Mimeola 104 Napisano Octobar 30, 2023 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan @Mimeola jesi podesavao zadnji amortizer i oprugu? to sad mene ceka, deluje mi da se mnogo spusti kad sednem JesamPoprilično sam dotegao. Nisam merio tačno koliko ali ostalo je možda 2cm navoja do kraja.I podigao se motor par cm. Sent from my AC2003 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakpg 16 Napisano Februar 15 U prolazu, 34 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Desava li vam se da teze salta kad se ugrije mjenjac? Kad je hladan taknes mjenjac i upada u brzinu, a kad se ugrije moras bas da upres, skoro je promijenjeno ulje i lanac. Moze li biti da je do stelovanja sajle kvacila (ostavio sam 10-20mm kako i pise praznog hoda) ili samo kvacili ne valja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 20 Napisano Februar 15 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zna li neko kako da resim ovo curenje antifriza? Do sad je malo pustalo al kad sam ga pipnuo da vidim je l tu pusta ono krenulo kao iz cesme Promenio Februar 15 član shomsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Februar 15 (promenjeno) Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dođeš dva pva, za dve gumice ! Promenio Februar 15 član srbac 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 13 Napisano Februar 15 U prolazu, 65 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Dobri ljudi, prodaje li neko Transalp 700 ili ima neku preporuku? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 20 Napisano Februar 15 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan To brate @srbac Pivo nije problem Gde sad naci te gumice? jer u hondi kad sam bio na nekom pregledu kazu pitanje je sta moze da se poruci za starije motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Februar 15 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Dobri ljudi, prodaje li neko Transalp 700 ili ima neku preporuku? Hvala unapred Evo ja ću ga verovatno na dobošSent from my AC2003 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Februar 15 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan To brate @srbac Pivo nije problem Gde sad naci te gumice? jer u hondi kad sam bio na nekom pregledu kazu pitanje je sta moze da se poruci za starije motoreProbaj da nadješ tačan broj tih gumica na XL700VA8 2008 TRANSALP 700 MOTO Honda motorcycle # HONDA Motorcycles & ATVS Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-HONDA.COM Pošalji Hondi na novom Beogradu, mejl sa upitom za te delove. Sent from my AC2003 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakpg 16 Napisano Februar 15 U prolazu, 34 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj sto je prodao transalpa znam da je pricao kako je isti problem imao i kako je on to mijenjao i kupio ih u Dubrovniku mislim u ovlascenom servisu. Probaj sjutra da ih zovnes da pitas jer njega da pitam ne vjerujem da ce znati obzirom da je stariji covijek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakpg 16 Napisano Februar 15 U prolazu, 34 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, novakpg je napisao: Desava li vam se da teze salta kad se ugrije mjenjac? Kad je hladan taknes mjenjac i upada u brzinu, a kad se ugrije moras bas da upres, skoro je promijenjeno ulje i lanac. Moze li biti da je do stelovanja sajle kvacila (ostavio sam 10-20mm kako i pise praznog hoda) ili samo kvacili ne valja? Zna li iko ista? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Februar 15 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Zna li iko ista?Ne znam koliko ti je to teže u brzinu, ali ja sam imao isti utisak dok sam koristio ipon ulje. Prešao na motorex i mnogo bolje radi menjač i kad je vrućSent from my AC2003 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 20 Napisano Februar 15 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Mimeola je napisao: Probaj da nadješ tačan broj tih gumica na XL700VA8 2008 TRANSALP 700 MOTO Honda motorcycle # HONDA Motorcycles & ATVS Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-HONDA.COM Pošalji Hondi na novom Beogradu, mejl sa upitom za te delove. Sent from my AC2003 using Tapatalk pre 13 minuta, novakpg je napisao: Meni ovaj sto je prodao transalpa znam da je pricao kako je isti problem imao i kako je on to mijenjao i kupio ih u Dubrovniku mislim u ovlascenom servisu. Probaj sjutra da ih zovnes da pitas jer njega da pitam ne vjerujem da ce znati obzirom da je stariji covijek hvala momci, nasao sam ih na onom sajtu i posao mail delti, sad videcemo sta i kako sa njima to je ovo ako nekome jos zatreba, o-ring 21,5x2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Februar 15 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan hvala momci, nasao sam ih na onom sajtu i posao mail delti, sad videcemo sta i kako sa njima to je ovo ako nekome jos zatreba, o-ring 21,5x2Kad već imaš dimenziju, probaj i sa opcijom MF seals iz LeštanaOni imaju standardne o ringove na stanju (imali različitih