Dzony93 368 Napisano Decembar 19, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Bila je već tema o tome, neko je hteo da to odradi na Viragu, ne znam da li je na kraju i uspeo. Moje pitanje je: zašto bi to radio (ako je kardanski prenos ispravan) ? Ima sasvim lepih racera i sa kardanom. Imam ideju da u anrednih godinu-dve radim cafe racer -scrambler od viraga xv750, samo bi zadnja vila bila od novije yamahe r6 prednje vile isto od r6 ili ninje 636. Samo mora na lanac da ide. Radjena rperada na 535 viragu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 19, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i neka slika mog cafe racera. Drugu cu da radim najverovatnije jedan cafe od mz-a Dao si mi dobre ideje sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Decembar 19, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 21, 2014 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 21, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 22, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Malopre naleteo na moto.it cagiva alazzura 350 cafe racer oko 7500-8000 e cena A ja pratim kod nas oglase nema sanse da se nadje neka takva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Decembar 22, 2014 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan secam se bila je pre par godina jedna Alazurra 350 u oglasima za nesto ispod 1000eur, cak sam je i video na jednom moto susretu, famozna masinica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 22, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi legla od iduce godine za cr , ako ne naleti ona, ide virago Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Decembar 22, 2014 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan bolje ti Cagiva u svakom slucaju, na Viragu previse stvari treba menjati da bi bio CR, viljuske, tockove, kocnice... Ako ne preferiras bas V masinu, ima mnogo drugih masina pogodnijih za preradu od Viraga, i to za male pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 22, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Stalno nesto gledam na netu ( citaj ovo kao, visim po 3-4 sata i gledam slike cafe-a i scramblera po ceo dan )<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">Sto se tice viraga, radio bi kao Doc. Chops sto je , beneli mojave rezervoar, da se izvare nosaci za sediste, sediste, far, clip on rucke. I da zicani tockovi ( tu bi mecku rodio ) <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">Cagiva mi interesantna zbog te ducatijeve masine, samo ako bude naletela u tom periodu . Mada ima jos par motora koji bi mnogo lepo legli, ali na kraj cu da odaberem jedan i da radim natenane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 22, 2014 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Misliš ovakva Cagiva? Koja je trenutno u malo rinfuznom stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 22, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Bas zbog tvoje mi se i posvidjala . Inace ova sa slike je kopija Ducati Pantah koju je radio JVB Moto . Svidja mi se kako su auspuh odradili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Januar 7, 2015 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan e ovo mi se jaaaako svidja fantasticno odradjeno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 8, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra cvaja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Januar 24, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko lepih i interesantnih motora... dok nisam pročitao ovu temu nisam imao pojma šta je cafe racer... Triumph bonneville mi je najlepši... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Januar 24, 2015 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koliko lepih i interesantnih motora... dok nisam pročitao ovu temu nisam imao pojma šta je cafe racer... Triumph bonneville mi je najlepši... pa, da budemo precizni, Bonneville nije Cafe Racer jedini model u Cafe Racer stilu koji Triumph trenutno ima u ponudi je "Thruxton" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 24, 2015 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo perverzija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 25, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Zarazih i tebe kume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 25, 2015 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Malo kume,malo :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 25, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Januar 26, 2015 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se upisem i ja. Posle pet godina rastezanja enduro mogora konacno dodjosmo na ljubav cafe racer. Motor je uzet, ove zime krece prerada pa dokle stignem. U pitamju je kawasaki z750 iz 1980 godine. Zamislio sam neku treker varijantu. Videcemo gde ce misao a i novac da odcede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 26, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 5, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Februar 6, 2015 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Februar 15, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Tema je odlična. Inače imam drugara koji već neko vreme radi Cafe Racera od Yamahe xz550 . Momak skoro sve sam radi, lije rep seče vari sklapa i rasklapa. Motor je konačno stao na točkove upalio ali još nije u voznom stanju. Treba instalacije povezati čini mi se. Uskoro stavljam slike da vidite kako izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...