bogdan 143 Napisano April 22, 2014 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan :ooo dizajn kako tako ali takmicarski CZ kros od 380 ccm sa 5-obrzinskim menjacem ( kros ima cetvorobrzinski ) od endura , cista uzivancija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan :ooo dizajn kako tako ali takmicarski CZ kros od 380 ccm sa 5-obrzinskim menjacem ( kros ima cetvorobrzinski ) od endura , cista uzivancija Ovo je bruka od masine, samo se kod nas tesko nalazi. Jurim masinu od 250ccm endurke, za moj projekt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jawetina Meni se svidela!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano April 23, 2014 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo moze biti zanimljivo, ali nema dodirnih tacaka sa cafe-racerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 23, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan rekao bih bobber Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caferacer67 2 Napisano April 24, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ptuj Motocikl: Kawasaki VN 900 Bagger Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav..ovo je moja tema hehe...vozim mg 850 t5 cafe racer...ima li neko ovdje da mi napravi sedište..flat seat?...sretno svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 143 Napisano April 24, 2014 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se svidja kako to on radi ( 10 postova navise ) 060 5866686 karbi , i daj da vidimo tog guzzi-ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caferacer67 2 Napisano April 24, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ptuj Motocikl: Kawasaki VN 900 Bagger Prijavi odgovor kao problematičan pokušao sam staviti fotku ali sam...odustao:(...stavio sam je u profil, nadam da se tamo vidi..naučiču stavljati fotke do sledeče emisije:)...btw hvala za info...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano April 24, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Bogdane moj broj je 069-149-66-22. onaj koristim povremeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caferacer67 2 Napisano April 25, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ptuj Motocikl: Kawasaki VN 900 Bagger Prijavi odgovor kao problematičan čao karbi..interesuje me flat seat za cafe racer..koji podaci ti trebaju? može i na mail...iggimaki@gmail.com...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 143 Napisano April 27, 2014 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Jos neka ideja za stefans pre nego se dohvati brusilice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano April 28, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan juce se radilo na sklapanju motora. sve islo ko podmazano.... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano April 28, 2014 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ooo, pa to već počinje da liči na nešto! Samo tako, čekamo finale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 143 Napisano April 28, 2014 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan ne da lici nego ce biti ekstra , taj prednji blatobran je malo budzast , dok ne dodje bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano April 28, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan ne da lici nego ce biti ekstra , taj prednji blatobran je malo budzast , dok ne dodje bolji ma razmisljam se da malo kratim prednji kraj. Blatobran je od Jawe 350, ali mi nije jasno da se toliko neuklapa. verovatno je fabricki bio nategnut malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/217651 padam u iskusenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 29, 2014 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan spada li ovo pod cafe racer Po meni da se ovako nesto napravi po mojim racunicama, nebi trebalo vise od 400-500e da se sredi E da naleteo sam slucajno na ovo ako nekom bude znacilo http://www.aliexpress.com/item/BLACK-HANDLEBAR-7-8-CLUBMAN-DROP-BAR-FOR-TRIUMPH-NORTON-HONDA-CAFE-RACER-CLIP-ON/1604182044.html Promenio April 29, 2014 član Dzony93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 29, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti dovoljno 400, 500. Mozda ako imas dovoljno resursa, znanja i masinerije...i da se nikome ne obratis. Pa samo nove gume su blizu 200...a ako mislis da moze sa starima. Onda ga hebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovom sa slike rezervoar je fabricki, sediste iskorisceno fabricko samo preradjeno, drugi top, clip on rucke, twin farovi Sediste da se preuredi 50-60 e, rucice 40e, twin farovi oko 60-70 ( proverio cene ) e sad tu mali brzinomer ili obrtomer sta kome vise ide nisu isto skupi, farbanje masine, rama, rezervoara je jedino najskuplja stavka ali o5 u tom rangu zavrsava +150 e max , MAda ne rece jeste li cafe ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Maj 20, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Jos neka ideja za stefans pre nego se dohvati brusilice Hocu prvo malo da ga vozim ovakvog originalnog a posle sta bmu bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 514 Napisano Maj 20, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan juce se radilo na sklapanju motora. sve islo ko podmazano.... pratio sam sta radis na motoru........veoma pohvalno ........tek sada dolazi polako do izrazaja linija motora i to sa jednim jako bitnim detaljom.....niklovanim prednjim batobranom,,,,,,on ti je definitivno falio na motoru......sad dali ces ga malo kratiti to ce se tek videti u toku rada ......... Mislim licno mada je stvar ukusa a i ti malo baci pogled bolje na sllike u ovoj temi da je ........na tvom sedistu malo previse u spic vrh grbe sedista ........ako sam se dobro izrazio a mislim da treba da bude zaobljenije i malkice punije.....pogledaj slike drugih sedista pa ces me razumeti o cemu pricam,obelezio sam na tvom sedistu crnim okvirom taj deo koji mi malo bode oci ....normalno stvar ukusa ali i konacniog dizajna Trudi se da svi hromirani detalji imaju potpun sjaj ako nisu propali od rdje,........postoji fantasticna pasta u tubi u Luisu bas za hrom i stvarno vraca hrom u prvobitno stanje kao da je nov ...........naravno ako nije korodirao i ispucao...........koristim je godinama vec pa imam lepa iskustva sa njom.......SRECNO sa radovima i ne zuri,,,,,,,,,,taj motor se radi natenane i bez nekog forsiranog odredjenog zadatog roka za isterivanje na puteve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 514 Napisano Maj 20, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan slika sa sedistem..........greskom nisam u post ubacio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Maj 21, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan za sediste s u pravu. bice jos posla oko njega. Sto se tice niklovanih delova svi su u yop stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Maj 21, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Karbi, gde si nasao ove nosace farova? Jel su ovo neki univerzalni ili..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Maj 21, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Karbi, gde si nasao ove nosace farova? Jel su ovo neki univerzalni ili..? nosaci fara, far i kompletna viljuska su od Yamahe rd 250lc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...