velimirjevtic 470 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, vec neko vreme sam u potrazi za novim motorom, da se presaltam sa Aprilie RS na nesto ekonomicnije, posle par meseci uporedjivanja, lupanja glave izbor je pao na jednog Kinroada xt250-16, prosle sedmice dok sam bio u Bgu isao sam da ga pogledam i delovao mi je krajnje korektno, covek koji ga je vozio je prvi vlasnik od 2008. godine, redovno servisiran, sve u najboljem redu, rekao sam coveku da cu se javiti do srede i to sam i uradio. Jutros sam seo na voz u 6:00 za Bg i vratio se motorom, evo par detaljcica. Osim sto je oko 11 bilo neverovatno hladno na motoru, malo me je plasio vlazan put ali nije bilo problema, posle Lazarevca je sve bilo suvo, ali i dalje nenormalno hladno, na putu nije bilo guzve, kretao sam se prosecnom brzinom oko 60km/h do Rudnika je sve bilo ok, od rudnika pa narednih mozda 20ak km mozda i vise katastrofa radovi na putu asfalt oguljen, guzva ogromna, pustaju naizmenicno jednu traku, uzas. Tu sam izgubio najvise vremena desavalo se da vozim i 20km/h, sigurno izgubljenih sat ako ne i vise Kad sam stigao do Gornjeg Milanovca napravio sam pauzu kod fabrike Metalac GM tj kod benzinske pumpe malo se protegao pojeo nesto, zabundao se, i krenuo dalje, prolazno vreme unisteno. Od GM stvari su bile malo bolje, progrejalo je malo sunca ja sam se odmorio i ponovo krenuo tu sam odrzavao brzinu izmedju 60-80 km/h, i stigao do Uzica za malo jace od sat vremena. Nije bilo preterano kriticnih i rizicnih situacija. Kad sam stigao u Uzice onako ukocen jedva sam sisao sa motora i stajao pored istog jedno 5 minuta da dodjem sebi, sveukupni utisak pa.... moglo je biti i bolje, sto se tice novog ljubimca, ide vuce lepo mojih 75kg maltene ne oseca, malo trosi mozda je otislo nekih 4l goriva, jedina mana sto se posle 80km/h osecaju neprijatne vibracije na nogostupima, svidelo mi se sto motor u 5oj ima raspon od 50km/h pa do nekih 90 koliko sam maksimalno isao, bez stucanja itd, udoban je prilicno mogu reci pravi motor za uzivanciju, da je vreme bilo malo toplije sa vise sunca i da nije bilo radova kod Rudnika verujem da bi utisak bio daleko daleko bolji, ali ne zalim se. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Octobar 25, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan E nek si se ti lepo proveo, sad ga glancaj za prolece pa onda na duzi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 25, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 25, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Честитам и да те добро служи! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan U zdrablju da se vozas!!! Neka je sa srecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Значи преломио си шта ћеш! Нека је са срећом, да се лепо и безбедно навозаш! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 25, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako se kali celik. Ako pocnes na vlaznom i hladnom, pa se jos i naviknes, mislit ces da vozis palacinku kad otopli i osusi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Значи преломио си шта ћеш! Нека је са срећом, да се лепо и безбедно навозаш! Jesam, bio sam strasno skeptican i pravo da ti kazem bila mi malo frka da me ne ostavi negde, medjutim sad vise ne sumnjam nikako u Kineze, tj idem onom logikom kol'ko pazis motor pazice i on tebe i uz redovna odrzavanja ce te odvesti bilo gde, a ona Yamahica mi bila daleko jbg cini mi se Senta ili tako nesto, pa da ne idem bez veze a i ko zna kol'ko je ljudi prejahalo preko nje posto je uvezena, koliko mi se cini ti si tvoju kupio od kuma. Jbg. da sam imao nekoga pouzdanog tako da znam da mi ne bi uvalio macku u dzaku ja bih verovatno uradio isto, ovako sam uzeo bajk od prvog vlasnika, redovno odrzava, apsolutno bez ulaganja , tako da ono.... Svejedno hvala ti na isrpnom i detaljnom opisu iste kad sam zatrazio pomoc Uzdravlje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 25, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Neka te sluzi dugo i sa srecom. Ja sam razmisljao u kupovini kineza ali neki supermoto mada sam odustao. Jeste da je jeftinije odrzavanje, delovi i potrosnja mada nije ni ovo mnogo, a ne kvari mi se cesto tako da ostajem na japancu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neka te sluzi dugo i sa srecom. Ja sam razmisljao u kupovini kineza ali neki supermoto mada sam odustao. Jeste da je jeftinije odrzavanje, delovi i potrosnja mada nije ni ovo mnogo, a ne kvari mi se cesto tako da ostajem na japancu. Naravno Japosi su Japosi, ja da sam imao od koga pouzdanog da uzmem Japanca, bih bez razmisljanja, al' ovo mi je bila mnogo sigurnija opcija nego japanac od 20 godina od nekoga koga apsolutno ne poznajem, ovako ako nista bar mi na karburatoru pise da je Japan Hvala na lepim zeljama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...