tvrdoća perbunana)Sent from my AC2003 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Februar 15 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shomsi je napisao: To brate @srbac Pivo nije problem Gde sad naci te gumice? jer u hondi kad sam bio na nekom pregledu kazu pitanje je sta moze da se poruci za starije motore Imas u videu dimenzije gumica. Običan O ring. Verovatno u onom Lidlovskom crvenom setu ih ima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 20 Napisano Februar 15 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Mimeola je napisao: Kad već imaš dimenziju, probaj i sa opcijom MF seals iz Leštana Oni imaju standardne o ringove na stanju (imali različitih tvrdoća perbunana) Sent from my AC2003 using Tapatalk nisam znao za tu firmu, provericemo i tu pre 17 minuta, srbac je napisao: Imas u videu dimenzije gumica. Običan O ring. Verovatno u onom Lidlovskom crvenom setu ih ima Pazi to mi je prvo palo na pamet, jer imam taj set a i jos gomilu nekih drugih gumica u radionici, samo se posle mislim da l ce izdrzati temperaturu, pritisak, ovo ono Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakpg 16 Napisano Februar 15 U prolazu, 34 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Mimeola je napisao: Ne znam koliko ti je to teže u brzinu, ali ja sam imao isti utisak dok sam koristio ipon ulje. Prešao na motorex i mnogo bolje radi menjač i kad je vruć Sent from my AC2003 using Tapatalk Teze u odnosu na hladan mjenjac, nije sad pretesko ali kad je hladan kao u puter sto kazu a kad se ugrije mora malo da se upre da prebaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Februar 15 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shomsi je napisao: nisam znao za tu firmu, provericemo i tu Pazi to mi je prvo palo na pamet, jer imam taj set a i jos gomilu nekih drugih gumica u radionici, samo se posle mislim da l ce izdrzati temperaturu, pritisak, ovo ono Te Lidlovske gumice su namenjene za mnogo veci pritisak i temp nego na Transalpu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 20 Napisano Jul 30 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Sada dok sam se vracao iz voznje poceo da mi dize temp, normalan rad mu je bio max do 102, 103 stepana, i to u guzvi, a sada je isao do 110, 111. Sumnjam da mu je otisao ili termostat ili vodena pumpa, fan radi, sistem pun, antifriz menjan pre 6 meseci.. Ima li nacina da se termostat i vodena pumpa provere bez rastavljanja i praznjenja sistema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakpg 16 Napisano Jul 31 (promenjeno) U prolazu, 34 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, shomsi said: Sada dok sam se vracao iz voznje poceo da mi dize temp, normalan rad mu je bio max do 102, 103 stepana, i to u guzvi, a sada je isao do 110, 111. Sumnjam da mu je otisao ili termostat ili vodena pumpa, fan radi, sistem pun, antifriz menjan pre 6 meseci.. Ima li nacina da se termostat i vodena pumpa provere bez rastavljanja i praznjenja sistema? Pa da i meni je bilo normalno u guzvi, ono stani kreni i semafor da ide do 102-103 i da tu pali ventilator. Ne znam sad iz glave moze li to tako, ali termostat mozes provjeriti da ga maknes to jest da voda kruzi direktno bez termostata i onda da vidis dize li temperaturu (znaci da simuliras da je otvoren) ili mozes da ga skines i stavis u serpu i kuvas ga msm da vidis otvara li kad kljuca voda. Ako ne onda je valjda vodena pumpa, drugo mi nista ne pada na pamet. Promenio Jul 31 član novakpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 20 Napisano Jul 31 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god okrenem izgleda da mi ne gine praznjenje i rasturanje sistema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakpg 16 Napisano Jul 31 U prolazu, 34 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, shomsi said: Kako god okrenem izgleda da mi ne gine praznjenje i rasturanje sistema Aaaa to definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Jul 31 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Krenem da citam temu od pocetka. Kaze u nekom postu, evo ima TA za 5500e. Reko, pa da to je cena sad za 2010 godiste. Onda vidim da je post iz 2013. odnosno pre 11 GODINA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 20 Napisano Avgust 1 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se prihvatio posla i izvadio termostat. U principu nije tesko nista.. Ispraznio sistem na pumpi, raskacio samo gornja creva i onda se lako izvadi. e sad videcemo kad dodje vracanje i pojavi se visak delova i srafova Definitivno nije ispravan, sad da nabavim novi i probam sistem i nadam se da je to sve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakpg 16 Napisano Avgust 2 U prolazu, 34 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez supe od termostata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 20 Napisano Avgust 2 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Ceka se novi 10,15 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...