fruitcake 478 Napisano Novembar 8, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ja cu krenuti sa Novog Beograda, tacnije sa Fontane. Mozemo tamo da se nadjemo ako ti odgovara, pa zajedno do Ibarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Novembar 8, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan @fruitcake: Odlicno, moze. Kad da se nadjemo kod fontane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavko021 17 Napisano Novembar 8, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Yamaha xt660z tenere , Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ide neko iz Novog Sada ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 8, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan mozemo u 8 ujutru kod Fontane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4662 Napisano Novembar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ide neko iz Novog Sada ? Idem ja iz Žablja pa preko Đurđeva i Šajkaša na auto put. Krećem oko 7:00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni_va 18 Napisano Novembar 8, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: flying brick Prijavi odgovor kao problematičan ja cu krenuti sa Novog Beograda, tacnije sa Fontane. Mozemo tamo da se nadjemo ako ti odgovara, pa zajedno do Ibarske. Verovatno cu vam se i ja pridruziti,ali znacu sutra tek u toku dana,ja sam tu blizu fontane na poslu, pa sa posla fijuuuu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Novembar 9, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam zavidim! Biće savršeno vreme za vožnju, prelepi predeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 9, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan u koje vreme okvirno planirate stizanje podno ostrovice? , za slucaj da nadjem vremena da se provozam BUMP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Novembar 9, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ide neko iz Novog Sada ? Idem i ja. Krećem ispred moje firme između 7:00 i 7:30. Rastegljivo je jer idem opušteno u antistres vožnju. Izbeći ću dosadni auto put pa sam se odlučio za forsiranje Fruške Gore preko Rume, na Šabac i Valjevo. Od Valjeva na zborno mesto u Lazarevcu. Prvu pauzu pravim već u Irigu Ne može se praznog stomaka na put. Mora da padne jedan čuveni burek sa sirom. Povratak zbog kratkog dana verovatno preko Mladenovca pa na auto put kod Malog Požarevca i onda pun gas do NS. Ali to još nije zabetonirano. Zavisi od inspiracije Ovo je plan: http://www.markone-pegaz.rs/GarminUpload/Ostrvica20121110.gdb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 9, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi se burek do.lazarevca puno ohladio?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1533 Napisano Novembar 9, 2012 Drug član, 1554 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje stvari u životu koje se ne propuštaju tako lako, a to je OSTRVICA, a i traLalajko me se silno uželeo pa neću da ga razočaram nedolaskom traLalajko, Sunce, zezanje, Garaško jezero, Vesnini kolačići, med, Jaffa, uštipci, kajmak, sir...da bi ste probali ove 3 poslednje stavke kod domaćina, požurite sa povratkom sa čuke jer kad stigne Lalajko, što ste pojeli, pojeli ste vidimo se znači, misim, 1. Almighty 2. MIĆALEXĆ + Maja 3. Dača 4. mootoograf 5. Sinke + jos neko(a) 6. Skittles 7. Popsy 8. mrxfon 9. Markone 10.Jadza 11. VladaSD + 1 13. fruitcake (aka oddball) 14. Bocca 15. nntom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Novembar 9, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi se burek do.lazarevca puno ohladio?? Verovatno bi, ali možemo ga podgrejati na auspuhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 9, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Marko, Boris i ja krecemo ka Ibarskoj u 8:00 od Fontane na NBGD-u. ako jos neko zeli da krene sa nama odatle neka bude tako koji minut pre 8:00. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 9, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ma ne, ti i ja idemo prvo do LO-a, a prolazimo nazad do Fontane u 8:00 posto nam je na putu ka Ibarskoj tako da ko zeli sa nama moze u to vreme da bude tu pa ih kupimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Novembar 9, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan da ubacim na spisak jos dva drugara posto su me zamolili jer ime je crkla elektronska gurtna u termostatu od protokomera pod visokim pritiskom 1. Almighty 2. MIĆALEXĆ + Maja 3. Dača 4. mootoograf 5. Sinke + jos neko(a) 6. Skittles 7. Popsy 8. mrxfon 9. Markone 10.Jadza 11. VladaSD + 1 13. fruitcake (aka oddball) 14. Bocca 15. nntom 16. Koenig (Rade) 17. Nikola 18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Novembar 9, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam prošao dobrim delom naše rute.Put je suv,pun krivina a priroda.....videćete. Rudnik je najlepši u ovo doba godine i u proleće kada cveta bagrem. Vidimo se čekam Vas na Garaškom jezeru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Novembar 9, 2012 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Napravite neku lepu grupnu fotku za nas kalendar! Ja moram na predavanje neko, inace bih vam se rado pridruzio... Uzivajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Novembar 9, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Bice i snimaka i video zapisa, gopro je namontiran, a aparat u kofercetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Novembar 9, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan E odlično jer ja obično na vožnje nosim gospođinog "idiota" za fotkanje jer ako ubacim torbu sa aparatom u kofer nemam mesta ni za šta drugo.A za sutra ne znam ni dal' ću imati kofer jer mi je na zadnjoj vožnji pukla ploča.Danas stigla druga a sutra ujutru montaža.Valjda ću je nabudžiti do polaska. Drug bocca_bastard uliva poverenje da će na Rudniku napraviti dobar "grupnjak" za kalendar. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1216 Napisano Novembar 9, 2012 BJB Maxi scooter club, 1652 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja guma potrosena ... Dvoumim se .... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 9, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja guma potrosena ... Dvoumim se .... : Ajde ajde, ne idemo na trke, lagano i umerena voznjica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 9, 2012 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad smem i Ja da se zapljunem.Dolazim kod OMV-a oko 8i35. 1. Almighty 2. MIĆALEXĆ + Maja 3. Dača 4. mootoograf 5. Sinke + jos neko(a) 6. Skittles 7. Popsy 8. mrxfon 9. Markone 10.Jadza 11. VladaSD + 1 13. fruitcake (aka oddball) 14. Bocca 15. nntom 16. Koenig (Rade) 17. Nikola 18. Miskomi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Novembar 9, 2012 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost ne mogu sa vama a toliko bih želeo...i voleo... Napale me familijarne već odavno zakazane obaveze (odlazak po gicu prasić a u vezi zamrzivača ) tako da vam želim srećan put. Dobro se obucite, svu opremu koju imate natucite na sebe, pažljivo po krivinama i klizavom lišću i uživajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Novembar 9, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja guma potrosena ... Dvoumim se .... : I meni je guma katastrofa, ali ne vozi se brzo, tako da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 9, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Šta će ti guma...? Pa jel' onaj odvozao pola etape na Dakaru 2006-e na zadnjoj felni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...