ali se taj efekat prakticno ponistava od strujanja vazduha u voznji.

• Podržavam 3

a) Brate tebi svaka cast ako si odneo nov cilindar da razbuse na 42.. Ne znam da li ti je neko napomenuo da posle te mere nema druge opcije osim zamene cilindra..

b) Takodje ne znam kojom logikom se vodis kad si ubedjen da to ima bilo kakvog uticaja na hladjenje. Da bi to hladjenje funkcionisalo treba ti dekla koja ce da usmerava vazduh preko rebara cilindra i glave. Ovako on uvlaci vazduh kroz otvore na bocnoj dekli i usmerava ga napred,ali se taj efekat prakticno ponistava od strujanja vazduha u voznji.

ne mislim bukvalno nov cilindar,nego je na njemu bio stari pa sam ga zamenio tim razbusenim...mi smo hteli da napravimo od lima taj deo da usmerava vazduh ka cilindru,ali posto se motor ne pregrejava nismo nista ni uradili...ostalo je ovako i dobro je...

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Jel od pocinkovanog lima 0.5mm ofarbanog u crveno, onako kao usmerivac znas, zajeban deo zajebne crvene boje koji zajebano sija u mraku i pokazuje naivnim i neupucenim licima da im u susret dolazi opaka masina naopakog karaktera? :D

Brate, bas ti offuju oglas ali imaju i razloga :)

Elem, na motoru pise Honda, a nije Honda?

Migavci su ti velicine stop svetla, sediste ti je pocepano i nikakvo i zakpljeno tankim koncem izgleda uzas, isekao si zadnji blatobran da moze lakse na zadnji, felne su zaradjale i izgrebane kao i auspuh kao i svi delovi na motoru, vidi se da se crnom farbom zamazivalo gde stignes i kako stignes samo da je crno, volan secen pa onda varen kako bi dobio sta? koji look? R? mozda jedino LOL look!

100km od koje generalne, neko ti uvalio razbusen cilindar i to na 42 a ti to zoves novo, ukopao si sledeceg vlasnika jer je to zadnja mera i nema vise busenja, umesto da si razbusio stari cilindar na 38.5 ili 39 ti si uzeo ovaj na 42 i shvatio da ti motor trosi kao da ima 250 kubika? :D

Mnogo skup cilindar i glava sa zatvorenim hladjenjem aaa? Glava nije ali cilindar jeste, veruj mi ;) E da, 42mm, to znaci da je sigurno i radilica busena da bi se uskladio rad, ili to nisi znao da treba jer je 42 velika razlika?

A ta masina ne moze ni sa tih 42mm da ide nista spec jer ima taj fabricki karburator...

a dajem i nju uz motor
sta kao maska ne ide uz motor, ili kao teska srca ces i masku da das? haahaha

A sem svega ovoga, u profilu ti pise trenutno bt 50 :( sa :(, brate tuzni smajli, i ti si tuzan sto ga imas, kapiras? Kupus ti stoji pored motora, u pozadini neka crvena sijera ili sta je vec sto joj je neko pojeo spojler, a na jednoj slici ti cilindri stoje tj glava stoji na stepenicama, ne ne sine u masnoj krpi u ormanu treba da stoji cisto da znas........

Sad ti meni reci kad svega postanes svestan dal ovaj motor realno vredi vise od 150e?

• Podržavam 13

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja