Jump to content

Moto Zajednica

ivanns021

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ivanns021's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Bravo matori ! to je kompletan rad, masina dole, plastificiran ram.. to je moj plan za zimu .. jedino necu vaditi filter vazduha i stavljati KN-ove i izmestati akumulator.. Deluje mi kao C model, mladji neku godinu ako se ne varam.. jos jednom bravoo !
  2. Nisam kacio gro slika samog procesa..
  3. ivanns021

    CX500 Projekat

    Pozdrav forumasi i pozdrav motorashi Da probam da ukratko predstavim svoj motor, Honda CX500 Standard 1978 god. Koncep je odredjen budzetom, a filozofija je "The ride justifies the build", uvek je voznja bila u prvom planu a hromiranje broniranje peskarenje u drugom.. Evo nekoliko slika od pocetka do kraja.. u medjuvremenu je bilo mehanickih problema, delova u Srbiji nema, .. prva faza
  4. Veliki pozdrav ljubiteljima Cafe Racera! Nakon vise godina, usidio sam se da se zaletim i kupim stari motor, i prilagodim ga svom ukusu i potrebama. Mogu reci da sam ukusom najblizi cecemu izmedju Cafe Racera i Scrabmlera, mislim da je polozaj sedenja i ergonomija meni prijatnija. Kupio sam CX500 iz 78, u voznom stanju, stajao godinama u nekom ambaru, pri kupovini stavljen na kablove i upalio na prvi zub. Masina suva, kardan, menjac..kilometraza neverovatnih 29hkm. Kako je teze postaviti sliku nego li kupiti stari a dobar motor, ovaj post ide bez slika..nekom drugom prilikom.. Da li neko zna ko radi izradu siceva za custom motore?
  5. Ima li neko misljenje o Totalu 20W50 (Special 4T, neko iskustvo.. Islo bi u Hondu CX500 iz 78.god, V twin, vodeno hladjenje, mokro kvacilo..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja