sergio 2327 Napisano Februar 8, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan :ooo: I jedan badass Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Februar 9, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Februar 12, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Februar 13, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Februar 16, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan R65,dupli umetnički rad, svaka čast i vlasniku i fotografu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 1, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 1, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanns021 5 Napisano Mart 5, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav ljubiteljima Cafe Racera! Nakon vise godina, usidio sam se da se zaletim i kupim stari motor, i prilagodim ga svom ukusu i potrebama. Mogu reci da sam ukusom najblizi cecemu izmedju Cafe Racera i Scrabmlera, mislim da je polozaj sedenja i ergonomija meni prijatnija. Kupio sam CX500 iz 78, u voznom stanju, stajao godinama u nekom ambaru, pri kupovini stavljen na kablove i upalio na prvi zub. Masina suva, kardan, menjac..kilometraza neverovatnih 29hkm. Kako je teze postaviti sliku nego li kupiti stari a dobar motor, ovaj post ide bez slika..nekom drugom prilikom.. Da li neko zna ko radi izradu siceva za custom motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Mart 5, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 5 maj Amsterdam Slike od prosle godine: http://rustygoldswapmeet.blogspot.nl/ Moguce moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 5, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ovo napravio od mog vx a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Mart 16, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Mart 16, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da, ako neko od nas ima neke prerade zavrsene ili u toku, uspele ili manje uspele, predstavi u ovoj temi. Razna iskustva, sta uraditi gde nabaviti, kod kog majstora, gde kupiti materijal i sl. Ja cu okaciti par fotki nekih mojih prerada pozdrav drugari...evo i ja da se zapljunem u ovoj temi.volim cafe racer fazon vec dugo ali u poslednje vreme bas sam se nalozio... hahaha...valjda znate o cemu pricam e da,znam ovog moto guzzija...bio je kod mog druga prepravljen u bobbera i tako je prodat isto mom drugu farbaru kod kojeg stoji vec duze vreme iza kuce...kisne...truli...propada i nikad ga nece uraditi i osposobiti za voznju jer vremena i novca nazalost uvek fali,a steta,kazu da je presao samo 2000,3000 hiljade... inace sediste je jos u zivotu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja radimo pravimo neki cafe pa tražimo rezervoar. Jel ima neko neki kao sa slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano April 7, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Moze i ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 7, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Z.L.O. :staa2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano April 7, 2013 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Joj, Serđo, šta mi radiš Imaš li tu sliku ili link da je skinem veću? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 8, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo za brata Mišu još jedna slika Imam je dugo u kompu i baš me zanimalo kako motor izgleda od napred, hvala Sergio, prosvetljen sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo malo i od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 8, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ove bembare su nadrkane za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prodjes takvom zverkom po Beogradu ima svi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan prodjes takvom zverkom po Beogradu ima svi Kakve to veze ima, motor se pravi i vozi zbog sebe. A ne zbog divljenja i klanjanja drugih. Kada spomenuste BMW: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano April 9, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Joj, Serđo, šta mi radiš Imaš li tu sliku ili link da je skinem veću? nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan a spontani pa to su vec bobberi...evo jos nekih slika! ja bih eventualno boju rezervoara promenio racimo,ali opet to je stvar ukusa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...