cuperusa 1 Napisano Novembar 4, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki GSXF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me ova dva modela,sta vi mislite koji treba kupiti unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Novembar 4, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan zr7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1707 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 823 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan zr 7 bolji i jeftiniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bandit 600 bolji i skuplji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1707 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 823 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorrado...00-fazer/105306 Nemci kazu fazer 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cuperusa 1 Napisano Novembar 4, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki GSXF 600 Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala na brzim odgovorima ako znate za neki dobar motor da se prodaje javi te ........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 4, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Meni se Bandit mnogo sviđa, kad bih uzimao gvožđuriju, njega bih gledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Novembar 5, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki vs Kawasaki? Ma daj Samo pogledaj istoriju Suzuki Bandita i popularnost u Nemačkoj i V. Britaniji i sve će ti biti jasno. Da ne počinjemo temu aftermarket delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1707 Napisano Novembar 13, 2012 Drug član, 823 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan vozio juce poznanikov zr 7 dobar bajk,a najvise me je odusevio zvuk kawe toliko sam citao da je agregat bucan nije kao moderniji vodom hladjeni konkurenti, ovaj radi kao sat ,ali ima dubok zvuk sa fabrickim topom fino vuce od 3000 pa navise.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Novembar 17, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki vs Kawasaki? Ma daj Samo pogledaj istoriju Suzuki Bandita i popularnost u Nemačkoj i V. Britaniji i sve će ti biti jasno. Da ne počinjemo temu aftermarket delova. kawasaki je pravio avionske motore.napravio je masinu koja je probusila tunel ispod lamansa. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Novembar 21, 2012 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan ZR7 je mnogo kvalitetnije urađen a i estetski je skladniji ako gledaš "S" verzije a ako gledaš golaće onda je Bandit mama, ipak je to ikona. ZR7 ipak ima malko bolju mašinu za taj tip motora mada o kvalitetu i izdržljivosti ne mogu da govorim iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motopuls.hr/images/stories/TESTOVI/T088/088UT_PutniEnduro.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1707 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 823 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motopuls....PutniEnduro.pdf ja sae ponadao zr7 test kad ono 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Novembar 24, 2012 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan dobar je svaki osim Kawasaki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 24, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je onaj koji je u dobrom stanju, pa koji ti prvi naleti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1707 Napisano Novembar 24, 2012 Drug član, 823 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan dobar je svaki osim Kawasaki... mozes svakakvih bisera procitati na forumu 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za Bandita 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Novembar 27, 2012 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan dobar je svaki osim Kawasaki... mozes svakakvih bisera procitati na forumu a ne bi ni znali da su biseri da nije tebe da nam objasniš moje mišljenje i moj način da kažem, iz ličnog iskustva, kome ide moj glas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 27, 2012 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Bolje i Kawasaki nego peske Neznam zasto bi Kawa bila tako losa,iz mog licnog iskustva nije tako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1707 Napisano Novembar 28, 2012 Drug član, 823 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan dobar je svaki osim Kawasaki... mozes svakakvih bisera procitati na forumu a ne bi ni znali da su biseri da nije tebe da nam objasniš moje mišljenje i moj način da kažem, iz ličnog iskustva, kome ide moj glas... tvoje misljenje da je dobar svaki osim kawasaki jeko kad bi rekao dobar je svaki auto osim audi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1707 Napisano Novembar 28, 2012 Drug član, 823 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan dobar je svaki osim Kawasaki... mozes svakakvih bisera procitati na forumu a ne bi ni znali da su biseri da nije tebe da nam objasniš moje mišljenje i moj način da kažem, iz ličnog iskustva, kome ide moj glas... tvoje misljenje da je dobar svaki osim kawasaki je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Novembar 29, 2012 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan dobar je svaki osim Kawasaki... Pametnije bi bilo da nista nisi napisao! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Novembar 29, 2012 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan al se vredjaju ovi sa kantasakijima, hahahahahaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Novembar 29, 2012 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan al se vredjaju ovi sa kantasakijima, hahahahahaa Bas si neki saljivdzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Novembar 29, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ma uinat svima kupi hondu ili Yamahu pa se k'o covek moj glas ide Suzani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...