nntom 1540 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Alexa i svaka čast svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Срећан рођендан колеге!!! :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege Maxi skuterasi,i sa moje strane velike cestitke na drugoj godini postojanja MSC-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meni je izuzetno zao sto sam ucestvovao samo na jednoj Maxi voznji,na otvaranju sezone,i ako sam imamo veliku zelju da nastavim sa voznjama,silom prilika sam morao da prodam skuter... Kako znam i umem cu se maximalno potuditi da za sledecu sezonu ponovo kupim skuter pa da se vozamo i druzimo!!!! Maxi pozdrav iz Zrenjanina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Octobar 23, 2012 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendaaaaaaan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Octobar 23, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rođendan i da pređete još mnogo, mnogo kilometara. Imam u planu da u skorije vrijeme kupim AA500 ( ponajvise zbog Alexantovih postova i tema ( Operacije Atlanic ) ). Prvom prilikom dolazim u Srbiju na vožnju sa vama. Najvjerovatnije na 3. Maxi Susret u Žablju ( nadam se da cu do juna nesto pazariti). Pozdrav iz Prijedora RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan ala leti godina kada se dobro zabavljas a jos lepse vozis. ozbiljni planovi za sledecu godinu pogotov me vuce onaj kraj avgusta. samo se pitam ko ce posle zimskog druzenja sledeci da stavlja ovakav post. )) Najmlađi BJB i Maxi Scooter Club fan, rezultat zimskog, gorepomenutog, jel druženja ... pozdrav svima i neka nam je srecan rodjendan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @rohirrim: Pa ti si u najužoj konkurenciji. @kneza: Druže, biće nam drago da se upoznamo, družimo i vozamo zajedno. MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan drugari moji sretan nam RODJENDAN, i da se druzimo jos dugo dugooooooo i zajedno peglamo krivine :moto3: ... Alexanto brate, priznaj da je junior dobio opravdanje za tri dana u skoli, i dva sastanka sa izlaskom do kasnoooo kasnoooo u noc, ali da napise sastav " Druga godina Maxi Scooter Cluba" BRAVO JUNIORE :care: Pozdrav svima koji su vozili, i koji ce tek da voze :zdravo: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha,legendo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 23, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @motor_che : ludaku!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja džabe imao petaka iz Srpskog 12 godina. Deran nek' piše sebi sastave. ...al' plusić moram da ti dam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca, sreca, radost, sreca uzivancija! Izvin'te ja malo zapostavio temu, hocu pred kraj sezone da ubudzim Atlantica, sijacu skoro k'o Sale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15772 Napisano Octobar 23, 2012 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan samo se pitam ko ce posle zimskog druzenja sledeci da stavlja ovakav post. )) Najmlađi BJB i Maxi Scooter Club fan, rezultat zimskog, gorepomenutog, jel druženja ... pozdrav svima i neka nam je srecan rodjendan. evo ja se upisujem pre zime, upoznao malog derana s'Vespicama galerija Progres 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan To Dare, od malih nogu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan evo ja se upisujem pre zime, upoznao malog derana s'Vespicama galerija Progres Moramo mi da izmislimo neka kolica na dva tocka,glupo da nam naslednici odmah pocnu sa tri ili cetiri.Navadice se pa onda kuku-lele,kako da ih vratimo na pravi put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine sam imao priliku da upoznam mali deo ekipe na Maxi voznji na Zlatibor, iskreno se nadam da cu sledece godine voziti vise sa vama i upoznati celu ekipu jer i ova jedna voznja na mene je ostavili vrlo pozitivan utisak (kao i na moj motor) Naravno cestitke Alexantu na celokupnoj organizaciji i trudu koji ulaze u sve ovo, maxi skup, voznje, itd... Veliki pozdrav i nadam se da se u narednom periodu nece nista menjati sem sto ce nas imati sve vise i vise Maxi Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine sam imao priliku da upoznam mali deo ekipe na Maxi voznji na Zlatibor, iskreno se nadam da cu sledece godine voziti vise sa vama i upoznati celu ekipu jer i ova jedna voznja na mene je ostavili vrlo pozitivan utisak (kao i na moj motor) Naravno cestitke Alexantu na celokupnoj organizaciji i trudu koji ulaze u sve ovo, maxi skup, voznje, itd... Veliki pozdrav i nadam se da se u narednom periodu nece nista menjati sem sto ce nas imati sve vise i vise Maxi Pozdrav takodje...da ne prepisujem skoro isti tekst...pozdrav i cestitke i od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan da nam je srecan rodjendan i sledece godine da nas bude duplo vise i da predjemo duplo vise kilometara.... ziveli :cirka1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Octobar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ovo treba proslaviti na nekoj grupnoj voznji uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...