bogdan 144 Napisano Decembar 3, 2007 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Na pitanje m900 , da nije neka JAVA za spidvej? Svakako ima predivan tank. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i obecao, objavljen je tekst o Imme R100 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=108&Itemid=38 Uskoro ocekujte jos tekstova o motorima koji su se ovde javljali Daj neku malu pomoc M900, vec par dana nema odgovora!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 3, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i obecao, objavljen je tekst o Imme R100 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=108&Itemid=38 Uskoro ocekujte jos tekstova o motorima koji su se ovde javljali Daj neku malu pomoc M900, vec par dana nema odgovora!! Atlantska obala Europe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Zabole me glava! Lici na Pucha ali mu je masina mala! Ne pamtim ovakav auspuh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmmmmmmm Da nije SMC National 500cc iz 1935??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 4, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmmmmmmm Da nije SMC National 500cc iz 1935??? Nije SMC ima JAP mašinu , a ovaj ima vlastitu i na mjenjaču piše marka ) M900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno lici na neke Matchless modele ali ti rece da nije englez... vec nekoliko dana provedem po sat vremena dnevno kad se setim necega u trazenju tog modela... sad mi vise prste glava.. a svi ostali odustali od ovog kviza! Daj neku pomoc!!!! U medjuvremenu blic pitanje: Koji je prvi proizvodjac motocikala koji je ugradjivao bocni stender iliti copavu na motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 4, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Aiglon ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 4, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Aiglon ? ne odnosi se na sstrujino pitanje.... nego od m900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Decembar 4, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam ja mislim BMW. Ali i moj Puch iz 1954 ima copavu. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam ja mislim BMW. Ali i moj Puch iz 1954 ima copavu. :-\ Nije ni BMW ni Puch... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Decembar 4, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Da nije mozda H-D ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije mozda H-D ??? Nije ni taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 4, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da nije jawa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan da nije jawa Ako mislis na copavu, nije. Copava datira jos pre prvog svetskog rata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Decembar 4, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije BSA onda nije ni jedan!!! : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije BSA onda nije ni jedan!!! : Nije BSA ali jeste englez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 4, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Aiglon ? ne odnosi se na sstrujino pitanje.... nego od m900 Nope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Decembar 5, 2007 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Nope?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Decembar 5, 2007 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Medjuvremeni odgovor SStruji HRD Vincent Black Shadow ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 5, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Nope?? "nope" = USA sleng za "jok". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Medjuvremeni odgovor SStruji HRD Vincent Black Shadow ? Nope! Evo jos malo pomoci, na Vincetn je montirana ista copka kao na prvom motoru koji je imao copavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 5, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ''Tempo''mislim da je firma iz Norveske....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan ''Tempo''mislim da je firma iz Norveske....? Ako mislis na copavu, nije! Copava je poreklom iz Velike Britanije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 5, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na m900 pitanje....cekaj sad cu i tebi da dam odgovor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...