gojko 210 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan mala pomoc. nemac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lici na BMW-a (ram, bokser motor, kardan), ali mi ova prednja viljuska ne lici na BMW. Jel to menjac sa desne strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Probajte prvo bez pomoci! Pomoci ce biti s'vremenom... Eto kako je dimac primetio da mu je poluga menjaca sa desne strane Slika mnogo toga govori, samo treba gledati. Pitanje je mozda malo teze al sam zato dao celu sliku Inace, nije nemac, vec smo imali 2 nemca Edit: Zaboravih da kazem, ovoga puta i urednici imaju pravo da odgovaraju Pablo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Novembar 28, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici na engleza ili amerikanca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da pomognem onda ovog puta, taj motocikl je vec bio na sajtu i pomalo je pisano o njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to mozda onaj motor koji je vozio Lord Bajron?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 28, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Harley-Davidson XA ili Raleigh :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to mozda onaj motor koji je vozio Lord Bajron?? Ako mislimo na istog Lorda George Gordon Byron (1798–1824) sestog barona Byron Onda nije taj Harley-Davidson XA ili Raleigh :-[ Nije taj... Inace jedini Harley boxer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan motor je ,,san'', al' izbio drugi svjetski rat... a dok su bili motori u V obozavalac im je bio i Lawrence of Arabia, cak je i poginuo na njihovom motoru... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Novembar 28, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Brough Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Brough Tacan naziv proizvodjaca i modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji model koji Brough-Superior predstavio zvao se Dream a to je bilo 1938 godine. Pogonio ga je cetvorocilindricni motor bokser konfiguracije koji je bio naznaka novog poglavlja fabrike koja je gledala ispred sebe. No, 1940 godine fabrika se gasi zbog izbijanja drugog svjetskog rata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan motor je ,,san'', al' izbio drugi svjetski rat... a dok su bili motori u V obozavalac im je bio i Lawrence of Arabia, cak je i poginuo na njihovom motoru... ;D Ma DAAAAAAA!!!!! To sam hteo da kazem, Lawrence of Arabia, radim sad neku lektiru pa mi Bajron u glavi, al sam prso... ;D ;D :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre par minuta ga nadjem na Netu a vi ste ga vec nasli jbg . A trazio sam ga 2 sata, mislio sam da je ARIEL, pa onda TRIUMPS, jer imaju istu viljusku sa onom zvezdicom pa dok sam pregledao sve njihove modele ... I na kraju sam ga pronasao kada je Wulfy rekao da ga je vozio Lawrence of Arabia. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Hocu cokaladnu Bonzitu... ili da odgovorite, koji je ovo motor ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mala pomoc: mnogi od vas u kuci imaju proizvode ove firme koja je pravila ovaj motorcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan auu wulfy sta je ovo, ja stvarno nemam nikakvu predstavu sta je. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bosch? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hienkel ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy je prvi znao odgovor ali cestitke matijaku! Mala ispravka, Lawrence je vozio Broug Superior ali ne ovaj model. Ovaj model Dream nikada nije usao u serijsku proizvodnju! Proizvedena su 2 ili 4 prototipa od cega su ostala samo 2. Jedan (crni) u privatnom vlasnistvu i zlatni a drugi u britanskom nacionalnom motoristickom muzeju. Taj drugi je izgoreo u pozaru muzeju 2003 prouzrokovanim opuskom cigarete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Pa rekao sam da je vozio motocikle te marke, ali sa motorom u V konfiguraciji Nije ni Hienkel, ali... gdje stoji taj proizvod cesto je i ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy, jel mislis na usisivac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Philips? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Na danski usisivac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...