Guest gasa Napisano Novembar 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_4031b0bd6f73483352de73429a3725f48f/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=118&anzeige=0&page=1&artnr_gr=204624 http://www.louis.de/_4031b0bd6f73483352de73429a3725f48f/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=118&anzeige=0&page=3&artnr_gr=203859 http://www.louis.de/_4031b0bd6f73483352de73429a3725f48f/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=118&anzeige=0&page=1&artnr_gr=204893 (Da ne kopate po Netu: LAZER VERTIGO VIPER, NOLAN N62 MATRIX, PROBIKER X4) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 22, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Skoci do Teletrejda i probaj kacigu. Ako ti odgovara pazari je i neces pogresiti. Meni je kupovina bilo koje kacige bez probanja malo problematicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 959 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Probiker za sada ipak ne pravi ozbilljne kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 22, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Probiker za sada ipak ne pravi ozbilljne kacige. a ni Lazer... Nolan bi ovdje bio najbolji izbor,a i zbog nabavke dijelova,odnosno vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala vam...a jel mozete da mi preporucite neku kacigu iz Louis katasloga do nekih 150 evrica...Idem sam u kupovinu tako da cu probati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 22, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Rhyno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Novembar 22, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan e imas ekstra kacigu u louisu SHARKOVU 170e na popustu je sad,inace je 260.jako dobra kaciga,ne magli,tiha je...ja sam je prosle nedelje uzeo. a sto se tice lazera,imam istu kacigu AGV kao sto oni rade jedan model,tj ku samo lepe svoje ime.sad ko lepi ime nisam siguran jer na mojoj svud je utisnuto agv a kod lika sa kojim sam uporedjivao kaciga je skroz ista ali skoro 100e skuplja,ali u potpunosti ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 22, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Probiker za sada ipak ne pravi ozbilljne kacige. a ni Lazer... Nolan bi ovdje bio najbolji izbor,a i zbog nabavke dijelova,odnosno vizira Prijatelj mi vozi utrke na lazeru i kaže da nije lošija od drugih(u klasi naravno), a dosta je povoljnija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Probiker za sada ipak ne pravi ozbilljne kacige. a ni Lazer... Nolan bi ovdje bio najbolji izbor,a i zbog nabavke dijelova,odnosno vizira Prijatelj mi vozi utrke na lazeru i kaže da nije lošija od drugih(u klasi naravno), a dosta je povoljnija! Balki znaci preporucujes Lazer???? Meni treba za po ulici, eventualno da provozam neku manju turu...nadam se da ce mi ova raditi posao...Sta mislite po specifikacijama? Lazer® Vertigo Viper Integralhelm * Material: Technopolymer * Gewicht: ca. 1450 g * Visier: kratzfest, klar (vorbereitet für Pinlock®-System) * Belüftung: Kinn- und Oberkopfbereich, verstellbar * Futter: Komfort-Innenfutter * Verschluss: Quick Release - Drucktastenschloss * Prüfungen: ECE 22-05 * Sonstiges: Wind- und Atemabweiser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 22, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Balki znaci preporucujes Lazer???? Meni treba za po ulici, eventualno da provozam neku manju turu...nadam se da ce mi ova raditi posao...Sta mislite po specifikacijama? Lazer® Vertigo Viper Integralhelm * Material: Technopolymer * Gewicht: ca. 1450 g * Visier: kratzfest, klar (vorbereitet für Pinlock®-System) * Belüftung: Kinn- und Oberkopfbereich, verstellbar * Futter: Komfort-Innenfutter * Verschluss: Quick Release - Drucktastenschloss * Prüfungen: ECE 22-05 * Sonstiges: Wind- und Atemabweiser Ova nolanova je ulazni model! Ja sam imao N60 prije i bila mi je dobra! Čim ima certifikat(Prüfungen: ECE 22-05) znači da je prošla testove! Ali prvo probaj te kacige da vidiš koja ti više odgovara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu, hvala na pomoci...Ova Lazerova mi se najvise svidja i cini mi se da je dobra za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1660 Napisano Novembar 23, 2007 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan LAZER best bay u klasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 23, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Po meni Nolan. Ja imam Nolan N61 i prezadovoljan sam a ta N62 je jos novija tako da je jos bolja od ove moje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1660 Napisano Novembar 23, 2007 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Probiker za sada ipak ne pravi ozbilljne kacige. a ni Lazer... Nolan bi ovdje bio najbolji izbor,a i zbog nabavke dijelova,odnosno vizira LAZER OSNOVAN 1919godine mozda su nesto naucili tokom tih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 25, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa i Nolan ima veoma dugu tradiciju proizvodnje kaciga, pogledaj nove modele kako su udobne i kako izgledaju(hvala bogu nisam ih jos isprobao pri padu). Moja naj omiljenija marka kaciga, ukusi su razliciti tako da ne bih raspravljao o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan do nekih 150e ja bih ti preporučio HJC ZF9. jedina mana je što je malo bučnija gad voziš brzo. pisali smo već o njoj na forumu, malo pročešljaj ako te ne mrzi. ne kažem da je bolja od ovih koje si naveo jer njih nisam imao, samo dajem predlog za navedenu cenu. imaš u guevari na nbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan 1. Nolan 2. Lazer je definitivno lepša... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, odlucio sam, pazarim Lazer...Jos malo pa krecem u Bec, nece me biti na netu par dana Cujemo se kad se vratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...